Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
672.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda , v40 D2 POWERSHIFT PREMIUM almaya karar verdim. 17"Jant dahil 87K fiyat aldım ,
    bu donanımlarıyla sonuç olarak V40 bu fiyatta sizce doğru bir tercih mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda , v40 D2 POWERSHIFT PREMIUM almaya karar verdim. 17"Jant dahil 87K fiyat aldım ,

78000 tl den başlayan fiyatlarla diye bir kampanya var diye biliyorum. Eğer jant haricinde ekstra bir donanım yoksa 87000 tl biraz yüksek geldi açıkçası...
  • Başakşehirde kırmızı r desing bir v40 görüyorum. Forumdan mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnkr

quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda , v40 D2 POWERSHIFT PREMIUM almaya karar verdim. 17"Jant dahil 87K fiyat aldım ,

78000 tl den başlayan fiyatlarla diye bir kampanya var diye biliyorum. Eğer jant haricinde ekstra bir donanım yoksa 87000 tl biraz yüksek geldi açıkçası...

Standart donanımda kampanyası 78.500 , bahsettiğim Premıum da HIFI ses sistemi , park yardım sistemi , hız sabitleyici , katlanır yan aynalar ,
    ve yağmur sensörü ekstraymış.

• dgnkr kullanıcısına yanıt
    Bayii'nin test aracı olarak değil, ama Türkiye'deki tanıtım aracı olarak kullanılmış bir kaç ay boyunca, sonrada Otokoç'ta yönetici araciymis. Bende genelde sıfır alırım araçlarımı ama bunu almadan evvelde bakım ve frenler vs. değişimini yaptirma şartıyla aracı aldim o yüzden içim rahattı.

• tuvneraya takilmayin arkadaslar arkadas her gun baska bir arac icin pazarliga oturur. Volvo'nun bazi calisanlarinda sorunlar olabiliyor bunu ben de arac alirken yasadim hatirlayanlar vardir ama bunlarin yaninda bekleneninde otesinde ilgili calisanlarda mevcut ki sikayet ve musteri memluniyeti konusunda suanki volvo genel merkezine, cagri merkezine vs..istek ve sikayet bildirdiginiz bir alanda Volvo kesinlikle ilgilenkr ve geri donus yapar

• Dünkü dolu patlamasını bir arkadaş haber verdi, 5 dk önce Pendik'te yakalandığını ve arabasının delik deşik olduğunu söyledi.

Benim oturduğum yerde henüz 1 damla bile yoktu ama hava berbattı, gökyüzü resmen simsiyahtı. Telefonu kapattığım gibi evde elime gelen battaniyeleri alıp aşağı koştum, garaja inince beni görüp bütün apartman aşağı indi :) 3dk geçti geçmedi hava resmen yarıldı sanki, arabaları koruduk ama olan bize oldu. İğne ucu kadar kuru yerimiz kalmadı, rüzgar battaniyeleri uçurmasın diye doluyu biz yedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Dünkü dolu patlamasını bir arkadaş haber verdi, 5 dk önce Pendik'te yakalandığını ve arabasının delik deşik olduğunu söyledi.

Benim oturduğum yerde henüz 1 damla bile yoktu ama hava berbattı, gökyüzü resmen simsiyahtı. Telefonu kapattığım gibi evde elime gelen battaniyeleri alıp aşağı koştum, garaja inince beni görüp bütün apartman aşağı indi :) 3dk geçti geçmedi hava resmen yarıldı sanki, arabaları koruduk ama olan bize oldu. İğne ucu kadar kuru yerimiz kalmadı, rüzgar battaniyeleri uçurmasın diye doluyu biz yedik.

hahaha okurken yarıldım resmen:D Dünyada sadece kendimi böyle bilirdim, başkalarıda varmış demekki benim gibi..(aracına bu derece kıymet veren) Aslında çok değer vermemek lazım hocam, gördünüz 3 yıl tertemiz kullandığım arabamla ilan vericeğim gün kaza yaptım. Çok üzülüyor insan sonra:D

Edit:
    Yağan dolunun bu derece şiddetli olduğunu bilmiyordum. Fotoğraflar gördüm arabaları gerçek anlamda delik deşik etmiş resmen. İyiki o an evdeydiniz ve aracınızı örtmenize yetecek zamanı veren arkadaşınız sizi aradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 20 Haziran 2014; 19:18:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    "Cana geleceğine mala gelsin" yerine "mala geleceğine cana gelsin" durumu olmuş sanki biraz. Umarım sağlığınızla ile ilgili olumsuz bir durum yaşamazsınız
  • dgnkr kullanıcısına yanıt
    İyiniyet ve olumlu yaklaşım varsa sorun yok. Bazen kendimizi ifade etmeye çalışırken kastımızı aşabiliyoruz. "İyi ki volvo almamışsınız" cümlesi biraz garip geldi bana da. Bu firmalar bizim değil sonuçta kendi insanımız daha değerlidir diye düşünüyorum. Neyse yakın şeyler düşünüp farklı ifade ettik sanırım. :)
  • Arkadaşlar bildigim kadarıyla v40ların cam tavanı açılmıyor. Acaba yanlış mı biliyorum? V40 ilanı veren birisi aracımda açılır kapanır tavan mevcut demiş. Kafama takıldı?

