Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (645. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.611
Cevap
155
Favori
1.402.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb

    my 2013 s60 dr ps aracımın son zamanlardda aku zayıf uyarısından sonra sabah arac calısmadı :)

    uzerınde varta 70 a agm aku bulunuyor. saolsun muhterem servısımız 70 lık akuya 900 tl 80 lık akuye 620 tl fıyat vererek yıne benı sasırtmadı.( 80 lık aku uyum saglamıyor )

    mutlu aku 500 tl fıyat verdı. sızde hangı aku ıle yenılemelıyım.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında ÖTV zammından önce kendi könfigürasyonumu sipariş etmeyi düşünüyordum ancak 2-3 ay sonrasının döviz kurundan emin olamadığım için erteledim. Şuna kendi konfigürasyonumu yapsam 2017 model yılı olacak ve fiyatı da buna paralel artacak. 2016 modellerde hala elektronik donanım ekletme vs. şansım var mı bilmiyorum. Şimdilik düşüncem bayilerdeki 2016 model yılı ve en dolu araçlardan birini almak.



    Peki donanım listesi için nereye başvuracağım? Telefonla veya e-mail ile ulaşabilir miyim? Sitelerinde e-mail adresi bulamadım. Şehrimde Volvo yetkili satıcısı bulunmuyor. Şu aralar şehirdışına çıkmam da pek mümkün değil. Hangi donanımları istediğime karar verip, bayide çok oyalanmadan araçları görüp almayı düşünüyorum. Jant vs. seçimlere orada karar vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • botritcheous B kullanıcısına yanıt
    Serdar OZDEN <Serdar.OZDEN@volcar.com.tr> İstanbul
    İlker Öncü <ilkeroncu@mezcar.com.tr> İstanbul
    Koray SOLAK <Koray.SOLAK@arkasotomotiv.com.tr> ankara

    bendeki e mailler bunlar.. ben 4 Volvo aldım ve hepsi volcar dan.. filo indirimi alıyorum :)

    şahsi düşüncem; telefon ile görüşmek çok etkili, ne istediğinizi görür, alacağınıza da ikna olurlarsa her türlü yardımı yapıyorlar ve e mail ile de teklifi paylaşıyorlar.
    Volvo web sitesindeki bayilerin telefonları mevcut.

    bol şans
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhts

    Merhaba Arkadaşlar

    motor soğutma suyunda eksilme yaşayan oldu mu hiç?

    Arac S60 dizel 2014 aldıktan bir sene sonra uyarı verdi yarıya kadar azalmisti su. Benzinlikten sıvıyı alıp tamamladım aradan bir sene geçmeden geçen gün fark ettim ki yine minumun çizginin biraz üstünde. Servise gitmeye gerek var mı yoksa yine üstünü tamamlayaym mi?

    Merhaba,

    D2'lerde kronik silindir kapak contası sıkıntıları oluyor.

    Muhakkak yetkili servise gidip, kaçak testi yaptırın.
  • distardi72 D kullanıcısına yanıt
    Bir sorum daha olacaktı; adaptif hız sabitleme, geri görüş kamerası vs. sistemler bayilerde sonradan monte edilebiliyor mu? Ona göre ilk başta belli bir donanım paketini alıp ondan sonra isteğime göre taktıracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar T3 Advance modelinde Eco+ modunu aracı her çalıştırdığımızda her defasında devreye sokmak zorunda kalıyoruz. Bu ayarı aracın hatırlamasının yolu yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Şubat 2017; 11:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • botritcheous B kullanıcısına yanıt
    Adaptif hız sabitleme taktırmak mümkün değil ancak geri görüş kamerasını serviste taktırabilirsiniz. yaklaşık 3 bin tl fiyatı var.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Malesef yok hocam. aynı şekilde start&stop ta her seferinde tuşa basılarak devreden çıkıyor. araç bu seçimi de hatırlamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: botritcheous

    Merhaba, en fazla 1-1,5 seneye otomobil değiştireceğim. Aklımda yer alan ilk modellerden biri S60. Bu otomobil hakkında siz sahiplerine izninizle birkaç soru soracağım:

    1. Güncel donanım paketleri ve fiyat listesine nereden ulaşabilirim? Sitesi anladığım kadarıyla bayağıdır güncellenmemiş. Foruma yakın zamanda gönderilmiş birkaç link buldum ancak bu linklere de ulaşılamıyor.

    2. Sitede 2016 model yılı için fiyat listesi var. 2017 model yılıyla aralarında fiyat olarak büyük bir fark olduğunu duydum fakat yukarıdaki sebepten dolayı teyit edemedim. Bu model yılları arasında otomobilde bir güncelleme, makyaj vs. yapıldı mı?

    3. Sanıyorum 2018 yılında kasa değişimi olacak. Yeni kasa için beklemeli miyim? Beklediğime değer mi? F/P olarak hangisini tercih etmeliyim? (Bundan bir önceki otomobilimde böyle bir hataya düşmüştüm.) Aşağı yukarı bu fiyatlarda olur mu yoksa artar mı? Dövizin durumu belli olmadığı için ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum.

    4. Mevcut kasadaki kronik sorunlar nelerdir? Bu sorunların hangileri düzeltildi, hangileri düzeltilmedi? Şu an en mükemmel halini mi almış durumda? Gelecek olan kasada (eğer yeni kasayı bekleyecek olursam) kronik sorunların düzeltilmesi ne kadar zaman alır?

