Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

passsatla karşılaştıramazsınız s90 ı

s90 nın rakibi e serisi 5 serisi ve a6 dır

Hocam Bmw de rakibi 5 serisi değilde 7 serisi gibi geliyor bana.

hayır arkadaşlar araç e segmenti rakipleri direk e ve 5
  • Valla Passat ile aynı para bile olsun satışları bir anda fırlar gider...
    XC 60 koltuğuna oturabildim ama yetti...Gidişini,onu sürüşümü düşünemedim bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Ah ah

Güzelim ülkemiz Avrupa gibi refah dolu, terörsüz, gelişmiş bir ülke olsaydı neler yapılmazdı ki Doğu'da! Düşünsenize modern, İsviçre gibi bir Hakkari'yi! Muazzam kış tatili yapılırdı.

Haklısınız...Ama 1950 den itibaren iş başına getirilen tüm iktidarlar bilinçli olarak özellikle doğuya yatırım yapmadı...
  • quote:

quote:

quote:

passsatla karşılaştıramazsınız s90 ı

s90 nın rakibi e serisi 5 serisi ve a6 dır

Hocam Bmw de rakibi 5 serisi değilde 7 serisi gibi geliyor bana.

hayır arkadaşlar araç e segmenti rakipleri direk e ve 5

hocam benim bildiğim segment sadece boyutları ifade eder. Sonuçta duster da suv, xc90 da suv.

Demek istedimki s90 boyutlar açısından 7 serisi gibi ancak donanım ve kalite açısından da 5 serisinden bir tık üstte.

Boyut olarak çok yakınlar 7 serisi 10 cm uzun s90 dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aman hocam ne yapalım psikopat versiyonu. Bakın Volvo ne kadar huzurlu ilerliyor.

Huzurlu ve psikopat olsa tadından yenmez ama Olsa fena olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

quote:

Aman hocam ne yapalım psikopat versiyonu. Bakın Volvo ne kadar huzurlu ilerliyor.

Hocam rs6 iyi güzel araba tamam ama 200 bin avro nedir yav. o paraya 2016-17 S90(350 bin lira)+2016-17 XC90(400 bin lira)+ 2013 model bmw 320 150 (binlira) alınır.

Hangisi daha mantıklı sizce

• Bir süredir S90 lari inceliyor ve almayi düsünüyordum; gercekten de rakip emsalleri ile karsilastirdigimda aralarinda korkunc bir fark oldugunu gördüm;hatta saskinligimi burada da seri üretimdeki standart donanimlarini paylasarak göstermistim.Standart seri üretim halleriyle Audi A6 ve S90`in fiyatlari neredeyse esit, ayni sekilde Bmw 5 serisinin standart üretim fiyati ise 5 bin euro kadar fazlayla 46 Bin eurodan basliyor.Buraya kadar hersey normal ancak bunu ögrendikten sonra standart donanim listelerine baktigimiz zaman esas farki görebiliyoruz; S90`daki donanimlari Audi A6 ve Bmw 5 serisine yükledigimiz zaman cok ciddi bir fark cikiyor ortaya.Sonuc olarak, bir aracta donanimin cok cok önemli oldugunu düsünen birisi olarak bencede piyasada onun gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 28 Ocak 2018; 0:9:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam rs6 iyi güzel araba tamam ama 200 bin avro nedir yav. o paraya 2016-17 S90(350 bin lira)+2016-17 XC90(400 bin lira)+ 2013 model bmw 320 150 (binlira) alınır.

Sizin açıkladığınız daha mantıklı ancak tek bir araç alacaksam 200.000€ RS6 vermem gider 7-S alırım o paraya veya illa RS6 gibi birşey olacaksa ya V90 ya da A6 station alır ölümüne yükler arkaya da 2.0 TFSI volvoya da T5(volvo nun motorlarını bilmiyorum ) yapıştırır milleti trollerdim

HAYALLER İŞTE HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 28 Ocak 2018; 0:22:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Bir süredir S90 lari inceliyor ve almayi düsünüyordum; gercekten de rakip emsalleri ile karsilastirdigimda aralarinda korkunc bir fark oldugunu gördüm;hatta saskinligimi burada da seri üretimdeki standart donanimlarini paylasarak göstermistim.Standart seri üretim halleriyle Audi A6 ve S90`in fiyatlari neredeyse esit, ayni sekilde Bmw 5 serisinin standart üretim fiyati ise 5 bin euro kadar fazlayla 46 Bin eurodan basliyor.Buraya kadar hersey normal ancak bunu ögrendikten sonra standart donanim listelerine baktigimiz zaman esas farki görebiliyoruz; S90`daki donanimlari Audi A6 ve Bmw 5 serisine yükledigimiz zaman cok ciddi bir fark cikiyor ortaya.Sonuc olarak, bir aracta donanimin cok cok önemli oldugunu düsünen birisi olarak bencede piyasada onun gibisi yok.

Ayrıca farklılık da çok önemli bence. Bugün trafiğe çıksan 1 saatte en az 300 tane 5 serisi görürsün ama s90 öylemi Türkiye'de 3000 tane var veya yok. Ankara'da 2 sene içersinde 2 tane gördüm. En kalabalık yerlerde dolanıyorum hep Ulus-Kızılay-sıhhiye.

• Almanya'da 50.000... Ama Euro. Eee adamlarda Euro ile kazanıyorlar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Almanya'da 50.000... Ama Euro. Eee adamlarda Euro ile kazanıyorlar zaten.

Ama hocam gözden kaçırdığınız bişey var 50 bin yuro 250 bin TL eder o yüzden çok şey etmeyin hani(!)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Almanya'da 50.000... Ama Euro. Eee adamlarda Euro ile kazanıyorlar zaten.

Ama hocam gözden kaçırdığınız bişey var 50 bin yuro 250 bin TL eder o yüzden çok şey etmeyin hani(!)

Hocam 50.000₺ aldığını düşünsene bir zor değil mi?

• E serisi de 5 serisi de s90da 4.9 metre civarında. Yani hepsi 7 serisine yakın boyutlarda. 7 serisinin esas olayı long versiyonu.

• quote:

quote:

quote:

bakın hocam fahir bey de benim dediğim gibi diyor

• Asla bir G30 5 serisi değil.

• Yukarıda başka birisinin yazdığı gibi s90'ın standart donanımı rakiplerine göre daha üstün. Bu aynı zamanda daha ucuz da demek oluyor.

Zaten Volvo hep böyleydi. İşini bilen, uzun süreli binici için en mantıklı seçenek oldu hep. Rakiplerine göre daha ucuz olmasına rağmen; kalitesi, donanımı, güvenliği vs. daha yüksek. Tam f/p markası.

• 400 bin tl ye araç mı olur lan ?
  • 2017 icinde 600 adet satilmış diye duymuştum.

• BMW 5 ve Mercedes E varken...
  • Az kaldı.Okullar açılıp o modemin fişi çekilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.