Şimdi Ara

Volvo s60 indirime girmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://assets.volvocars.com/tr/~/media/turkey/downloads/pricelist/fiyat-listesi/vo-18001-2018-fiyat_listesi_subat.pdf?la=tr-tr

Edit=40 bin tllik indirim söz konusu. 0 km bu donanım ve kalitese premium bir arac icin 164 bin fiyat gayet güzel bence. Yeni kasası çıkıcak diye heralde, sene sonuna daha da ucuzlayıp firsat aracî olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenİcraEdenAvukat -- 24 Şubat 2018; 17:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bi soru soru sorucam size, şu anki a4 aracımizı satışa koydum hatta konuda açmıştım yerine ne alalım vs diye. Yazın yeni kasası çıkıcakmış fiyatı sene sonuna doğru düşer mi daha, ya da ellerinde kalır mı bu tarz dolu bi araç? Bir sorum da bu arac beklentimizi karşılar mı?

• 1.5 t3 125binden satılıyordu çok zarar ettirir.

• Yüzü çok eskidi be!

• Yeni kasa gelince ellerinde kalanları daha ucuza vereceklerdir. Yada bayide daha iyi fiyat alınabilir, sormak lazım.

Ama clio'nun 120 bin olduğunu düşündüğümüzde bedavadan öte.

2018 model V40 için de 127 bin diyor, resmen sıcak fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yeni kasa gelince ellerinde kalanları daha ucuza vereceklerdir. Yada bayide daha iyi fiyat alınabilir, sormak lazım.

Ama clio'nun 120 bin olduğunu düşündüğümüzde bedavadan öte.

2018 model V40 için de 127 bin diyor, resmen sıcak fırsat.

Ben de böyle düşünuyorum, şu anki arabamizı da yeni kasa çıkmadan önce 23 bin tl indirimle almıştık Volvoyu cok begeniyorum yakıt ve 2.elinden korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Yüzü çok eskidi be!

Sizi bilmiyorum ama ben hayatımda 4 5 tane gordugum icin bana yeni geliyor tabii makyajlisi eskisi degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni kasa gelsin indirim daha da fazla olabilir.
  • Bagaja ihtiyacı olmayan fazla büyük iç hacim aramayanlara göreceli fırsat olmuş.

• Yeni kasa gelince daha fazla indirim falan olmaz. Bunlar bence dip rakamlar. Daha ne kadar uygun olabilir ki? Dandik polo olmus 100bin. Ds5 icin fiyat aldim bugün, 197bin dedi. Ds4 145bin dedi. Fiyatina artma ihtimali daha yuksek cunku yeni kasanin gelmesine daha cok var. Ayni arac 4-5 ay once 150bine verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 24 Şubat 2018; 18:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

1.5 t3 125binden satılıyordu çok zarar ettirir.

Nasıl yani

• ResenİcraEdenAvukat R kullanıcısına yanıt
    Evet, 2017 Haziran'da satılıyordu, Euro 3.90 dı. Fiyat uygun, özellikle Advance için, normalde sadece Premium + Premium pakette avantaj sağlıyorlardı. Açıkçası Volvo'larda mümkün mertebe sabit fiyat var. Araba az da olsa satılsın, gelecek için bunlar müşterimiz olur diye düşünüyorlar herhalde. Almak isteyeni üzmez Volvo bu rakamlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Evet, 2017 Haziran'da satılıyordu, Euro 3.90 dı. Fiyat uygun, özellikle Advance için, normalde sadece Premium + Premium pakette avantaj sağlıyorlardı. Açıkçası Volvo'larda mümkün mertebe sabit fiyat var. Araba az da olsa satılsın, gelecek için bunlar müşterimiz olur diye düşünüyorlar herhalde. Almak isteyeni üzmez Volvo bu rakamlara.

Satabilir miyiz ihtiyaç olsa? Gerci a4 u koydum 20 gün oldu hasar kaydı var ve orduda diye heralde ona da çok talip çıkmıyo

• Birkaç sene sonrası için düşündüğüm araç. Ama 160 bin ₺ vermek yetine düşük km’li temiz ve birkaç yaşında ikinci el daha mantıklı geliyor bana.

Hızlı bir piyasası yok ama satılır elbet. Kasa değiştikten sonra 200 den başlar, bunlar da etkilenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yeni kasa gelince daha fazla indirim falan olmaz. Bunlar bence dip rakamlar. Daha ne kadar uygun olabilir ki? Dandik polo olmus 100bin. Ds5 icin fiyat aldim bugün, 197bin dedi. Ds4 145bin dedi. Fiyatina artma ihtimali daha yuksek cunku yeni kasanin gelmesine daha cok var. Ayni arac 4-5 ay once 150bine verildi.

Ds5 de maaşallah.... ne özelliği var ds5'in, merakımdan soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Birkaç sene sonrası için düşündüğüm araç. Ama 160 bin ₺ vermek yetine düşük km’li temiz ve birkaç yaşında ikinci el daha mantıklı geliyor bana.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ilk-sahibinden-satilik-volvo-s60-advence-522309446/detay

Güzel araba bunu alabiliriz

• Bence cok iyi fiyat. 0 arac dusunenler icin firsat bence. V40' ın fiyatı bile cok iyi. Yemisim 2.el degerini diyenlere duyurulur :)

Guzel araba ds5. Benzer donanimli 1.6 dizel otomatik c200 250bin falandir tahminen.

Baya olmuştur tabi göreli ama 2.el de aynı araç olduğu için yıl farkı da olsa değer çok düşüyor. Ayrıca bu motor ve şanzımanla s60 donanımlı polo gibi hiç güzel değil v40 ta aynı şekilde motor sesli ve aktarım yavaş.Ben tavsiye etmem şahsen. 2.el icon edc talisman alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.