    5. Hangi ek donanımlar olmazsa olmaz? Çok sık otomobil değiştiren birisi değilim, en az 10 sene kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden alınca eksikliğini hissedeceğim, pişmanlık duyacağım bir şey olsun istemiyorum. Şuanki arabamda neredeyse hiçbir donanım olmadığını da belirtmeliyim.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    İkinci nesil s60'ın makyajı adeta kasa değişimi gibi oldu.

    Aracın özellikle ön yüzü tamamen değişti, bunun yanında motor ile şanzıman da değişti. Ayrıca iç mekanda da önemli yenilikler yapıldı. Yapılan iyileştirmelerin başlıcaları:
    * Deri koltuklar, makyajsız modele göre daha dayanıklı daha zor yıpranan bir deri geldi.
    * İç mekandaki trim seslerinde azalma oldu.
    * Sol ve sağ aynalardaki BLİS sensörleri değiştirilerek rüzgar sesi azaltıldı.
    * Eski Ford menşeili Powershift şanzımandan vazgeçildi, daha sorunsuz ve daha performanslı Volvo/Aisin şanzımana geçildi.
    * Yine aynı eski Ford menşeili Ecoboost ve PSA grubu menşeili motorlardan vazgeçildi, daha daha performanslı Volvo motorlara geçildi.

    Bence her zaman makyajlanmış sorunsuz araç tercih edilmeli. Bu sadece Volvo'da değil, diğer markalarda da geçerli. Ben bu tecrübemi eski kasa mercedes c serisi, makyajsız Bmw 3 serisi ve 5 serisinde tekrar doğrulamış oldum. Makyajlı kasa sadece sorunsuzluk olarak değil ekonomik olarak da çok daha avantajlı oluyor.

    Ancak kapitalist sistemde bize hep yenisi empoze edilmeye çalışılıyor. Biraz da tercih meselesi, bazı kişiler "en yenisini" tercih ediyor, saygı duymak lazım.




  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa, şuan sizin dediğiniz gibi çok daha mantıklı duruyor. Birçok iyileştirme yapılmış. Bir sorun çıkmazsa ben de tercihimi bu yönde kullanacağım. Cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsız ve makyajlı kasaya sahip olmuş bir kullanıcı olarak makyajdan sonra süspansiyonun da biraz rahatladığını hissettim.
  • Yeni XC60 iç mekan fotoları sızmış.
    2018de gelecek yeni kasalı S60 da yüzde doksan bunun gibi olacaktır.
    Ben beğendim XC90, S90 havası var.

     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'




  • iç tasarım bu şekilde olana kadar mevcut advance donanımlı s60 ı değiştirmek söz konusu olmayacak benim için, çok şey mi istiyorum :))
    kocaman i pad isteseydim kokpitte reno alırdım .. :)

     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'
  • quote:

    Orijinalden alıntı: distardi72


    iç tasarım bu şekilde olana kadar mevcut advance donanımlı s60 ı değiştirmek söz konusu olmayacak benim için, çok şey mi istiyorum :))
    kocaman i pad isteseydim kokpitte reno alırdım .. :)

     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'



    Tesla 17 inch ekran kullanıyor ama o ekran arabanın "herşeyi" tabi

    Musk'ı ve hayatını anlatan kitapta Musk ile Model S'i dizayn eden Von Holzhausen aracın içine oturup farklı boydaki notebook'ları panele yerleştirdiklerini anlatıyor. Aslında numaraları ilginç, Model S'i geliştirmek için Mercedes bayiine gidiyorlar, bir tane CLS alıyorlar ve sonra onu parçalayıp Model S'i üstüne "kuruyorlar." Yani Model S aslında elektrikli bir Mercedes CLS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon246 -- 16 Şubat 2017; 11:18:19 >




  • Reno konsolu ile yeni nesil Volvo larin konsolları birbirini andırmıyor degil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Havuzlu paspas arka koltuklara yerleştirdim dikkatli inceleyince ayaklara üfleme ağızları kapalı kalıyor haliyle arka koltuklara yerden sıcak hava verebilme seviyesi yok denecek kadar az oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni lastik almak için michelin bayisine gittim.215/55/16 crossclimate 460 liraymış.internetten baktım fiyatlar o civarda.internetten bakarken beğenebileceğiniz ürünler kısmında bir tane 280 liralık vardı, bu kadar fiyat farkı nasıl olur bakayım dedim 205/55/16imiş.şuan kullandığım lastikler continental ts 850.o zaman %30 farkla 70 lira fark vardı orjinal ölçüde aldım.şimdi %65 fiyat farkı var.lastik tabanını daraltıp 205 takmak istemiyorum.225/55/16 baktım 490 lira(215'ten %6 pahalı).
    tüm markalarda aynı açık açık kazıklıyorlar.225/55/16 taktırsam sorun olur mu.205 taktıran var mı.cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boatswain

    Reno konsolu ile yeni nesil Volvo larin konsolları birbirini andırmıyor degil

    İnanın buna Mercedesin kullandıgı çakma çin tabletli ekranlardan 10 kat daha iyidir.

    Gömmeli ekranlar çok daha iyidir.

    Hem reno volvodan kopya çekmişti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Aynen Reno filo aracı olmaktan çıkıp premiuma göz kırpmak icin nispeten daha az Yaygın markadan kopya çekmeliydi oda volvoya nasipmis direksiyon Sekili vs benziyor oldukça

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rzcskn R kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu 235-45-17 lik kis lastigi seciminde yaşadım daha uyguna continental alacakken falken aldım orijinal boyutta yol tutuşu etkiler dediler o sebeple her zaman orijinal ebat kullanmak daha mantıklı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.