Şimdi Ara

Volvo, 3 Alman'ın arasında mıdır? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıl 2018 Volvo premium değil deme cehaletini sergileyen tipler var.Premium segment 3 Alman üçlüsünden oluşmuyor.



    Lincoln, Cadillac, İnfiniti, Lexus, Jaguar, Genesis gibi bir sürü Premium marka mevcut.Volvo da bunlardan biri.Bugun Genesis bile Alman üçlüsüne denk araçlar üretiyor.



    Burada segmentlerinde oluşturdukları büyük marka imajı sebebiyle önde olan araçlar var sadece.S class segmentinin en popüler ve dolayısıyla çok daha fazla para harcanarak üretilebilen bir modeli.Bu yüzden diğerlerinden çok ufak bir farkla önde.A8 in S class tan ne farkı var teknoloji konfor vs olarak?Sadece f segmenti denince akla ilk S class geliyor, bu bir marka imajı meselesidir.Yoksa kalite olarak en ufak fark yok.



    Nasıl Apple marka imajı çok yüksek ve bunun ekmeğini yiyorsa, bu Alman üçlüsünde otomobilden anlamayan tiplerin kafasındaki yeri bu.Huawei Apple dan daha iyi telefon yapıyor şu an.Arkadan Xioami gibi markalarda geliyor.Ama Apple şöyle böyle diyorlar hala, aynı kafa işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Bana göre, mercedes ve bmw'nin yarım tık gerisinde, audi ile aynı ayarda.
    Yarım tık ne kadar ediyor? Tık nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo, Mercedes BMW gerisinde Audi’nin önünde bir marka.



    Avrupa’da ilk üç



    1- BMW



    2- Mercedes



    3- Volvo



    Şeklinde bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes bmw.

    Audi parasının arabası degil.

    Volvo ise aktarimi çözemedikce BMW ile yarisamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvonun Sağlamlık, Dayanıklılık, Kaliteli Malzeme, Ucuz Fiyatı haricinde herhangi başka bir üstünlüğü Yok...ALMAN ARAÇLARI İSE GERİYE KALAN GENEL ANLAMDA HEMEN HER KONUDA EZİCİ ÜSTÜNDÜR.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başpiskopos

    Volvonun Sağlamlık, Dayanıklılık, Kaliteli Malzeme, Ucuz Fiyatı haricinde herhangi başka bir üstünlüğü Yok...ALMAN ARAÇLARI İSE GERİYE KALAN GENEL ANLAMDA HEMEN HER KONUDA EZİCİ ÜSTÜNDÜR.
    Simdi uretim prosesleri arasinda kalite farki kalmadi araclarin hemen hemen hepsinin kaynak baglanti press vb uretim prosesleri hemen hemen ayni bmw mercedesi ne on plana cikariyor somut deliller sunabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Otomobil Piyasası, Satışlar, Tutulma, Değer Kayıpları zaten Somut Delillerdir...SİZ VOLVONUN ALMAN OTOMOBİLLERİNDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU GÖSTEREN DELİLLER SUNUN BU ÜSTÜNLÜKLERİ BİZDE BİLELİM ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DolceVita.

    Bir markanın her modeli üretmesine gerek yoktur. Ürettiği modellerin, model bazında rakiplerine karşı üstün olması yeterlidir.

    O zaman ben de şunu sorayım, Volvo FH16 750'nin Audi'deki karşılığı ne oluyor? Denk model olmayınca Audi çöp mü oldu şimdi?
    Yarıldım resmen bro




  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil


    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Geely'nin önünde, Fiat'ın gerisinde.

    Fiat gibi bir markayı nasıl olur da Volvo ile aynı cümle içerisinde kullanabilirsiniz? Bu Fiat'a hakarettir!
    Volvo'nun en üst seviye arabası (Xc90) Fiat'ın 20 yıllık Palio'sundan daha kötüdür.
    İkisinin aynı cümle içinde dahi geçmemesi gerekir. Bakın ben her gün Palio görüyorum ama Xc90 daha görmedim. Demek ki Palio daha başarılı bir araba.

    Biliyorum elbette ama forumdakilerin de biraz gönlü olsun.

    Gerçekleri insanların suratına ÇAT! diye çarpmamak lazım.

    Alıntıları Göster
    Ula keko sen hala trollük peşindemisin.

    Git torun tombalak sev, boş iş bunlar.




  • Audi çok sağlam geldi.

    Mercedes zaten iyi. BMW de toparladı biraz.

