Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.003
Cevap
145
Favori
620.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diyarbakır bayii ile görüştüm her aşamada çok yardımcı oldular zaten sağ olsunlar. Ay sonunda toplu ödedikleri ve bizim ödeme yapmamıza gerek olmadığını söylediler. Yardımcı olduğunuz için size de teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmet 3390 M kullanıcısına yanıt
    İnşallah aracınızı Volvo’ya yakışır şekilde tez zamanda ve en iyi şekilde onarırlar.🙏🏼 hiç şucu bucu diye düşünmeyin. Sabri bey gerçekten markası için dürüst ve samimi biçimde uğraşan değerli bir yönetici. Öncesinde sorunu olduğu söylenen ve ciddi kaza yaptığınız ( ki çok geçmiş olsun) bir aracınız var. XC40 gibi de ülkemizde tarihi 2 yıl olan, hasarı kazadı ve yedek parça ihtiyacı bence minimumda kalmış bir araç var. Süreçler bence zaman alabilir. Ne bu durum için tüm Volvo markası karalanmalı çöp yapılmalı ne de sizin mağduriyetiniz es geçilmeli!! Benim demeye çalıştığım da istediğim de bu! Tekrar çok geçmiş olsun

• ssozen11 S kullanıcısına yanıt
    Sabri bey ne zaman bu foruma girip faydalı olmaya, destek olmaya çalışsanız burnunuzdan getiriyorlar. Bunun için kendi adıma üzgünüm🙏🏼 kendinize iyi bakınız.
    Selamlar

• Sanki kendi kaza yapmış gibi forumda konu açmış. En başından zaten yalanla başlamış. Her mesajında yalan olduğu ortaya çıkmış. Aracı pert almış ama sanki uzun süredir kullanıyormuş gibi mesaj yazmış. Araç serviste tutuluyor demiş, araç serviste değil. İnsanları da kandırmaya çalışıyor aklı sıra. Ta ki Sabri Bey bütün herşeyi belgeleri ile ortaya dökene kadar. Sabri Bey gibi üst düzey yöneticinin forumu takip edeceğini tahmin edememiş. Bu kadar yalandan sonra insanların desteğini bekliyor. Aklı sıra markayı kötüleyecek. Yalanı ortaya çıkmış ama hala haklıymış gibi mesaj yazmaya devam ediyor. Volvo, markasını karalamaya çalışmaktan dava açsa hakkıdır. Bir de utanmadan forumdaki insanları Sabri Beyin yalakası olmakla itham ediyor. Ne Sabri Bey’in ne de bizim yalakalığa ihtiyacımız var. Bunu forumdaki gerçek Volvo kullanıcıları iyi bilir.

• Bende ilk mesajı okuduğumda sizin gibi algıladım. Sanki kendi kullandığı araç, hatta kaskosu niye yok diye düşünmüştüm. İlk mesajın algısı bakımından, tamamen size katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 4 Kasım 2020; 21:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri Bey gibi müşteri ile birebir alakalı birini böyle forumlarda bulabilmek şans ve ne yazık ki çıkarları uğruna bunu suistimal etmeye çalışanlar da oluyor.

• İlk yazılardan irtibaren mehmet beyin yazılarını okudum ve kendini ifade etmeye çalışan ve linç edilmek istenen birini görüyorum. tek tek özetlemek isterim

SABRİ bey çalışanları : aracı pert olarak aldın al sat işlemleri yapıyorsun diye hakarete varan sözler söylenmiş

MEHMET bey cevap : evt araç pert , hatta ortada aracım dahi olmayabilir ben sadece keyfime parça almak istiyorum ama volvo motor parçalarını bulamıyorum .( aracın resimlerini ve ruhsatını paylaşıyor )

SABRİ bey çalışanları : sen aracını servise hiç götürmedin sen yalancısın

MEHMET bey : sadece serviste verilebilecek aracın parlar yetkili servisinde verilen expert raporunu paylaşıyor . :)

SABRİ bey çalışanları : sen volvo markasını kötüleyemezsin servis çok iyi bak senin istediğin parçalar 10 gün içinde gelmiş sabri bey öyle söylüyor sen yalancının teksin zaten araç pert :)

