Hocam bırakın indirimi 104330 TL zam geldi (vergisiz fiyata). Bugün itibarı ile XC40 P6 819330 TL |
Volvo XC40 Kullanıcıları (288. sayfa)

-
-
evet yeni gördüm
ne diyeyim yazıklar olsun demekki Volvo bu ülkede araba satmak istemiyor
galericiler sağolsun adamın kazına kazına 1yılda satacağı adeti 3 ayda patlatırlarsa ...
-
Volvo 25000 AXA düşük teminatla 39000 teklif etti.
Devam eden şirket Anadolu'dan kavga dövüş sınırsız teminatla 12000 e yaptırabildik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Şu anda 1. tedarik zincirinin bozulmasından dolayı 2. Chip krizinin 2024'e kadar süreceğinden dolayı otomobil üreticilerinin hepsi kapasitelerinin altında üretim yapıyorlar. İlave olarak Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle emtia fiyatları artmış durumda.
Böyle bir ortamda bırakın Volvo'yu hiçbir üretici indirim yapmaz.
Ben kendi aracımı (MY20 XC40 T3 Incription) alırken €26.500 + Opsiyonlar (€7500) + Vergiler'i ödemiştim. Şimdi T2 motorlu aracın fiyatı €27.000'den başlıyor.
Üretim adedi artana kadar, önümüzdeki 2 yıl, tüm dünya için zor geçecek.
Saygılarımla.
-
Makyajlı XC40 P6 TR konfigüratörde hata var sanırım iç döşeme ve vites topuzu makyajsız ile aynı görünüyor oysa Avrupa Sitelerindeki makyajlı P6-P8 hatta T5 farklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 haftadır T5 kullanıyorum. Ortalama 60-70km yol yapıyorum.
Batarya max 36km dayandı am klima açık gidiyorum tabi.
Açıkçası baştan pure electric kullanıp batarya bitince hybrid'e geçmekle en baştan hep bybrid modda kullanmak arasında ne menzil ne de yakıt tüketimi olarak fark göremedim.
Keşke hybrid modu customize edebilsekmiş, mesela keşke 50km üzerinde benzine geç veya 2000 devir üzerinde elektriğe geç gibi ayarlar olsaymış.
Bu arada T5 motor T3 e göre çok daha sessiz ama daha çok yakıyor. T3 ile 6-7lt/km yaktığım yollarda T5 ile 8-9 litrenin altına inemedim.
Elektrik motorunu pasife almanın bir yolu var mı? Mesela ben uzun yol yapıcam ve trafik olan bölgelerde elektriğe geçme istiyorum sadece diyelim?
-
araç ayarları menüsünde (ana mününün solunda) sağ üstte "hold" yazan tuşa basarsanız sadece benzin ile çalışır aracınız. Hold'u tekrar serbest bıraktığınızda reserv edilen bataryayı kullanabilirsiniz.
-
Bu ay p6 için volvodan yada bayiden aranan oldu mu ?
Mart ayından beri bekliyoruz ne zaman gelecek ya :)
hocam fiyatı da arttı :( ben de yazılmıştım baktım geleceği yok mayısta 1425 e sarı siteden aldım , şimdiki sıfır fiyatı onu geçti daha da arayan bayiden
-
ben dün konuştum, eylül dediler
-
İyi yanı arabalarımız makyajlı kasa gelecek
Edit: yurt dışı forumlardan da gördüğüm kadarı ile 6-7 ay teslim süresi çok normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 7 Temmuz 2022; 9:13:10 > -
geçtiler mi makyajlı kasaya ?
-
Hayırlısı bekliyoruz :)
-
1 Temmuz itibarı ile tüm üretimler makyajlı kasa.
-
Merhaba,Ben Aylardır Modemin IMEI Numarasını bulmaya çalışıyorum. Aracım 2021 XC90 Son olarak Servise gittiğimde bulamadılar sonra kendi aralarında yazışma yaptılar Aracın VIDA sistemine bağlandığında Opsiyonlar bölümünden IMEI Numarasının sorgulandığını ve bununla ilgili talep oluşturduklarını ve imei numarasının yarım saat içerisinde Norveç'ten mail atıldığını söylediler.Ben Bu şekilde numaraya ulaştım ve cihaz kayıtlı çıkmadı
İkinci bir seçenekte BTK tarafından Modem kapatılmadan önce sim kart takarak Operatörün uygulamalarından Hattın kullandığı cihazın imei numarasına ulaşmak. Fakat ben modem bloke edildiği için bu numaraya ulaşamadım. Sizde farklı bir bilgi edinirseniz paylaşırsanız sevinirim
(Üretici: Wistron Neweb Corporation, Pazar Adı: IMQ3-0, Marka:Wistron Neweb Corporation, Model Bilgileri: IMQ3-0 şeklinde bir cihaz kullanıyorlar.)
-
Arabalar geliyor ama galerilere geliyor
bende anlamadım vallahi
2 milyona satmaya çalışıyorlar
-
Merhaba,
Ben de Türkiye'ye geldim ve çeşitli sabit hız denemelerinde bulundum. Sizin gibi ben de kendi en düşük yakıt rekorumu kırdım. :)
- Bursa Karacabey - Bursa arasında gece saat 02:00 civarında 18°C hava sıcaklığında 120km/sa hızda Volvo XC40 T3 ortalama 7.3lt/100km,
- Kırıkkale Delice TSOF tesisleri - Yozgat Sorgun - Sarıkaya arasında 21:03 - 23:09 saatleri arasında (2:05 saat) 21-22°C hava sıcaklığında klima kapalı sadece havalandırma açık, 100km/sa sabit hızda ortalama (40.5mpg) 5.8 lt/100km yakıt tüketimim var. (Resim 1)
Pilot assist harika bir şey; virajlarda beklediğimden daha iyi bir direksiyon desteği sağladı. Tüm otoban (Adapazarı - Ankara) ve devlet yolunda (Ankara - Yozgat/Sarıkaya) herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
34 plakalı araçlar için de bir şey söylemek istiyorum. Tam bir otoyol eşkiyaları, nerede bir hatalı sollama, kural ihlali var onlar yapıyorlar. Örneğin Düzce/Kaynaşlı Bolu tüneli arasında kaza olmuş. 34 plakalı araçlar hemen emniyet şeridine girdiler. Avrupa'da olsa bu insanların 1-2 cezadan sonra ehliyetleri iptal edilir.
Saygılarımla.
-
Merhaba,
Geçen hafta bayi ile yaptığım görüşmede yeni gelecek tüm araçların makyajlı olacağı söylendi.Paket yine sadece ULTIMATE olacak dendi ama yurtdışı sitede ULTIMATE donanımda tek P8 seçeneğindeki var, P6 yok.Sizin de bahsettiğiniz kristal görünümlü vites topuzu ise yine yurtdışı sitede gri renkli Wool Blend koltuk döşemesi ile geliyor ama TR sitesinde böyle bir döşeme seçeceği yok görünüyor.
Önümüzdeki hafta tekrar giderek yukarıda bahsettiğim konuları ben de görüşeceğim.
Sağlıklı sürüşler dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ; Anlamadığım bir olay var alttaki resim de 12.5 km yazıyor 100 kmde o nasıl oluyor öğrenebilirmiyim ?
genel olarak mı 12.5 km ,alanya yolunda 6.5 ise o kadar fark ediyormu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X