Şimdi Ara

Volvo S80 2004 Model 2.9 T6 hakkında bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar . Malum sitede ilan buldum sahibi ilede görüştüm. Fakat belli başlı sıkıntılarım olcak . Kamuda çalışıyorum aylık 3,000 lira maaşım var ve şuan 2013 model benzinli 1,4 titanium fiestam var . Yıllardır bu aracı almak isterim yoksa içimde ukde kalacak. Bu aracın parçası rahatça bulunabilirmi ve bakım masrafları nasıldır ? Ayrıca lpg taktırcağım için yakıtı pek dert etmiyorum fakat dert edilmesi gerekir mi ?

İlan numarası 206046280

• kkke_3319 kullanıcısına yanıt
    bence yaşanması gereken bir deneyim gerçekten muazzam bir araç ama 40 bin tlden bahsediyoruz s60ları da değerlendirmenizi tavsiye ederim
  • Hocam s60 larada bakıyorum ama nedense kafamı s80 çeliyor
  • Bende 2.0t olanı var 2003 model . Ben de lpg yok benzinde biniyorum suan ort tüketim 10.2 . Parca sıkıntısı kesinlikle yok , bakım maliyeti bana göre normal geldi . Daha öncesinde s40 vardı bakım fiyatları neredeyse aynı .
    Benim arabamin en çok sevdiğim özellikleri
    1. 120 ile gitsem de 180 ile gitsem de kabin sesi neredeyse aynı yalıtım ve yol tutuş , konfor çok iyi .
    2. Ara hizlanma lar tatmin edici :)

Tabiki bu aracı alacsksan her eski e sınıfı otomatik şanzıman aracta olduğu gibi alırken sanzimana dikkat etmen lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobiller icinde direk link paylassaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad araç çok güzel gözüküyor ancak s60daki gibi makyajsızlarında şanzıman problemi olabilir. Yerinizde olsam hemen hemen o paralara 2006-2008 s60 2.0t bakardım. Konfor tabiki biraz farklı olacaktır ama en azından şanzımanı sorunsuz ve yakıt tüketimi daha düşük olacaktır. Tabi bir de daha yeni bir araç olacağını da unutmamak gerek.

Paylaştığınız araç adamın dediği gibiyse ve motor şanzıman sorunsuzsa, bir de illaki s80 alıcam diyorsanız bence alınıp binilebilir. LPG uyumunu araştırdınız mı?
  • Hocam lpg için brc gibi markalarla görüşcem. Beniim korkum bakım maliyetleri ve parça sıkıntısı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam peki şanzımanda sıkıntı olup olmadığını nasıl öğrencez ,sahibi gizlerse ?
  • Bu araç makyajlı kasa 2.9t6 272 hp 4 ileri olması lazım(tam hatırlamıyorum). Eğer orjinal km ise şanzıman daha sıkıntı vermez fakat daha önce s80 2.0t vardı bende şanzımanda sıkıntı varsa şöyle oluyor p-r-d-n yaptığınızda normalde şartlarda ses gelmiyor sorun varsa vitese geç geçme ve alttan vurma sesi geliyor güm tarzı. Bunun haricinde yolda aracı sıkıştırın şanzıman takılır gibi oluyor o zaman bulaşmayın. pürüzsüz yağ gibi akıyorsa değişimlerde sıkıntı yoktur inşallah anlatabilmişimdir kendimi. Bunun haricinde lpg dahi olsa bu araç yakacaktır özellikle sıkışık trafikte parça sıkıntısı yok büyük şehirde yaşıyorsanız kolay gelsin.

Not: km bana çok az geldi bu tür araçları kullananlar tabiri caizse tuvalete bile arabayla giderler ben bile senede 20 bin yapıyordum s80 2t ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.