MEHMET bey : benim sipariş verdiğim parça ara kartel siparişini verip kaporasını yatırdım ve parayı verdigim 2 ay oldu ama parça hala yok iki ay sonra parçanın üretilmedigi motoru komple alınmasını söyleyen volvo ana bayisinden yazı yollandı hem kaporayı yatırma belgemi hem servisin yazısını sizinle paylaşıyorum

SABRİ bey çalışanları : sen yalan söylüyorsun aracını parlar servisine götürmüşsün orası resmi olarak volvonun servisi değil aracı kurum ( burada sabri bey araya giriyor parlarda volvonun yetkili servisidir diyor )

MEHMET bey : motor sparişi etsem sabri beyin söylediği gibi en geç 10 gün içinde elimde olurmu parçanın üretimi yok

SABRİ bey çalışanları : sabri bey bunun sözünü verdi tabiki olur senin aracın pert para kazanamadın onun için aglıyorsun parça yok diye alsatcı seni tiyatro çeviriyorsun sayfayı meskul etme

MEHMET bey : ben kimseye hakaret etmedim söyledigim tek şey tek bir parça için kocamotor degiştirmek yazık günah bunu form sayfasında kimseye hakaret etmeden delilleri ile ortaya koydum sizlerin elinde benim yalan söyledigi isbatlayacak tek delil belge varsa koyun bakın bu parçanın kataloğunu parçanın avrupada üretildigini avrupadaki servislerde satıldığını resimleri kataloğu

SABRİ bey yalakaları : ne çok ağladın bak sabri bey paylaştı seni bozdu sen yalan söylüyorsun bu sayfanın yöneticisi yokmu atın bunu sayfayı meskul ediyor volvo kullanıcısı değil markayı kötülüyor .

YAZAR : KİŞİSEL GÖRÜŞÜM NE SÖYLESE RESİMLERLE BELGELERLE KENDİNİ SAVUNAN BİRİ VE DOGAL OLARAK HEPİMİZİN BAŞINA İLERİKİ ZAMANLARDA GELEBİLECEK BİR MOTOR ARIZASI YÜZÜNDEN PARÇA SIKINTISI ÇEKME İHTİMALİMİZ BENİM DÜŞÜNCEM NEDEN FARKLI ÜLKLERDE ÜRETİLEN VOLVO PARÇASI TÜRKİYEDE SATILMIYOR HEPİMİZ PARÇALARIN SERVİSLERDE ÇOK PAHALI OLDUGUNU ARTIK KABULLENDİK AMA SADECE BİR PARÇA İÇİN MOTOR KOMPLE DEGİŞTİRMEK İSTENMESİ SIRF BİRAZ DAHA FAZLA PARAKAZANMAK İÇİN SERVİSLERİN BU YAPTIKLARI HAKSIZLIK NEDEN BİLMİYORUM HAKSIZ OLANIN YANINDA DURAN BİR MİLLETTEN HAKSIZLARIN GÜÇLÜLERİN HÜKÜM SÜRDÜGÜ BİR MİLLETE DÖNÜŞTÜK SABRİ BEY DE MEHMET BEYDE BİR BİRİ VOLVODA YETKİLİ BİR KİŞİ DİYE ONA YALAKALIK YAPMAK NEDEN ANLMIYORUM SONUNA KADAR MEHMET BEYİN YAZDIKLARINA DEGİL GÖSTERMİŞ OLDUGU KANITLARA BELGELER EVRAKLAR OLDUGU İÇİN İNANIYORUM BU FORUM BİR KAÇ KİŞİNİN TEK ELİNDEN ÇIKARTIP İŞLERİNE GELMEYİNCE BUNUN BAŞINI KESELİM ATALIM FORUMDAN DİYEBİLECEGİNİZ BİR YER DEGİL NE ZAMAN KİM KONUŞMAYA KALKSA SUSTURMAYA ALIŞTINIZ

• Yahu bari fake hesabında noktalama işaretleri kullan 😠

• quote:

Orijinalden alıntı: SONGUL K

İlk yazılardan irtibaren mehmet beyin yazılarını okudum ve kendini ifade etmeye çalışan ve linç edilmek istenen birini görüyorum. tek tek özetlemek isterim

SABRİ bey çalışanları : aracı pert olarak aldın al sat işlemleri yapıyorsun diye hakarete varan sözler söylenmiş

MEHMET bey cevap : evt araç pert , hatta ortada aracım dahi olmayabilir ben sadece keyfime parça almak istiyorum ama volvo motor parçalarını bulamıyorum .( aracın resimlerini ve ruhsatını paylaşıyor )

SABRİ bey çalışanları : sen aracını servise hiç götürmedin sen yalancısın

MEHMET bey : sadece serviste verilebilecek aracın parlar yetkili servisinde verilen expert raporunu paylaşıyor . :)

SABRİ bey çalışanları : sen volvo markasını kötüleyemezsin servis çok iyi bak senin istediğin parçalar 10 gün içinde gelmiş sabri bey öyle söylüyor sen yalancının teksin zaten araç pert :)

MEHMET bey : benim sipariş verdiğim parça ara kartel siparişini verip kaporasını yatırdım ve parayı verdigim 2 ay oldu ama parça hala yok iki ay sonra parçanın üretilmedigi motoru komple alınmasını söyleyen volvo ana bayisinden yazı yollandı hem kaporayı yatırma belgemi hem servisin yazısını sizinle paylaşıyorum

SABRİ bey çalışanları : sen yalan söylüyorsun aracını parlar servisine götürmüşsün orası resmi olarak volvonun servisi değil aracı kurum ( burada sabri bey araya giriyor parlarda volvonun yetkili servisidir diyor )

MEHMET bey : motor sparişi etsem sabri beyin söylediği gibi en geç 10 gün içinde elimde olurmu parçanın üretimi yok

SABRİ bey çalışanları : sabri bey bunun sözünü verdi tabiki olur senin aracın pert para kazanamadın onun için aglıyorsun parça yok diye alsatcı seni tiyatro çeviriyorsun sayfayı meskul etme

MEHMET bey : ben kimseye hakaret etmedim söyledigim tek şey tek bir parça için kocamotor degiştirmek yazık günah bunu form sayfasında kimseye hakaret etmeden delilleri ile ortaya koydum sizlerin elinde benim yalan söyledigi isbatlayacak tek delil belge varsa koyun bakın bu parçanın kataloğunu parçanın avrupada üretildigini avrupadaki servislerde satıldığını resimleri kataloğu

SABRİ bey yalakaları : ne çok ağladın bak sabri bey paylaştı seni bozdu sen yalan söylüyorsun bu sayfanın yöneticisi yokmu atın bunu sayfayı meskul ediyor volvo kullanıcısı değil markayı kötülüyor .

YAZAR : KİŞİSEL GÖRÜŞÜM NE SÖYLESE RESİMLERLE BELGELERLE KENDİNİ SAVUNAN BİRİ VE DOGAL OLARAK HEPİMİZİN BAŞINA İLERİKİ ZAMANLARDA GELEBİLECEK BİR MOTOR ARIZASI YÜZÜNDEN PARÇA SIKINTISI ÇEKME İHTİMALİMİZ BENİM DÜŞÜNCEM NEDEN FARKLI ÜLKLERDE ÜRETİLEN VOLVO PARÇASI TÜRKİYEDE SATILMIYOR HEPİMİZ PARÇALARIN SERVİSLERDE ÇOK PAHALI OLDUGUNU ARTIK KABULLENDİK AMA SADECE BİR PARÇA İÇİN MOTOR KOMPLE DEGİŞTİRMEK İSTENMESİ SIRF BİRAZ DAHA FAZLA PARAKAZANMAK İÇİN SERVİSLERİN BU YAPTIKLARI HAKSIZLIK NEDEN BİLMİYORUM HAKSIZ OLANIN YANINDA DURAN BİR MİLLETTEN HAKSIZLARIN GÜÇLÜLERİN HÜKÜM SÜRDÜGÜ BİR MİLLETE DÖNÜŞTÜK SABRİ BEY DE MEHMET BEYDE BİR BİRİ VOLVODA YETKİLİ BİR KİŞİ DİYE ONA YALAKALIK YAPMAK NEDEN ANLMIYORUM SONUNA KADAR MEHMET BEYİN YAZDIKLARINA DEGİL GÖSTERMİŞ OLDUGU KANITLARA BELGELER EVRAKLAR OLDUGU İÇİN İNANIYORUM BU FORUM BİR KAÇ KİŞİNİN TEK ELİNDEN ÇIKARTIP İŞLERİNE GELMEYİNCE BUNUN BAŞINI KESELİM ATALIM FORUMDAN DİYEBİLECEGİNİZ BİR YER DEGİL NE ZAMAN KİM KONUŞMAYA KALKSA SUSTURMAYA ALIŞTINIZ

