evet izmirde özel servisi var müsait bir zamanda artık bir izmir yapacağız mecburen.internetten araştırıyorum ama volvo hakkında fazla bilgiye rastlayamıyorum..bakıcaz artık
benzin dok yak
volvoları fazla dışarıda sanayide kurcalatma anlamazlar o arabalardan elektrik tesisatı çok önemli o arabada çünkü bir çok şeyi elektriksel sistemlerle çalışıyor bir an önce servise götür hallettir hem en azından garantili iş. Akü olarak'da varta tavsiye ederim
haklısınız.aslında benimde hiç gönlümden geçmiyor arabamı sanayide ustaya göstermek. ama maddiyat şu an buna müsade ediyor.. bakalım belkide hiç sanayiye götürmem evin önünde yatsın durumlar düzelene kadar 1-2 hafta.............benzini kim bulmuşta biz arabaya döküp yakalım
Aracınızı sanayideki ustalara gösterme konusundaki endişenize hak veriyorum fakat VOLEGE ÖZEL VOLVO SERVİSİ ERCAN USTA ve BAHTİYAR USTA olarak Volvo yetkili servisinde yıllarca edindiğimiz tecrübemizle aracınızdaki sorunla ilgili olarak yardımcı olmaya hazırız. ERCAN USTA
kardeş bagajda 2 tane çekme kolu olması lazım onları çekince koltuklar öne yatıyor diye biliyorum içeri girebilirsiniz o şekilde
arkadaşlar bugünsanayiye uğradım.arabamı fazla kurcalatmaya hiç niyetim yoktu sadece fikir sahibi olmak istedim..elektrikçi ustasına arabamın başından geçenleri anlattım oda sigortalardan biri atmıştır bir bakalım dedi,zaten servisten arkadaşlarda aynı şeyi söylediği için sigortaları kontrol ettik ve 2 adet sigortanın atmış olduğunu gördük.sigortaları değiştirince herşey düzeldi.teyp bile şifre filan istemeden çalışmaya başladı..ilginize teşekkürler
aynı sorun bendede oldu akü bitti kapı açılmıyo kaputu nasıl açabilirim
kdr_ctndgK
kullanıcısına yanıt
Siz sorunu halletmişsinizdir ama bundan sonra bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum; Volvo s40 2001 arabamda aynı sorunu yaşadım, şu şekilde hallettim; akü bittiğinde manuel olarak kapılar açılmıyor ancak bagaj kapağını manuel olarak açtım bagajda üst bölümde bulunan aydınlatma sağlayan lambayı söktüm, bir başka arabanın aküsünden basit bir kablo ile (2x0,75mm elektrik kablosu) uzatma yaptım, bu uzatmadaki artı ucu lambaya gelen kabloya diğer eksi ucu arabanın metal bir yerine dokundurdum bir başka kişide kumandadan kilidi ve peşinden hemen kapıyı açtı (kabloyu bıraktığında yeniden kilitleniyor) daha sonrada kaputu açarak aküye ulaştım.
quote:
Orijinalden alıntı: mrdcnk
Siz sorunu halletmişsinizdir ama bundan sonra bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum; Volvo s40 2001 arabamda aynı sorunu yaşadım, şu şekilde hallettim; akü bittiğinde manuel olarak kapılar açılmıyor ancak bagaj kapağını manuel olarak açtım bagajda üst bölümde bulunan aydınlatma sağlayan lambayı söktüm, bir başka arabanın aküsünden basit bir kablo ile (2x0,75mm elektrik kablosu) uzatma yaptım, bu uzatmadaki artı ucu lambaya gelen kabloya diğer eksi ucu arabanın metal bir yerine dokundurdum bir başka kişide kumandadan kilidi ve peşinden hemen kapıyı açtı (kabloyu bıraktığında yeniden kilitleniyor) daha sonrada kaputu açarak aküye ulaştım.
tebrikler hocam acaba her araba da olur mu :) yarın bir gün başımıza gelirse aklımızda bulunsun
pvp_headshot
kullanıcısına yanıt
teşekkürler, bagaj manuel olarak açılabilen ve bagajda aydınlatma olan her araçta olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme