< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Bunlar da sıkıntıdan yeni heyecanlar arıyor haa... |
Serbest düşme prensibine göre, sürtünme olmadığını varsayarsak aracın düştüğü andaki hızı 87,32 km/s Yanlış düşünmüyorsam (ki düşüncem mantıksız geldi bana ama aksini kanıtlayamadım kendime) 87,32 km/s ile duvara çarpmakla aynı etki olmalı. Eğer 87 km/s ile duvara çarpmakla eş değerse test tamamen şovmenlik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ha yani eurocap testi yapmıyorlar yani? Kardeşim sende bir takım sıkıntıların olduğunu düşünüyorum. Böyle yorum sağlıklı bir kafadan çıkamaz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 16 Kasım 2020; 21:9:15 > |
Adı üstünde şahin, düşmez o, uçar gider |
yorumların %90ı şov demiş, videoyu bile izleyip amacı anlayan olmamış. tabi ki yüksekten atma ile duvara çarpma arasında çok fazla fark yok. ancak videoyu izlerseniz göreceksiniz ki kazalarda olan çoklu çarpmaları simule etmek için aynı araç farklı açılarla bırakılıyor. ilk çarpışmayı duvara karşı yapabilirler ama 2. ve 3. çarpışmayı yapamazlar, yapmak isteseler bile bir sürü teferruatlı mekanizma gerekir. Volvo şov yapmak istese bundan çok daha iyisini yapar. örneğin, bir çocuğun kumandayla kamyon sürmesi, bir volvo tırın 750 ton yük çekmesi, van damme ın bacak açma hareketi vs. |
|
Volvo emniyet kemerinin haklarını serbest bırakıp tüm markalar kullansın diye yapmış bir markadır. Kurtardığı hayatları bir düşünün, hemde sadece kendi araçlarında değil. |
Haklısınız hocam fakat şahin 20 bin TL Volvo'nun en dandiği 500 bin TL |