Şimdi Ara

volvo s40 arabam kilitli kaldı.YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar benim 2001 model volvo s40 kım var iki üç gün önce evimin önüne park etmiştim dün akşam da arabamla dolaşmak istedim ama arabam açılmadı..uzaktan kumandailede açılmıyor normal manuel olarakda..sadece arka bağaj kapağı açılıyor arabam sedan olduğu içinde içeriye giremiyorum..servise sordum arabanın aküsü bitmiştir dediler ama motor kaputunuda açmak mesele..bilgisi olan varsa yardım lütfen...

• Hoca çağır büyü okusun.

Şaka maka yetkili servise çek arabayı.

Camınıda kırabilirsin, öyle girersin kaputu açarsın aküyü doldurursun, işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 18 Şubat 2012; 13:26:51 >
  • Şehir neresi? Tertibatın donmuş olma ihtimali var mı?
  • servis bi hayli uzak bulunduğum yere ..bu yüzden maliyetide fazla olacak. volvo nun parçaları ucuz olsa camı kırabilirim ama onun da maliyeti az değildir sanırım..dediğiniz gibi kaputu açabilsem sorun çözülecek galiba ama ,iş kaputu açmakta
  • tertibatın donma ihtimali yok çünkü daha soğuk şartlardada buna benzer bir sıkıntı yaşamadım..izmir çeşmedeyim..
  • Kaskonuz yok sanırım, İzmir'e çekici masrafı en az 300TL, aracın kapısını fitillerin olduğu bölümden zorlayarak biraz esnetin kendinize doğru, ve bir cisim yardımıyla kapı kolunu açın.
  • evet kasko yaptıramadım.. arabada immoblizer sistem var eğer sizin dediğiniz gibi kapıyı esnetebilirsem içten açabilrmiyim..kilit sistemi buna izin verirmi..bildiğim kadarı ile dışardan kumanda ile kilitlnirse arabayı içeriden açamıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam akünüz bitmis fakat manuel olarak acilmasi lazim..
  • Sanayideki oto anahtarcılar açarlar iki dakikada...
  • benim bildiğim kadarı ilede açılması lazım ama servise sordum eğer akü bitmiş ise manuel olarak da açılmaz dediler..yapabilirsem motor kaputunu açmamı ve aküye takviye yapmamı söylediler..takviye işi kolayda iş kaputu açmakta..
    eğer uğraşlarım bir cevap vermezse dediğiniz gibi son çare olarak anahtarcı çağırmak olacak...ön panjurü sökebilsem kaputun kilidini açarım ama inşallah oda vida ile bağlı değildir..geçmedir inşallah
  • arkadaşlar ilginize teşekkürler.. yoğun uğraşlar sonunda arabamı açtım..motor kaputunu açtım öncelikle sonrasında aküye dışardan bir akü bağlayıp kapıları açtım sonrasında arabamı çalıştırdım ve yedek aküyü çıkardım araba biraz çalıştıktan sonra kendine geldi ama şimdide teyp çalışmıyor ve tavan lambaları yanmıyor...herhalde aküden olsa gerekk lambalar ama teyp neden çalışmadı anlamadım..teşekkürler
  • aküyü söktüğünüz için teyp şifreliyse o yüzden gitmiştir. servise şase numarasını verin. şifresini verirler. açılır . teyp açıldımı gerisi hallolur.
  • aküyü sökmedim.diğer aküyü arabanın üzerindeki aküye bağladım ara kablo ile ama kendi aküsü tamamen bittiği için de sizin dediğiniz gibi şifre isteyebilirteşekkürler verdiğiniz bilgi için
  • 2-3 günlük bir sürede akünün bitmesi normal değil ama ,kısa devrede olabilir biryerlerde ,inceletirseniz iyi olur!
  • akü kendine geldi demiştim ama sabah yine aynı durumla karşı karşıya geldim..akü yine bitmişti..(acaba akünün ömrümü bitmiş)aynı yöntemle motor kaputunu tekrar açtım ve aküyü değiştirdim.şimdi sıkıntı teyp,tavan lambaları yanmıyor ve kapı ışığı yanıyor sönmüyor(konsolda)..daha öncede yanmıştı ama sonradan sönmüştü.umarım tekrar söner..benim artı bir sorum olacak teyp için şifre girmem gerekiyormuş..şifreyi nereye ve nasıl gireceğim teyp ekranında hiçbir yazı veya güç yok.
  • arkadaşlar araba çalışıyor ama devir takometresi çalışmıyor,iç tavan lambaları yanmıyor,teyp çalışmıyor,arabayı kilitlerken park lambaları yanmıyor sadece kilidi açarken park lambaları yanıyor,kapıların ışığı yanık kalıyor,bütün bunların sebebi sigorta atmış olabilirmi acaba,yada sorun ne olabilir,ha bu arada şunuda belirteyim ilk aşamada kapıları açmak için bağaj lambasının artısına ve arabanın gövdesine eksiyi bağlayıp kumanda ile açmaya çalışmıştım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine,bunun bir etkisi olabilirmi
  • volvocular nerede yahuuuuu
  • Size servis yolu gözükmüş kaçarınız yok gibi. geçmiş olsun.
  • teşekkürler haklısınız galiba izmir yolu gözüküyor.. şansımı bir oto elektrikçisinde denesem sonuç alırmıyım acaba....
  • Bizim megane 1 de olmuştu. Şifreyi 4' lü sinyal ile girildiğini o zaman öğrendim. Teyp şifresi ise direksiyon kolundaki kumandadan giriliyordu. Eniştemin s40 ını kısa sürelerde kullandığım olurdu ama böyle bir sorununa rast gelmediğim için bir şey diyemem üstad. İzmirde volvo özel servisi varsa halledebilirler sanırım. İnternettende araştırsanız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.