    Volvo o segmette pek değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merso>bmw>volvo>audi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başpiskopos

    Otomobil Piyasası, Satışlar, Tutulma, Değer Kayıpları zaten Somut Delillerdir...SİZ VOLVONUN ALMAN OTOMOBİLLERİNDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU GÖSTEREN DELİLLER SUNUN BU ÜSTÜNLÜKLERİ BİZDE BİLELİM ?
    Hicbir otomobil birbirinden salt ustun degildir volvoda sadece guvenlik uzerine arge yapmiyor ve uretim prosesleri hemen hemen ayni tasarimsal farkliliklar kaliteyi belirleyen en onemli unsur



    2004 senesinde hicbir rakibi elektronik adaptif suspansiyonlari sunmazken bunlar s60r da standartti

    E36 w202 de esp nin esamesi okunmazken s40 ta dsa standartti yani otomobiller arasinda biri birinden salt ustundur demek cehalettir aradaki farklarda allahuekber dagkarinda degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin yorumu başım gözüm üstüne ama en güzel yorum fiatı volvo dan üstün gören arkadaşın yorumu.



    1.si adam Mercedes demiyor volvo diyor çünkü beyinde volvonun hepsinden üstün olduğunu kabul etmiş.

    2.si forumda ki tecrübenin gerçek yüzü budur. Kullananlar değil sallayanlar yorum yapıyor (tabi ki çoğunluk böyle yoksa tecrübe eden arkadaşları tenzih ediyorum)

    3.sü ve en önemlisi volvo tırından otomobiline kadar buram buram kalitedir ve tartışmasız üstündür. Tabi ki bazı alanlarda Mercedes bazı yerde bmw bazı yerde audi iyidir mesela 4 çekerde audi üstündür gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Yorumlarına kısmen Saygı duymakla birlikte, Katılmadığım yerlerde var...ARAÇ DONANIMINA GÖRE OTOMOBİL MARKA MODELİ ASLA BELİRLEMEM, AKSİNE ARAÇ SATIN ALIRKEN PROFESYONEL BİR TÜKETİCİ OLARAK BANA SATIN ALACAĞIM OTOMOBİLİN NE GETİRİP NE GÖTÜRECEĞİNE GÖRE VE PİYASADAKİ YÜKSEK BEKLENTİ SEVİYELERİNİ GÖZETEREK OTOMOBİL MARKA MODELİNİ SEÇİYORUM...Elbette aracın Gırtlak Dolu olanını Sever ve Kollarız, Bu durumda herşey Cüzdanda bitecektir, Açarsın Cüzdanın ağzını Bmw’de Mersedes’te gırtlak dolu Donanım olur...VOLVO DONANIMI BOL KESEDEN VERİYOR OLSA BİLE YUKARIDA YAZDIĞIM PİYASA BEKLENTİLERİNİ VOLVO ÜLKEMİZDE MALESEF KARŞILAYAMIYOR...(Tutulma, Satılma, Değer Kaybı gibi)...Volvo ülkemizde Tutulsa ve Değer Kaybetmeseydi tereddütsüz tercihim Volvo’dan yana olurdu...İKİNCİ EL ALACAĞIM ARACIN AŞIRI DEĞER KAYBEDEREK VERDİĞİM PARAMI PUL ETMESİ BENİ DERİNDEN ÜZECEKTİR...Samsung telefon kullandım 1.500 Liraya satın aldıktan 1 sene sonra Fiyatı düştü 250-300 Liraya...Oysa şuan kullandığım Apple telefonumu 1.470 Liraya almıştım, Aradan 2 yıl geçmesine rağmen Fiyatı 1.000-1.100 Lira şuan piyasada...HİÇBİR TÜKETİCİ ZARAR ETMEK İSTEMEZ, NİTEKİM BAKIN PİYASA HERŞEYİ BELİRLİYOR, VOLVO’DA BMW’DE MERCEDES’TE PİYASA TERCİHİ APAÇIK ORTADADIR.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Audi süslü vw zaten onu geç ancak bmw ve merco için farklı bir alternatif olabilir volvo.Uzun süre merco bmw kullanan adam volvo ya binince pişman olmaz.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    2.el piyasası falan filan demeye gerek yok .BMW'nin ve Merc'in şanzıman çok net geartronicten ve ya powershiftten daha iyi. Ben eski model volvolara göre dedim. Şimdikiler şanzuman konusunda nasıldır bilemem. Ama yol tutuş, güvenlik, yalıtım, konfor konusunda Volvo, Mercedes ve BMW'den aşağı değil.
  • hala mı bunu tartışıyorsunuz? yahu geçtim audi'yi falan her tarafından ful donanım fışkıran s60'ı passat'tan ucuza satan bu firma nasıl premium oluyormuş yahu?
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yazacak ne vardı anlamadım. Her 2 mesajından 2si piyasa-ikinci el tutulma-param pul olmasın-BENİM MİLLETİM İŞİNİ BİLİR caps kapat vs. Ben galericiyim, araba alırsam önce benden sonraki sahibine alırım deyip geçsene? Ne yorarsın parmacıklarını mübarek adam.