• kesinlikle acilmiyor

• @Mesbul;
    "Mal canın yongasıdır" derler. Çok doğru aslında, eğer bu önlemleri almasam en az 3-4 bin liralık masraf çıkacak. Hasar da sisteme girecek, hasarsızlığım bozulacak vs...

2 sene önce Honda'm aynı şeyi fena şekilde yaşadı oradan tecrübeliyim.

Cam tavan konusunda ise ilanı veren kişi tavan perdesiyle karıştırmış sanırım. Açılıp kapanan şey o

@dgnkr;
    Hocam biz araçları doludan koruduk sonrasında yağmura yakalandık aslında. Yukarıda doluyu yedik derken yanlış anlaşılmasın :)

Sırılsıklam olduktan sonra halimize güldük, muhabbet ettik eğlenceli bile oldu hatta.

Videodaki gibi bir şey yapmadım yani

• Caddebostan sahilde dun doluyu yedi araba ama herhangi bir zayiyat yok arkadaşların battaniye olayını bilseydim bende sahilde paspaslari çıkarır tepesine dizerdim

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Videodaki adamı da kutlamak gerekir. Yaklaşık 3 dakikalık çekim boyunca iyi bir efor sarf ederek en azından tavanı korumayı başarmış :))
  • Bugun yol kenarında bekleme yaparken kıa sportage bır arac yandan gecerken arabaya vurdu ve kactı plakayı aldım polıs cagırdım cok fazla bır zarar olmadıgı rapor tutamayacagını tutsa bıle mahkeme surecı uzun surecegı ıcın beyanıma ıstınaden 354 tl plakaya ceza kestıler.Bende gocuk olmadıgı ıcın daha fazla bırsey yapamadım ama yapanın yanına kar kalması hıc hosuma gıtmedı durup bır gecmıs olsun deseydı ustelemeyecektım ama ne yazıkkı bu ulkede ne hak arayabılıyorsunuz nede ınsanlıktan nasıp alabılıyorsunuz.Daha ciddi birsey olmadı dıye en azından tesellı buluyorum.Sızce bunu nasıl halledebılırım kasko bozulmadan anadolu sıgortanın auto kıng anlasması ıle ufak tefek sorunlar cozulebılır dıye bılıyorum arac daha cok yenı oldugu ıcın boya yada farklı bırsey ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Maalesef lokal boya operasyonu gözüküyor gibi. Pasta-cila ile kurtulacak bir durum değil fotoğraflardan göründüğü kadarıyla

Ama işinin ehli birine götürürseniz hiç fark edilmeden yaptırılır. Kafanıza takılacak kadar büyük bir problem değil. İçiniz rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benimde olalı aydan falz oluyor ama bir türlü fırsat olmadı şimdi de 10.000 bakımı geldi hepsini bir arada çıkartayım istiyorum aracın renginden dolayı fotoda fazla belli olmasa da dağ arka kapıyı kardeşimin garaja girerken ortadaki direğe vurması sonucu boylu boyuna hafif bir göçük ve fayans kaplı direğin oluşturduğu ince ince çizikler oluştu çizikler pastayla mağlesef geçmiyor alttaki astar görünüyor mağlesef düzeltme ve boya gerekecek sanıyorum. Sizce rebel mavi aracın boyasını local şekilde her boyacı yabailir mi? serviste yaptırmak doğru bir karar olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 23 Haziran 2014; 0:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnkr

Maalesef lokal boya operasyonu gözüküyor gibi. Pasta-cila ile kurtulacak bir durum değil fotoğraflardan göründüğü kadarıyla

Ama işinin ehli birine götürürseniz hiç fark edilmeden yaptırılır. Kafanıza takılacak kadar büyük bir problem değil. İçiniz rahat olsun

Volvo servisemi götürsem götürürsem o zaman direkt boya atalım derse kaskoda bozulur kasko bozulmadan nasıl çözebilirim?cevap için tesekkurler

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Anadolu Sigorta'nın mini onarım hizmeti, tek parça içindeki 30cm'ye kadar olan çizikleri kaskoyu bozmadan onarıyor. Tabi bu söylediğim macun çekilip fırında lokal boya yapılacak uygulamadır.

Sizin aracın sacında çökme gözükmüyor, daha önemlisi size sürten aracın boyası kalmış gibi duruyor. Bu durumda selülozik tinerle boyayı kolayca çıkartabilirsiniz. Eğer tiner işe yaramaz ve gerçekten aracınızın kendi boyası kopmuşsa, o zaman tampona rotüş boyasıyla düzeltme yaparsınız. Arka kapı içinse, mini onarım kapsamında lokal boya yaptırırsınız ama bence kapıya da güzel bir rötuş denemesi yapılabilir.

Sonuç olarak, böyle basit bir düzeltme için kaskonuzu bozmanız kesinlikle gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.