Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.891
Cevap
140
Favori
592.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet ısı pompası olsa ve +200km bir menzili daha olsa harika ötesi olacaktı benim için.

bundan sonra araç değiştirirsem mutlaka ısı pompası olmasına ve net 500-600 km menzil sunmasına dikkat edeceğim. bu ikisi direkt tercih sebebim olacak.

size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :)

• Arkadaşlar merhaba,

XC40 B3 kullanıcısıyım aracımı yeni aldım sayılır. Geçen gün otoparkta duvara yakın bir şekilde geri geri park etmiştim. Dikkatsizlikle elektrikli bagajı açtım ve duvara çarpacağından endişelendim. Anahtar yanımda olmadığı için elimde kuvvet uygulayarak durdurmaya çalıştım fakat durduramadım ama allahtan kıl payı duvara değmedi.

Elimle uygulamış olduğum kuvvet (baya da bastırdım) elektrik motoruna veya bagaj açma mekanizmasındaki herhangi bir şeye zarar vermiş olabilir mi bunu merak ediyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• medlag33 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açılıp kapanıyorsa sorun yoktur ama elinizle kuvvet uyguladığınızda durması lazımdı durmadı mı 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elf Mariachi kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aracınızda direksiyon çevirirken gelen gıcırdama sesi için bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

2023 T2 xc40'ımda park sırasında direksiyonu çevirirken benzer bir gıcırdama sesi fark ettim. Tecrübenizi paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam,

3008 Allure 2021 1.6 puretech 180 bg aracımı satıp, ex40 a kaparo verdim. Araç muhtemelen 10 gün e kadar elimde olacak kısmetse. Elektrikli araç için şehir içi 400, ş.dışı 300 km beklentim yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hemen hemen örtüşüyor. Benim merak ettiğim şey dar ve ince manevra gerektiren otopark kullanımında gaz pedal hassasiyeti sıkıntı yaratıyor mu? Menzil artırıcı diye bir tuş ile tepkimelerin nispeten azaltılabileceği söyleniyor fakat bu ne kadar etkili? Kullanıcı arkadaşlardan rica ediyorum.

Teşekkürler.

• Herkese merhaba. Xc40 t3 aracımız çalışmıyor. Sürekli aracı p veya n ye alın uyarısı çıkıyor. Tekrar kapatıp açıyorum marş basmıyor ve yine aynı uyarıya geçiyor. Ekranlar kapanıp açılıyor. Ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OgrenMatik O kullanıcısına yanıt

Maalesef. 1-2 defa servise götürdüm ama yardımcı olmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OgrenMatik O kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı. Bir süredir kesildi, nemli bir ülkeden Ankara’ya taşındım. Ankara’ya geldiğimden beri yok ilginç bir şekilde. Genellikle park manevralarında direksiyon çevirmenlerinde duyuluyordu, bir de kasislerden geçerken amortisörler gacırdıyordu. Tüm bunlar için servise gittim, bilgisayara bağladık sorun yok dediler:)

• Elf Mariachi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtınız için..

• brkcsm B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler🙏

• Merhabalar,

ofisin araçlarımızı elektrikliye çevirme projesi nedeniyle ix1 ya da ex40 arasından tercih yapmak durumunda kalıyorum. ex40 (xc40) kullananlar son kasayla ilgili olumsuz durumlar yazabilirse sevinirim.

teşekkür ederim.

• MKAV M kullanıcısına yanıt

Merhaba,

24.12.2024 ' te volvo ex40 aracı aldım. Araçta dışarı görünümüden bağımsız inanılmaz teknoloji ve ince detaylar var. Aldığım günden beri ix1 yanımdan geçince hiçbir şey hissetmedim, demek ki doğru araç tercih etmişim. dar otopark a girip çıkarken endişem vardı ama sorun yaşamıyorum. Menzil hususu şöyle; %90 da aracı aldım, hep şehir içi kullandım 120 km de, pil %54 gösteriyor. Buna göre değerlendirin, umarım bilgi işinize yarar.

• volvo car prime macrocenter da geçerli 500 tl hediye kuponu veriyor.

100 kupon falan kaldı.

haberiniz olsun.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Sadece abone olmak yetiyor mu?

• Hocam sayfaya girip kod alıyorsun

• MKAV M kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ben de aynı ikilemi noktalayıp ex40 aldım. 2019’da da xc40 t3 alıp 3 yıl kullanmış ve haşa özleyen biri olarak hem elektrikli hem de full dolu olanına sahipolduğum için çok memnunum. Gücü, konforu yokdaki gidişi 360 derece kamerası ve harman kardon ile ic1 edrive 2.0’dan üstün. Fiyatı da daha avantajlı. Yine de ix1’in tasarım ve iç modern dizayn çok güzel ayrıntı. Yine de volvo derim

• Aracı evden şarj için 5m uzatma kablosu yaptırdım 4x3 kablo tercih ettim. Burada ilgililere dikkat etmesi gereken şeyi paylaşıyorum; adaptörün hacmen büyük olan kısmının üzerinde beyaz led şarj olurken yanıp söneceği için, gece karanlığında S.O.S. gibi algılanıyor :)

Şarj uzatma kablosu metresini hesaplarken; bu kısmın evin içerisinde kalacağından emin olmanızı öneririm. Bu arada, kokmayan kauçuk paspas+bagaj havuzu için öneri de yazayim belki ilgilenenlere yardımımız dokunur.

Kalite Oto Volvo XC40 2023 Model 3D Bagaj Havuzu+3d Araca Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emeklitegmen -- 3 Ocak 2025; 12:17:30 >

• Hocam özel değilse aralık ayında aracınızı kaça aldınız ?

• Kaparoyu 10 Aralıkta verdim, 26 Aralıkta fiyatı 2.440.000-TL ödeyerek anahtar teslim aldım.

6 gün sonra alsaydım 1 mtv az ödeyecektim ama bekleyemedim :)

Yakın zamanda bayiye giden oldu mu, fiyatlar ne durumda merak ettim?

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.