Hayır 12.5 genel ortalama değil anlık tüketim. ben aldım alalı orada son resetten sonraki genel ortalama yazıyordu. 3-4 ay önce değiştirdim orada anlık tüketimi gösteriyorum artık. 25-30ları görünce biraz az basayım diye Genel ortalamam 8.1 her deponun ortalaması 7,6-8,5 arasında değişiyor. |
Volvo XC40 Kullanıcıları (289. sayfa)

-
-
Merhaba, P6 için marttan beri beklediğini yazan arkadaşlar var. ben 14 şubatta kayıt oldum hala bekliyorum. nisan ayında gelen araçlar 11 şubat kayıt olanlara verildi, mayıs ayında gelen 20 araç ise 12 şubatta kayıt olanlara verildi. sonrasında ise araç gelmedi maalesef. araçların ne zaman geleceği konusunda ne bayii ne de genel merkez bilgi vermiyor maalesef. gemi takip eder oldum artık. sanki devlet sırrı bu kadar gizli kapaklı iş mi olur anlamıyorum. sırada kaçıncıyım onu bile söylemiyorlar. araç ne zaman gelecek diyorum biz de bekliyoruz diyorlar.
-
Tatil fırsatı ile p6 aracım ile uzun yolculuk yapma fırsatım oldu sürüşü çok keyifli bir araba daha önce t3 kullanıcısı olarak onu da çok seviyordum ama p6 da çok daha üst seviyelere gelmiş, elektirikli araç kullanan arkadaşlara tavsiyem taşınabilir şarj istasyonu almaları duvara sabitlenen wallboxlardan çok kullanışlı her an yanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.eversarj.com
EVer Şarj | Go-e Charger Elektrikli Araç Şarj Ürünleri Türkiye Distribütörühttp://www.eversarj.com/urun.php?product=19 -
Site ile ücretlendirme konusunu nasıl çözdünüz?
Bizim Blokta Trifaze sadece asansör vb için apartman hattında var.
Ev elektriği monofaz. Site kendi elektrik faturasını arttırmak istemediği için, kendi monofaz sayacımdan pano çektirmiştim.
T5 için yeterli fakat P6 için yetmeyecek. Yeni bir çözüm arayışındayım.
-
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi langarlot909 -- 2 Aralık 2022; 0:12:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
Türkiye yollarında aracımı kullanırken üzerinde sinek ölüleri, dururken de kar kara sinek dışkıları oluştu. Bugün Ankara'ya geldim ve 4-5 gün daha buradayım. Ankara'da aracımı güvenle buharlı yıkatabileceğim tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Ayrıca boya koruma için seramik kaplama yaptırmak istiyorum, internette Auto Clup adında bayii ağına denk geldim bu firma hakkında bilginiz var mı?
Başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
Saygılarımla.
-
Hocam şu mobil şarj cihazı işini biraz daha açar mısınız?
Sitesine baktım, 11W ve 22W modeli var. Hem duvara asılı hem de mobil kullanılabiliyor denmiş.
Bende şu an T5 var ama ilerisi için de hazırlık olması amacıyla alayım dursun diyorum.
Pratikte herhangi bir prizi 11W'a mı dönüştürüyor ?
tşk
-
Ben Istanbuldayım ama başka forumlarda Ankaralı arkadaşların seramik kaplama için DBY Tuning
diye Çankayada bir yeri önerdiğini okumuştum. Yıkama konusunda da onlar yardımcı olur diye düşünüyorum.
(dediğim gibi kefil falan değilim bazı arkadaşlar orayı önermişti. Kararınızı kendiniz verin. Naçizane önerim önceden telefonla fiyat alın, yabancı plakayı görünce fiyatta uçmasınlar)
-
Merhaba,
Bilgi için teşekkürler. Yarın DBY'yi arayıp bilgi alacağım. Maliyeti ve detayları sizlerle paylaşırım.
Saygılarımla.
-
çok teşekkürler
-
İngiltere forumunda paylaşmışlar , sanırım sadece android auto için geliyor.
bence harika gözüküyor.
-
Bu sanıyorum parayla 3rd party bir firmanın sattığı kablosuz carplay/android auto modülü.
Bu videosu
EBILAENyoutube
Why would you need to buy that carplay&android auto Module box ? The Volvo car has oem factory carplay via usb ,but it just can display half screen ,it is hard to control and watch app when driving. And some Volvo car it dont have oem factory carplay&Android auto function too. also can install this carplay&Android auto module box too give you chance to use carplay&android auto function too. install our carplay module ,it can convert wired carplay to wireless carplay ,and also can display full screen , it is pretty and easy to use apps on the big screen ,convenient to watch map file while driving too. and also can give android auto function via usb ,and still halp display . Click here and check more : https://www.aliexpress.com/item/1005003821714037.html?spm=5261.ProductManageOnline.0.0.69f44edfeueDV5https://www.youtube.com/watch?v=3oo57twXhiMBu ad AE satış linki. Montajı için de epey bir müdahale gerekiyor sanırım.
aliexpress.com
5564.34TRY 31% OFF|EBILAEN kablosuz Carplay Volvo XC90 XC60 XC40 S90 S60 Android otomatik modül kutusu ayna bağlantı navigasyon tam ekran USB WIFI| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003822434228.html?spm=5261.ProductManageOnline.0.0.4a1b4edfu53xJS&gatewayAdapt=glo2turBenim tam ekran android auto için hiiiiiiç umudum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 20 Temmuz 2022; 13:13:43 >
-
hocam yeni yayımlanan v.2.2 sürümü ile car play gelmiş yabancı sitelerde paylaşılıyor. volvo türkiye istesindede güncelleme kısmında yazıyor yarın servise gidip hem park sensörü arızasını gösterceğim hemde güncellemeye yaptıracağım bakalım olacak mı
-
Hocam bahsettiğiniz forum şu ise
bu adamın şimdiki arabasında tam ekran carplay varmış. XC40 alacakmış onda da olur mu diyor. Ona da yok diyorlar.
V2.2 de bir şey yok. Şurada yazıyor.
www.volvocars.com
Yazılım güncellemeleri | Volvo Destekhttps://www.volvocars.com/tr/support/software-release-notes/xc40/2019w46Elektriklilerin android automotive inde tam ekran varsa onu bilemiyorum.
-
hocam elektrikli için demiştim , burda videosu var hatta, altta da volvo sitesinden güncelleme bilgilerini ekledim
Thom lövyoutube
After a long wait we finally got Apple Carplay for our Volvo Google (iCUP) with the latest 2.2 OTA. But I'm not so sure if I like it... #volvo #c40 #xc40 Follow me on Instagram for more: @thom.lov Shop at www.fromswedenwithlov.com and support the channel!https://www.youtube.com/watch?v=6YeBFGzlrZE&t=137s
-
Türkiyede sadece P6-P8 modelleri android auto ile geldi, bunlara gelen yeni güncellemeyle apple carplay tam ekran olabiliyor.
Eski arabalarda apple carplay zaten vardı ama tam ekran değildi.
Aslında yeni üretilen tüm arabalar android auto ile geliyor ama bize sadece P6 geldiği için böyle oldu.
Bence çok güzel olmuş, sırf bunun için değiştirmeye değer
-
güncellemeyi yaptırdım CarPlay yüklendi , tam ekran çok güzel olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X