Şimdi Ara

Volvo S40 1.6 Classic 2004 İncelemesi (eski model araç incelemesi konusudur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar forumda moda olan eski araç inceleme konusuna bende katkıda bulunmak istedim.İncelemeden fazla bir beklentiniz olmasın çünkü ilk incelemem:)

Evet inceleme aracı Volvo S40 1.6 Classic araç benzinli 1600 motor gücünde ve 110 beygir ve aracımız 180.000'de.
    Bu motor araca yetiyormu derseniz çok bir performans beklentiniz yoksa yetiyor bana göre.

Aracın tüketimi ise benzinlide tam bilmiyorum ama şehir içinde BRC tüp ile kullanımda 320 kuruş yakıyor.Arkadaşım dün kastamanudan geldiğinde uzun yolda 210-230 kuruş yaktığını söyledi aracın ve 140-150 km hız ile kullandığını söyledi otobanda açıkcası şaşırdım bu tüketime.

Araçta donanım olarak DSA (sanırım esp'nin Volvo'daki adı oluyor bu),CD Çalar 8 hopörlörlü ,arka kol dayama, ortalama hız ortalama yakıt'ın gösterildiği yol bilgisayarı,çelik jant gibi donanımlar var.Burada eksiklikler olabilir aracı tam incelemeye alamadım çünkü.

Evet fotoğraflara geçebiliriz artık aracımızdan kabaca bahsettikten sonra.

Bunlar aracımızın dıştan çekilmiş fotoğrafları normalde arka stoplar siyah değil ancak arkadaşım yapmış ve bence yakışmış birde o spolerimsi şey yok normal araçlarda onuda sonradan eklemiş ve ben onuda beğendim.

Orta konsol ise sade ve güzel.Ancak 180.000de olan bir araç için normal olan aşınmalar var çok göze batmıyor ve rahatsız etmiyor.Orta konsoldan DSA'yı kapatıp açabiliyorsunuz.Yol bilgisayarının kontrolüde buraya yerleştirilmiş buradan ortalama hız ve yakıt tüketimi arasında geçiş yapabiliyorsunuz.2.Fotoğrafda görülüyor bahsettiğim tuş.

Araçta gözlük kabı göremedim ben buda orta ışıklandırma.

Aracın koltuklarının yanlarında deri olan kısımda aşınmalar gözüküyor ama 180.000'deki bir araç için normal ancak şöför koltuğunda soyulmalar vardı yolcu koltuğu tertemizdi.Belli ki biraz hor kullanılmış.Bu arada koltuklar gerçekten rahat .Koltukların yanında 2 tane ayar kolu var bir tanesi koltuğu havaya kaldırıyor bir tanesi sırt yaslama kısmını geriye ve öne indiriyor.Kapıların içleri ise sade düzenleniş ancak kesinlikle kötü gözükmüyor aksine elit bir görüntüsü var kapı içlerinin.

Aracın kadranı ve direksiyonun solundan ayarlanan farlar farların ayarları ve kadran ışıklandırmasının gücünü kısma açma yeri.

Orta kol dayama ve vites topuzu

Arka yolcular için diz mesafesi yeterli koltuklar bayağı bir geride olmasına rağmen

VE beklenen an Volvo S40 tok kapı sesi videosu (gırgır amacıyla çekilmiştir burdan anlaşılmayacağını biliyorum)

Sonuç olarak bu araç 19.000 liraya alınan bir araç ve pek fazla birşey beklemem gerek ancak Volvo bu tezi tamamen kırıyor arabaya bindiğinizde bir kere lüx bir sedanın içinde olduğunuzu anlıyorsunuz.Aracın şöyle sağına soluna hafif vurunca ise kalitesini anlıyorsunuz gerçekten dedikleri kadar sağlam bir araç ancak nedense tutulmuyor pek fazla.Bu arada yol tutuşu muazzam derecede aracın.Yedek parçasında ise direk fiyat söylerek örnek vericem örneğin geçen kaza yapmıştı bu araçta arkadaşım ön farı kırılmış tek fara 450 + işçilik istemişler biraz pahalı gözükebilir ama arkadaş gitti çıkmasını buldu 200 liraya kapattı işi o kadarda uçurum yok yani.

Pek detaylı bir inceleme olmadı hatalarım olduysa affola aracı tam tanımıyorum ve gece fotoğrafları yok bu arada onun içinde kusurabakmayın.

