Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.801
Cevap
114
Favori
649.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • musta2 kullanıcısına yanıt

    Size özelden telefon numarami yazdım. Görebiliyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, v 40 cc premium paket aracim 5 inc ekrani , multimedya sistem ve geri görüş ekletmek istiyorum, bu mümkün mü ? Nerede yaptirabilecegim konusunda yardim ve bilgj rica ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt

    En son bakıma gittiğimde ben de sormuştum. Mevcut ekranı değiştirmeden geri görüş kamerası eklenebiliyor. Ekran değiştirilemiyor. Ben de bu yüzden vazgeçtim yaptırmaktan. Çünkü mevcut ekran küçük ve görüntü kaliteli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt

    2018 Aralık ayında yetkili servisten v40 inscription aldığımda, kampanya dahilinde ücretsiz park sensörü ve geri kamera takmışlardı. O zaman fiyatı 7000TL idi diye hatırlıyorum.

    Premium pakete takılıyor mu, takılıyorsa kaça servise sormak lazım.

  • Merhaba, Çin'de ali express ten buldum 10 inc geri gorus navigasyon ekran yansitma internet cok ozellikleri var on kismi komple geliyor ekrandan gosterge dahil olan bolum 6000 civari yorumlarda cok iyi taktiran memnun onu dusunuyorum aracinda tum özelliklerini koruyor direksiyon kumanda vb.
  • Arkadaşlar merhaba,


    Yakında aracım 100 bin bakıma girecek. İzmirde yetkili ve özel servislerden aldığım fiyatları bu kez çok abartılı bulduğum için 2013 Model V40 D2 aracın 8.yaşında ben de sanayiye kıracağım direksiyonu. Filtreleri geçen defa karbonlu Mann marka almıştım ancak servisin her zaman taktıklarından bir farkını görmedim. Bu kez Filtron aldım. Yağ konusunda ise gidip geliyorum. Kılavuzda Castrol Edge 0w30 önerilmesine karşın yağ teknolojileri de yıllar içinde epeyce ilerledi. Karşılaştırmalı testlerde Shell Helix Ultra ECT c2/c3 0w30 un çok üstün özellikleri olduğunu okuyorum. Ancak shellin lubematch sitesinde v40 d2 için göreli daha eski bir ürün olan Shell Helix Ultra A5/B5 0w30 ürün önerildiğini görüyorum. Acaba C2/C3 daha güncel bir ürün olarak A5/B5 standartlarını zaten karşılamakta mıdır yoksa ben mi yanlış akıl yürütüyorum? Konuyla ilgili derinlemesine bilgi sahibi bir arkadaşımız yorum yazarsa çok sevinirim.


    Bu arada Edirne İzmir yolunda aracın ön tampon çeki demir kapağı düştü ki piyasada fason (ve siyah renkte boyasız) ürün en ucuz 120 liraya satılıyor.

    İzmir'de bunu makul mantıklı fiyata temin edebileceğim bir çıkmacı vb var mıdır bildiğiniz?


    Kazasız sürüşler, sağlıklı günler.





  • İyi geceler

    Benim sizlere bir sorun olacaktı.

    Aracım 2014 volvo v40 d2 dizel otomatik

    150000 km de. aracı 2 sene önce ikinci el aldım.

    ilk 120 bin bakımını yetkili serviste yaptırdım ve bir sene sorunsuz bindim.

    geçen sene eylül aylarında araç kendi kendine ekrana hata kodları vermeye başladı. Abs soğuk su seviyesi immolobbizer vb.. bir sürü hatayı arka arkaya sıralıyordu. fakat arabayı kapatıp açınca düzeliyordu. araç cihaza bağlandı bakıldı falan ama sonuç çıkmadı. en son bu sene başı ocak ayında aküyü değiştirdim. varta marka akü taktım. 11 ay hiç bir sorun çıkmadı. geçen hafta ilk olarak araçı kapattığımda zayıf akü şajı uyarısı geldi. daha sonra tekrar abs direksyon hata kodları başladı yanmaya. bosch servisine götürdüm. akü zayıf dediler. marş dinamosuna baktılar. bir hata bulamadılar. aküyü şarj ettiler sadece. şu an herhangi bir sorun yok ama sanki bana sorun çözülmemiş gibi geliyor.

