Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gri olan çok güzel ama turuncu sıradan geldi gözüme.
  • Şayet bu araç denildiği gibi S4o in yerine geliyorsa
    ve artık S4o bu araç üretiliyor diye uretilmeyecekse çok yazık.

     Volvo V40: Ve O Sensin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 14 Şubat 2012; 23:16:44 >
  • şu lacivert s40 o turuncu v40dan çok daha şık ve kaliteli duruyor gerçekten de.

    içini yenileseler, ön farleri s60-xc60 a uyumlu yapsalar daha ömrü var kesinlikle...
  • Kesinlikle katılıyorum.
    Sedan platformda makyajli C3o un on tasarımı gibi yapıp arkasını da hafif şekillendirip dashboarda da birkac teknolojik oyuncaklar koydugun zaman ben burdayim diyen sedana fark atar hele hele 1.6 dizel otomatik şanzuman ile.
    Tabi birde S6o altında biraz daha ekonomik sedan olması gerektiğini düşünen birileri varsa.
  • nedense beni hiç heyecanlandırmadı bu araba
  • Resmi fotograflar yüksek çözünürlükte sızmış:

     Volvo V40: Ve O Sensin


     Volvo V40: Ve O Sensin


    Ön taraf güçlü görünse de tasarımı genel olarak beğenmedim. Alman rakiplerine göre benim gözümde daha güzel, ama kesinlikle daha fazlasını bekliyordum. Sizlerin görüşü nedir? Başlangıç için ellerinde XC60 ve V60'tan aşina olduğumuz toplu ve güzel bir tasarım vardı; sonuç neden böyle olmuş anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KobraAbiniz -- 22 Şubat 2012; 19:18:29 >




  • Bana bugüne kadar gördüğümüz fotolardanda güzel geldi yeni fotolar.Özellikle arkası ilk fotolarda Seat'lara benziyordu ama bu resimde tamamdır dedirtti .Hatta S60'i verip V40 Drive+Powershift bile düşündüm bir ara:)
  • Olmuş bu

    C sütunundan arkaya doğru uzanan kaslı yapı çok güzel görünüyor. Fiyatı makul tutulursa çok satar.
  • İyi bir lansman ve güzel bir fiyatlandırma stratejisi ile çok iyi işler çıkartabilir bu araba ülkemizde. Eğer bu arabaya C kasa diyeceksek ki aslında zaten öyle, tüm zamanların en iyi c kasa hatcback tasarımıdır, en azından benim için öyle. Ben kokpitte de hayal kırıklığı olacağını sanmıyorum, Volvo'nun klasik kokpit tasarım çizgisini korusa yeter diyorum. Ama fiyatlandırma çok önemli, 60.000 TL baz donanım için bence uygun daha yukarısı zorlama olacaktır. Hatta 55.000 civarlarında dolaşması çok ideal olur ama beklemiyorum. Daha yeni Fiesta aldım, onu da iki yıl önce "ben bu arabayı alırım" diyerek aldım, şimdi de vizyonuma güvenerek "ben bu arabayı beş yıl sonra alırım" diyorum, ee ancak denkleştiririm o paraları :)
  • Arkası Hyundai'i andırdığı için beğenmedim. Geri kalan bölgeler güzel.
  • Arka tarafı ben de beğenmedim. Göz yoruyor. Fazla kargacık burgacık. İkinci, arka-yandan gözüken fotodaki jantlar çok kötü. Öyle birşeyi kimse tercih etmez herhalde. Önden ve yandan fena olmamasına rağmen arka kapı kolunun oraya doğru birden oluşan girinti göz tırmalıyor.

    Bunların ötesinde iç mekan görüntülerini daha çok merak ediyorum. Konsol nasıl birşey olacak acaba? Bagaj hacmi de merak ettiklerim arasında...
  • Volvonun genleri yok gibi sanki.
    S6o ilk gördüğümde cok heyacanlanmistim ama bu araç aynı etkiyi yaratmadı nedense.
  • Daha ilk defa görmeme rağmen çok hoşuma gitti; birde gözümüz alıştığında çok daha hoşumuza gideceğinden eminim, gerisini artık rakipleri düşünsün
  • Çok beğendim umarım c segmentine yakışan bir fiyatla gelir Türkiye ye
  • ben açıkcası çok beğendim,

    bu arada volvo sorumlusunun röportajında v40ın sedan xc'si olacak mı diye sorulduğunda cevap vermeyip, sonrasında" beni seneye de davet etmenizi istiyorum" demiş.
  • Arkası olmamış.
  • ben genel olarak çok beğendim, uzun süredir heyecanla beklediğim bir modeldi. detaylar da gayet güzel bence. yadırgadığım ve alışmam gereken tek şey sanırım ön sis -veya gündüz- farlarının olduğu bölgenin boş görünmesi..
  • gelecek motorlar önemli tabi... sadece 1.6 D olursa olmaz bu iş... 1.6 T de olmalı... tabi 2.0 ları da olacaktır ama... 1.6 larda sadece dizel olmaz.. şuan s40 ve c30 larda sadece 1.6 larda dizel motor var... oysaki volvonun çok güzel 1.6 T side var ama kullanmıyor... V40 da olur umarım... eğer olursa büyük ihtimalle arabam bu olacak..:)

    birde 6 martta tanıtılacak sanırım... üretimi ve türkiyeye gelişi ne zaman olur ki...?
  • Sanırım pekçok kişiden farklı düşünüyorum bu model için. Arka görüntü biraz kalabalık ama, yine de fark edilebilen Volvo ayrıntıları aracın sadece arkasında! Ön görüntünün sıradan Japon modellerinden çok farkı kalmamış (yeni S60'ın ön kısmı da bende aynı duyguları uyandırdı...) Ben önce otomobilin dışına aşık olurum. Önden, yandan ve arkadan baktığımda "ama" dediğim bir yer yoksa o araç benim alacağım araçtır. Volvo markası benim için her zaman +1 olmuştur, ama bu model bende hemen hemen hiç heyecan yaratmadı. Volvo'nun tüm otomobiller içinde, görünüşü itibarıyla tanınırlığı en yüksek araç olduğunu okumuştum bir yerde, gerçekten çok doğru! Hele hele gece yolda iken yanımdan geçen zarif kıvrımları olan bir kuyruk lambası gördüğümde bu tanımlama çok kolay olabiliyordu, ama şimdi değil...

    Şayet bu model sebebiyle S40 üretimi (veya serisi) sona erecekse yazık!!!




  • http://www.youtube.com/user/VolvoCarsNews?blend=8&ob=5

    "Be yourself" mottosuyla yeni bir video yayınlandı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.