Şimdi Ara

Volvo s40 1999 2000 Arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu ara volvo s40 almayı planlıorm ve forumları baya bi inceledim "hesheit" ismli kulanıcıya tekrardan tesekkürler

s40 2000 modelden sonra çağ atlıyor neredeyse ama merak ettiğim bi nokta var aracın modeli 2000 görünüp 1999 özellikleri taşımasından çekiniorum... Yani 2000 model yeni seri araçlar 2000in 2. yarısında falan çıkarsa farkı anlayamayabilirim nelere dikkat etmeliyim bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmZngn -- 23 Ekim 2012; 18:50:10 >

• makyajlı kasaların belirgin iç ve dış özellik farkları mevcut resmlere biraz dikkat ederseniz farkedersiniz , kol dayama orta konsol iç mekan rengi tampon farklılığı direksiyon farkı gibi , tam emin olmamakla birlikte 1.6 .18 ve 2.0 larda fark yok makyajda sadece t4 lerin motor ve turbo farkı var diye biliyorum ve t4ler ve 2.0 t lere whips gibi sistemler ekleniyor 98 t4 kullanıcısı olarakta tavsiyemdirki 1.6 1.8 değilde yakıt olarak aynı yakacak emin olun 2.0t veya t4 lere bakın inanılmaz donanım farkı var
  • kesinlikle 1,6 dan uzak durun. özellikle yaşadığınız yer eğimli bir yapıya sahipse.. Sırf 1,6 motor yüzünden 5 k masraf yaptığım aracımı sattım.. 1,8 ve yukarısını tercih etmelisiniz..
  • yakıt konusunda kesinlike size katılıyorum bilgiler için çok teşekkürler... daha çok 2000 - 2004 arası 2.0 yada 1.8 düşünüyorum turbo lpg uyumu yada olası turbo arızasından çok korkuyorum oyuzde t ve t4 tercih etmiycem.. korkum yersizmi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

makyajlı kasaların belirgin iç ve dış özellik farkları mevcut resmlere biraz dikkat ederseniz farkedersiniz , kol dayama orta konsol iç mekan rengi tampon farklılığı direksiyon farkı gibi , tam emin olmamakla birlikte 1.6 .18 ve 2.0 larda fark yok makyajda sadece t4 lerin motor ve turbo farkı var diye biliyorum ve t4ler ve 2.0 t lere whips gibi sistemler ekleniyor 98 t4 kullanıcısı olarakta tavsiyemdirki 1.6 1.8 değilde yakıt olarak aynı yakacak emin olun 2.0t veya t4 lere bakın inanılmaz donanım farkı var

Sizin aracınız kmde ne kadar yakıyor 2.0 bi aracın tahmini lpg de yakıtı ne kadar olur? merakımı giderebilirseniz çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.