Bu mesaji yazabilmek icin mi uye oldunuz:)

• SONGUL K S kullanıcısına yanıt
    Hayır burada farklı hesaplardan yazıp çizseniz birşey değişiyor mu gerçekten? Bir arada arabası gelmeden satmaya çalışan arkadaşın derdini dinlemiştik günlerce, sonu ne oldu bilmiyorum gerçi.

• Birşey sormak istiyorum, malum yağmurlar başladı, sabah araca ilk girdiğimde ayna ıslak oluyor. Kılavuzdaki söylediği hibi ses açmanın solundaki düğmeye basıyorum ve aynanın ısınmasını bekliyorum ama çok uzun sürüyor. Daha kısa veya doğru yolunu bilen var mı? Teşekkürler

• huseyyil kullanıcısına yanıt

hız konusunun araç alma-satma-kullanma kriterimde etkisi %1 bile değil, hız için araç alımının da sağlıklı bir karar olduğunu düşünmüyorum. Hız merakınız varsa pistte ralli araçları kullanılır. Çok merakınız varsa hızlı giden ferrari porsche tarzı araçlar alınır. Suv’dan beklenem hız değildir!

BU YAZIYI YAZAN SAHIS BENİM MANTIGIMI TARTIŞACAK SEVİYEDE OLAMAZ

• İnanın bu forumda volvo markasını ama özellikle xc40’ı seven değer veren kullanıcı ya da beğenenler kitlesi bir arada. Seviyeli bir forum olduğumuza da kısmen inanıyorum:) yalnız ağır eleştirilerle kötü bir tecrübeyi paylaşmanın ardından bu marka çöp bu araba da çöp asla almam gibi yorumlar okuyunca bizim de Sabri beyin de tepki vermesi anormal değil bence:( ilk ford kuga SUV’umu 2011 yılında alıp da daha 6. günü adamın biri hızını alamayıp yandan dalınca aracımın aksını eğmişti. Türkiyede henüz yok ingiltereden sipariş ettik dediler arabam 1.5 ay serviste kıpırdamadan yatmış ve ben beklemiştim de! 10 güne çöz çözmessen falan filan uzayıp giden tartışmalar vs vs forum üyelerini son derece huzursuz ediyor tam sakinlerken de siz sert bir giriş yapıyorsunuz ama:( kaza geçiren arkadaşın da bir an önce sorunu çözülsün dileğiyle konuyu kapatsak bu foruma yakışan olacak sanki🙏🏼✨

• arkadaşlar ben bu tartışma çekişme olaylarına bir anlam veremedim. şimdi bi tarafta özellikle belirtmek istiyorum Türkiye'de olmayan ve 23 yıldır Volvo İsveç'te çalışan bir yetkili var ve buraya girip cevap veriyor, bir tarafta magdur olduğunu beyan eden bir tüketici var.

Ben magdur olmuş olsaydım anlayabiliyorum ben de feryat ederdim, lakin al-sat niyetim yoksa feryat etsem de indirim vs. yardım için ricacı olur bir şekilde motoru alırdım çünkü alsatçı olmadığım için binmek için mecburum. ya da bu haliyle satışa koyup kaderime razı olurdum.

sabri beyin yerinde olsaydım 2 ihtimal var birincisi umursamamak ikincisi ise girip burada bir şeyler yazıyorsam da tecrübe ve bilgi birikimimi kullanarak açıklama yapardım.

velhasıl her şey gönlünüzce olur umarım ne diyim

Not: sabri bey izah etti parça yok blok olduğu için üretilmeyen bir yedek parça olarak anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKaraca -- 4 Kasım 2020; 23:52:21 >

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Yıkadım çıktı çok beklemiyorum...ama sirkeyi bende deneyim

• ssozen11 S kullanıcısına yanıt
    Sabri beyi 1 yıldır tanırım bu formdan..istese cevap bile vermez..burada gelip dinliyor çözüm bulmaya çalışıyor..ben bizzat aradıklarını bilirim bazı sorunları çözmek için formdaki arkadaşların bazılarını...şahsen Volvo servislerini bayideki çalışanlarını fazla sevemedim ama Sabri beyin hakkını yememek lazım..girişte söylediğim gibi istese buraya gelip cevap bile yazmaz...

• Ama özellikle belirteyim ki Volvo fanatiği değilim...bizzat bende sıkıntılar yaşadım serviste..Sabri beyin buraya girip bizi aydınlatmasını her zaman taktir ediyorum o başka..

Misal Kayseri volvoda on inscription izgara taktiranlar oldu..2300 parça 200 TL işçilik...Konya bayine ben sordum 2450 parça (ki normal kur oynakligindan) ama işçilik 600..şimdi bir yerde işçilik 200 300 km ötede işçilik 3 katı 600 nasıl olur?? Aklım ermedi..bunun gibi 2 3 şey var ama bu yeterli olur tarafsiz olarak yorum yaptığım konusunda..bu konuda Sabri bey umarım gerekeni yapar..

• O kadar detay yazildi ki bu motor parcasi konusunda, suclama, savunma vs birbirine girdi corba oldu. Nacizane yorumumu paylasmak ve ozetlemek istedim zira motor parcalarindan anlamam.

Volvo Turkiye'de sattigi araclarin tumune yedek parca garantisi vermek zorunda, paylasimlardan da bunu sagladigini anliyoruz. Parca listesini de firma kendisi belirliyor. Sure olarak 10gun hedefi konulmus, guzel; motor icin de bunu saglayabilir ise 'Mehmet 3390' kullanicisinin zaman problemi ortadan kalkiyor.

Diger yandan Volvo 'Mehmet 3390' in aradigi motorun belli bir kisim metal parcasini ayrica temin edemiyor, butun getirebiliyor. Bunu da anladik ama bu parcayi neden getiremiyor? Asil soru bu, cunku anlasigim kadariyla o parca ayri gelse motor degisimine gerek kalmayacak. Bahsi gecen munferit motor parcasini getirebilmenin yolunu acsa Volvo; bu 'Mehmet 3390' in sorununu cozer hem de ileride ayni hasari alacak bir XC40 in perte cikmasini da engeller. (Ya da o parcanin darbe almasini engelleyecek bir koruma plakasi ekleyebilir yeni araclara). Bu olaydan XC40 kullanicilarina yarari dokunacak olan budur.

Yoksa kaskosu olan banane araba perte ciksin komple motor degissin bana bisey olmaz nasilsa diyorsa eger; dogayi dusundugu icin kapi dosemelerinde geri donusumden uretilmis kece kullanan Volvo, koskaca motoru hurda ederek dogaya ve ekonomiye ne kadar zarar verdigini neden dusunmuyor diye sorarim.

Bunlarin disinda 'Mehmet 3390' pert araci kar almak icin almis, ucuza yaptirmaya calisirken elinde patlamis, durumu kurtarmak icin yalan beyanda bulunmus, hincini alamamis Volvo'yu sosyal medyada karalamaya calismis vs vs gibi hikayelere girmiyorum. Ama bu kisim laf kalabaligi ile forum copluge donmeye basladi, bundan da rahatsiz oldugumu dile getirmeden edemeyecegim.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.