Şimdi Ara

VOLVO S60 D3 MI ?AUDİ A4 2.0 TDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
13.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VOLVO S60 D3 1985 DİZEL MOTOR 163 HP GEARTRONİK KAMPANYALI 103000 TL(117.000 TL DEN SÜŞMÜŞ)
    AUDİ A4 2.0 TDİ 177 HP MULTİTRONİK 113000 TL

Volvo güven veriyor audi ise premium havası yaratıyor. sizce hangisi
    bir de küçük motorcular için volvo s 80 1.6 dizel povershift otomatik şanzıman 111.750 audi a4 fiyatına
    sizce skoda octavia 1.6 tdi dsg mi satıp hangi aracı almalıyım.

benim aklım volvo s 60 2 dizel diyor ama duygularım küçük motor olan volvo s 80 dizel diyor.
    audi a4 ise çevremim ısrarı?

• bence skodanızı satmamalısınız.
  • Performans çok istiyorsanız küçük motora yanaşmayın yoksa her türlü küçük dizel motor iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazarnet58 -- 20 Temmuz 2012; 15:25:18 >
  • S60 tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor seçim...S60 geatronic s80 powershift olması seçimi zorlaştırıyor...Bunlara donanım paketi eklenmemiş fiyatlarıydı dimi? Öyleyse s60 1.6powershift te olabilir...
  • ikinci elde audi'nin hala daha iyi olduğunu düşünüyorum bu nedenle audi
  • Zor seçim olsada A4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S60 2.0 Dizel, 1.6 dizelden ucuz öyle mi? Yoksa yanlış mı anladım ?

Edit : Evet yanlış anlamışım, s80 1.6 dizel miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 20 Temmuz 2012; 15:54:54 >
  • audi a4 2.0 177 olan benzinli gibi çok sessiz ve atik çalışıyor, s60 hakkında bilgim yok, her iki model için test sürüşü yapıp bilgi paylaşırsanız iyi olur.
  • Skoda'yı satmamak en mantıklısı bu seçenekler arasında.
  • bence bu tip seçimler yaparken kimseye sorma. git test et hangisi içine siniyosa onu al. volvo mercedes bmw audi içinde tercih yapmak kişisel tercihten başka bişey değildir.

yani foruma sorma çünkü birazdan biri gelip volvo premium değil audi al der. öbürü gelip premium marka mercedes ve bmw dir. audi alma dicektir. yani konu amacından sapçak.
  • İki aracıda kullandım Audi A4 bana daha tercih gibi geldi. Daha geniş yaşam ve bagaj alanı, daha iyi bir 2. el piyasası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

İki aracıda kullandım Audi A4 bana daha tercih gibi geldi. Daha geniş yaşam ve bagaj alanı, daha iyi bir 2. el piyasası.

kullanmadığın otomobil var mı :)
  • 2.0 TDI motorun hızlanması çok güzel. Bana göre A4 15000 TL en az indirimli olmalı ama yapacak birşey yok. A4 alın.
  • A4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

İki aracıda kullandım Audi A4 bana daha tercih gibi geldi. Daha geniş yaşam ve bagaj alanı, daha iyi bir 2. el piyasası.

kullanmadığın otomobil var mı :)

Hemen hemen piyasadaki birçok aracı test ettim, bir çoğununda videosu forumda vardır
    Volvo 5 silindir ve alt devirleri mükemmel canlı ama Audi'nin motoru daha ciğerli, araç 4750 devire dayanmıştı hala devir gidiyordu.

• Bu mesela ex_silver ile yaptığımız test kendisi kullanıyor. Ben kullanırken videoya almamıştık. Belki yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 20 Temmuz 2012; 17:23:04 >
  • Yeni 177 lik motor la a4 s60 dan cok daha az yakiyor daha iyi performans sunuyor ve cok daha sessiz bir arac.Ayrica A4 daha kaliteli malzeme ve iscilige sahip daha konforlu

Ustelik deger kaybi cok daha az olacak.

S60 almak icin araca ozel bir sevginiz olmasi lazim yani isin icine zevk konulari giriyor.

A4 3 ve mercedes c s60 dan cok daha basarili araclar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda satılırmı dostum taş gibi araba hiç degmez
  • Adamın octaviası var üst sınıfa geçecek bunda ne var ki?
    s80 E segmenti bir araç olduğundan a4 karşısında avantajlıdır.
    Eğer yüksek performans beklentisi yoksa her türlü s80 alınır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.