    daha önce böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan var ise yardımcı olursa sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, eşime araba alacağım ve şu anda hedefimde 130 bin km'de bir 2012 model Volvo V40 D2 var. Yüksek km de olan bu araç bana sıkıntı yaratır mı? Servis maliyetleri nelerdir? Kullanıcı arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdouble D kullanıcısına yanıt

    bizim araç 170'i geçti ekstra bir sıkıntısı yok.

    ama bu kilometreden sonra triger değişimi, akü vb her araçta olacak masraflar olacaktır.

    ayrıca çift kavrama olduğu için bir süre sonra kavrama kiti değiştirmeniz gerekecek yakın zamanda değişmedi ise.

    buda her çift kavramada karşılaşacağınız bir durum.

    130 o yaşta dizel bir araca göre çok değil.

    servis olarak mekanik parçalar kolay bulunabilir, ortalama fiyatlıdır. çok masraflı olmaz kaza vs durum olmazsa.

  • smtsk kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam

  • Merhaba,


    daha öncede sormuştum ama tekrar sormak istedim.


    Şu anda sadece geri görüş kamerası taktırsam, geri görüş kamerası hazırlıgı mevcut olduğu için, Arka tarafa, sadece kamera vs takıp yazılım mı güncellenecek yoksa, yine arabanın birçok yeri sökülüp mü montaj olacak?


    Not: Tabi ön park sensörü almadan sadece geri görüş kamerası yetkili serviste takılabiliyorsa ?!?


    V40 T3 2018


    Teşekkürler şimdiden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smazici -- 25 Aralık 2020; 17:10:42 >
  • Merhabalar bu hafta içinde arabama autoclup de detaylı iç temizlik yaptırdım dün teslim aldım bugün farkettim orta konsoldaki klima ızgaralarından çok çok az hava geliyor ve 26 derecede bile ısıtmıyor aradım biz birsey yapmadık dediler klima dezenfeksiyonu yapmayacaklardı ama sizce sorun ne olmuş olabilir
  • merhaba 2019 model inscription paket az km li volvo v40 alınır mı ? üzer mi ? internette türlü türlü sorunlar okuyorum korkuyorum almaya

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Bende de 2019 inscription elit paket araç var. Gayet memnunum bu arada ( satıyor olmama rağmen). Keyifli bir araç. Ne gibi sorunlar okudunuz cevap vermeye çalışayım
  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu taktırdınız mı?
  • mahremiyet M kullanıcısına yanıt
    Taktirmadim daha ama halen aklimda🤗cok kararsizim
  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt
    Ürün link'i var mı ben de düşüneyim :)
  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt
    Ürün link'i var mı ben de düşüneyim :)
  • mahremiyet M kullanıcısına yanıt
    Aliexpress v40 multimedya yaz çıkıyor sende bak konusalim hocam ,
    TRY 4,724.93 23%OFF | Volvo için V40 Android radyo multimedya Carplay 2013-2019 araba Stereo DVD OYNATICI GPS navigasyon ana ünite ayna bağlantı PX6 4 + 64G OBD
    https://tr.aliexpress.com/item/4000956375742.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60036378255&tt=MG&aff_fsk=_va3G1J&aff_platform=default&sk=_va3G1J&aff_trace_key=38b591c9bc2c47c1a9a99efd20f17ed6-1614713551931-01645-_va3G1J&shareId=60036378255&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=db81c0ed33234285b49fcaea45ba9d19
    İzmirdeyim buralara yakinsan biryerde daha buldum




  • Özkanizmir Ö kullanıcısına yanıt
    Fazla widescreen, bu tarz orijinal görüntüsünden uzaklaştıran uygulamalara pek sıcak bakmıyorum zira satarken aracı epey ucuzlaştırıyor.

    Benim araç r-design olmasına rağmen ufak ekranla gelmiş. Bunu orijnal krom kenarlı büyük ekrana çevirebilir miyiz ben biraz o kısmı kurcalamak istiyorum aslında.

    Daha önce Çin'den gelen bu tarz multimedya ekranlarının araçta birtakım yazılımsal sıkıntılara yol açtığını bu konularda bilgili bi abimizden işitmiştim.

    Bana kalırsa bu işe siz de girmeyin ziyan olmasın güzelim Volvo :) Ama orijinal büyük ekrana çevirme imkanımız olabilir mi onu araştıralım yine de bence.
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.