Herkese kazasız günler dilerim.

• Güzel araba benim araç gibi fyat/performans araçlarından.bu arada yakıtı hepsalaması doğruysa gerçekten az yakıyo.
  • Güzel bir inceleme olmuş.

LPG kaynaklı hiç sorun yaşadınız mı?

Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Güzel araba benim araç gibi fyat/performans araçlarından.bu arada yakıtı hepsalaması doğruysa gerçekten az yakıyo.

Doğru hocam daha arkadaşla dün görüştüm ama bunda tüpün brc marka olmasınında önemi var bence
  • Guzel olmuş kazasiz belasız kullanın inşallah. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 13 Ağustos 2013; 20:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Güzel araba benim araç gibi fyat/performans araçlarından.bu arada yakıtı hepsalaması doğruysa gerçekten az yakıyo.

Doğru hocam daha arkadaşla dün görüştüm ama bunda tüpün brc marka olmasınında önemi var bence

Uzun yolda 21-22 krş yakıyosa o konfora ve araca bedava güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Uzun yolda 21-22 krş yakıyosa o konfora ve araca bedava güle güle kullanın.

Araç benim değil benim kafamda s60 var
  • Hocam arac guzel inceleme de iyi olmus
    Artik forumda baya yayginlasti bu incelemeler, bende yakinda yapacagim fakat bana babamdan kalmis heralde babam: hep eski kasa volvo'larda priblemler oluyor derdi bende pek guvenemiyorum ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey dikkatimi çekti hız kadranı solda,devir sağda
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam arac guzel inceleme de iyi olmus
    Artik forumda baya yayginlasti bu incelemeler, bende yakinda yapacagim fakat bana babamdan kalmis heralde babam: hep eski kasa volvo'larda priblemler oluyor derdi bende pek guvenemiyorum ondan

araç 1 yıldır onlarda herhangi bir sorun olduğunu duymadım bu zamana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Bir şey dikkatimi çekti hız kadranı solda,devir sağda

Nasıl yani hocam normalide bu değilmidir
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    İnceleme için elinize sağlık, en azından aynı aracı alacaklar için fikir vermiş oldunuz.. Aslında eski araçları hakkında herkes fanatikliğe kaçmadan böyle bilgiler verse gayet iyi olur bence..

Zamanım olursa bende bir şeyler yaparım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

İnceleme için elinize sağlık, en azından aynı aracı alacaklar için fikir vermiş oldunuz.. Aslında eski araçları hakkında herkes fanatikliğe kaçmadan böyle bilgiler verse gayet iyi olur bence..

Zamanım olursa bende bir şeyler yaparım..

Sağolun teşekkürler özellikle böyle almaya korkulan araçları tanıtımı lazım bence
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Bende zaman bulursam fazla bilinmeyen Vectra C kasa hakkında yazmak istiyorum. eski araçlarımdan birisi.. belki birilerine yardımcı oluruz.. Sizde aynı şekilde Volvo da bilinmeyen ve servislerinin azlığı nedeniyle tercih edilmeyen bir marka..

Elinize sağlık tekrardan..
  • Eline sağlık arkadaşım, süper olmuş.

Anadol incelemesi de isterük.
  • Vites berbat bazı , direksiyon şekli berbat ilk olarak değişmesi gerekir , ayrıca beyaz ampul bu araca gerekli , sonradan kapı acıcak yere sarı ışık(parlak olmasın ve farlarla uyumlu zamanlı ) ve pedal aydınlatma ile hala gideri olan sağlam bir araç. içindeki deride mutlaka değişmeli
  • quote:

quote:

Bizde tam tersi.
  • arkadaşlar sağolun bakan zaten araç içine beyaz aydınlatma yaptırmış arkadaş

peugeot arkadaşım tamamen haklısın mesela adam volvo alıcak diyor ki oooo bunun parçası pahalı şusu pahalı çok yakıyor felan milleti bilgilendirmek lazım
  • quote:

quote:

Şu ana kadar bindiğim araçların hepsinde sağdaydı,çoğu güncel araca bindim yani belki %90'ından fazlası sağda veya ortada.Yanda oturan için durum sakat ibre saklanmıyor konsola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 14 Ağustos 2013; 0:17:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.