Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.612
Cevap
155
Favori
1.402.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam ne demek :)

    Hocam tercih meselesi işte. dolu da olsa arada 12 bin lira fark çok bence. iki donanımın 0 km leri arasında 8 bin lira fark varken hem km yüksek hem de model yılı daha düşük olan araçların arasında 12 bin lira fark var. hayalet ekranla 7 inç ekran 5300 liraya takılıyorsa ben premium alıp bunları taktırırım 7 bin lira da cebime kalır.
  • 12 bin çok arkadaşlar. En büyük fark mm ekrani bence ki büyük mm ekranı bile küçük bu araçların.

    Premium olan da deri üstelik..



    Yarın alacağım nasipse.
  • Arkadaşlar,2013 1.6 D2 poweshift S60 aracım var. ışıkta vs.durduktan sonra kalkarken araçta hafif bir titreme,ileri atılma gibi bişey oluyor. Neden kaynaklandığını bilen var mıdır? Kronik bir olay mıdır yoksa bir sorun mu var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tullianax T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin aracınıza özel bir durum değil bu. tüm çift kavrama ve tek kavrama araçlarda zamanla görülmesi normal bir olaydır. büyük ihtimalle kalibrasyon veya yazılım güncelleme ile çözülür.
  • Servise bi ugrayayim o zaman. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Evet Samsun otokoçtan almıştım yalnız o fiyatı aldığımda kesin diyemiyorum demişti rıdvan bey. Müdürüme danışacağım onaylarsa tamam diyebilirim size dedi. Hatta çok özel bir fiyat şu an kampanya olduğu için çok cazip kaçırmayın falan demişti ama ben aracı yeni aldığım için taksit vs ödemelerden dolayı yaza erteleme kararı alıp onaylamadım aksesuarları o fiyata şimdi bu saydıklarımı verirler mi bilmiyorum zira döviz de oldukça yükseldi...

    Bir de aksesuar fiyat listesini incelemiştim uzun bir süre fiyatlar inanılmaz uçuk kesinlikle kampanya dönemlerinde ne alınacaksa alınmalı aksi halde hiç mantıklı değil o paralar.. Kampanyalı bile rakamlar uçuk doğrusunu isterseniz ama napalım insanlar alıyorlar tepki koyamıyoruz toplumca..
  • Beyler 2013 model temiz 40.000'de s60 almayı düşünüyorum. Aracın arkasında drive yazıyor sanırım en boş model. Tercih edilebilir bir araç mı sizce?



    Bir de birileri bana turbo arızası oluyor dedi, bu bilginin bir doğruluk payı var mıdır? Kronik bir sorun gibi bahsetti bu sorundan.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Sayon _CHARLOTTE_

    Aracın arkasında Drive yazması makyaj öncesi kasa olduğunu ve araçta Start-Stop özelliği olduğunu gösteriyor. Makyajdan sonra Drive yerine D2, D3, T3, T4 gibi motor özelliğini gösteren ibareler koyuyorlar. Makyaj öncesinde Premium donanımlı araçlarda da, Advance donanımlı araçlarda da Drive yazar, dolayısıyla aracın boş olup olmadığını sadece buradan anlayamayız. Ruhsatta donanımı yazar, araçta Xenon far varsa muhtemelen Advance donanımdır diyebilirim. Diğer bir çok özellik sonradan araca eklenebiliyor ve opsiyonel.

    Tek tük arızalar yaşanmış olsa da, kronik bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Zaman zaman buradaki yazanlar araçlarında yaşadıkları sorunlardan bahsediyorlar ancak bunlar münferit olaylar ve turbo arızası yaşandığını da hiç hatırlamıyorum.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda da Drive yazıyor ama "Adaptif cruise control" hariç S60'a sunulan tüm donanımlar aracımda var.

    Aracın arkasındaki yazı sizi yanıltmasın. Hiçbir aracın arkasındakiyazıdan donanımını anlayamazsınız. Aracın donanımını ve opsiyon paketleri satıcıdan öğrenmeniz gerek..
  • Herkese iyi akşamlar.İlandaki aracı düşünüyorum gırtlak donanımı var nerdeyse tüm opsiyonlar ekli üstüne harman kardon bile var ama fiyatı hakkında yorum yapamıyorum piyasayı bilmiyorum çünkü.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. ilan no: 271428841
  • Selamlar. O aracı ben de gördüm, gerçekten full ötesi, yok yok araçta. Ama fiyat o seviyelerine çıkınca aklım bmw f10 5.20i ye kaymıyor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogantr661

    Herkese iyi akşamlar.İlandaki aracı düşünüyorum gırtlak donanımı var nerdeyse tüm opsiyonlar ekli üstüne harman kardon bile var ama fiyatı hakkında yorum yapamıyorum piyasayı bilmiyorum çünkü.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. ilan no: 271428841

    Base paket ve Driver Support paketi + Harman Kardon farkı bu fiyata çok iyi. Volvo'nun 2. eli çok iyi olmadığından fiyat da uygun. Bayiler Advance sıfırı 140 civarına bırakıyor zira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Aralık 2016; 22:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bayi ile yaklaşık 1 aydan beri pazarlıktayız.Araç 2015 s 60 1.6 D2 premium 0 km.En son 119 bin tl'ye düştüler.110 bin'e vermediler.2.el alacak olsam bu aracı kaçırmazdım.Sıfır gibi en nihayetinde ve en fulü.
  • palermo kullanıcısına yanıt
    Hocam evet fiyat 520i ye baya yaklaşıyor o yüzden biraz tereddüt var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam harman kardon neredeyse hiçbir s60 da yok bildiğiniz özel sipariş olmuş bu araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airturkey A kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle 130 bine bıraksalar arabayı fiyatı kafama uyacak ancak tahmin etmiyorum o kadar düşeceklerini bir de 130 a alsam 2 yılda 40 bin km yapar 50 binde satarım ancak gördüğüm kadarıyla ikinci el biraz zayıf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde kararsız kalıp almadım maalesef ben de.
  • Volvo'ya gönül veren, tüm volvo severlerin yeni yılını kutlarım.
  • 2017nin kazasız belasız keyifli sürüşler ile geçmesini dilerim....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilana ben nisan-mayıs 2016 gibi bakmıştım. Aynı araç mı bilmiyorum benzer ilan için aynı resimleri kullanıyor olabilirler( çünkü resimleri net hatırlıyorum). O zaman Akara'da abim aracı değerlendirmişti gitme fırsatım olmayınca bi kaç yerinde göze hoş gelmeyen çiziği var demişti. senin içine sinmez demişti. bir de motor kısmında bir şeyi (tam hatırlamıyorum hortum vs) değişmiş denildi. Navigasyonu hediye istemiştim vermemişlerdi.fiyat da 133000 e kadar düşmüşlerdi. o zaman Samsun otokoçtan aynı özellikler harman kardon ses sitemi dahil( bende sunroof yok body kit var- fıyatları hemen hemen yakın)+ navigasyon hediye+ arka kamera hediye 3100 km deyken 130.000e aldım. karşılaştırma açısından bellki pazarlıkta elinizde koz olur
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.