    Konuya gelince, Volvo 3 Almanın arasında mıdır değilmidir bunu bilemem, otomobil model gamı olarak bakarsak her araç ile birebir karşılık veremeyebilir. Ancak kendi yöntemleri, tarzı olan, nevi şahsına münasır bir premium otomobil üreticisidir. Almanlardan zayıf kaldığı yanlar ve modeller de olabilir, üstün olduğu araçlar da, XC40'ın genel olarak nasıl karşılandığı ortada, X1 gibi Q2 gibi araçların dahi yanında nasıl sönük kaldığı da ortada. Neredeyse Q2 gibi satıyor araç, VW grup gibi bir impratorluğun pazarlamasına, avrupa hakimiyetine sahip olmadığı halde. Kendi sınıfında Xc90 gibi satan araç var mı? BMW mi Mercedes mi? Hiç zannetmiyorum, hiçbiri XC90 kadar beğeni toplamadı.

    Yani mesele Almanlara kendi oyununda rakip olmaksa bu biraz zaman işi, yatırım işi. Volvo oyunu yukarı taşıyabilecek bir üretici, Geely ile bu potansiyelleri var. Ancak hiçbir zaman Almanlar gibi olmalarını, onları taklit etmeye başlamalarını istemem gelecekte. Önemli olan markanın karakterinin korunarak başarının gelmesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başpiskopos

    Yorumlarına kısmen Saygı duymakla birlikte, Katılmadığım yerlerde var...ARAÇ DONANIMINA GÖRE OTOMOBİL MARKA MODELİ ASLA BELİRLEMEM, AKSİNE ARAÇ SATIN ALIRKEN PROFESYONEL BİR TÜKETİCİ OLARAK BANA SATIN ALACAĞIM OTOMOBİLİN NE GETİRİP NE GÖTÜRECEĞİNE GÖRE VE PİYASADAKİ YÜKSEK BEKLENTİ SEVİYELERİNİ GÖZETEREK OTOMOBİL MARKA MODELİNİ SEÇİYORUM...Elbette aracın Gırtlak Dolu olanını Sever ve Kollarız, Bu durumda herşey Cüzdanda bitecektir, Açarsın Cüzdanın ağzını Bmw’de Mersedes’te gırtlak dolu Donanım olur...VOLVO DONANIMI BOL KESEDEN VERİYOR OLSA BİLE YUKARIDA YAZDIĞIM PİYASA BEKLENTİLERİNİ VOLVO ÜLKEMİZDE MALESEF KARŞILAYAMIYOR...(Tutulma, Satılma, Değer Kaybı gibi)...Volvo ülkemizde Tutulsa ve Değer Kaybetmeseydi tereddütsüz tercihim Volvo’dan yana olurdu...İKİNCİ EL ALACAĞIM ARACIN AŞIRI DEĞER KAYBEDEREK VERDİĞİM PARAMI PUL ETMESİ BENİ DERİNDEN ÜZECEKTİR...Samsung telefon kullandım 1.500 Liraya satın aldıktan 1 sene sonra Fiyatı düştü 250-300 Liraya...Oysa şuan kullandığım Apple telefonumu 1.470 Liraya almıştım, Aradan 2 yıl geçmesine rağmen Fiyatı 1.000-1.100 Lira şuan piyasada...HİÇBİR TÜKETİCİ ZARAR ETMEK İSTEMEZ, NİTEKİM BAKIN PİYASA HERŞEYİ BELİRLİYOR, VOLVO’DA BMW’DE MERCEDES’TE PİYASA TERCİHİ APAÇIK ORTADADIR.
    Bence sizin profesyonelliğiniz tüketimden ziyade alım-satım odaklı;bilinçli bir tüketici alacağı maldan sağlayacağı uzun vadeli yarara bakar ilk önce.Kendinden sonrakine atacağı kazığı düşündüğü anda o iş artık ticarete girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Yazıyı büyük küçük yazmam, Tamamen mahkeme Alışkanlığı...Biliyorsun onlarda aralarda Büyük yazar Dikkatleri iyice çekerler...BURDA AMAÇ BUDUR.

    Galericiyim ben mi, Bunu İspat etmeni Rica ediyorum...Edemezsen senden talebim zenginsen yolda Fakir birini bul karnını Doyur(Yanlız sevabı Bana), Ha fakirsen birgün İstanbul-Kartal’a gel ben senin Karnını doyurcam Söz. 😀

    Bmw Mercedes Volvo konularında Haklısın...El Alem üretir parasının Sefasını sürer, Bizde bu markaların Avukatlığını yapıp değerli zamanımızdan Feragat ederiz...DAHA YAZMAM HA YAZARSAMDA TARAF TUTMAM, AMA TERCİHİMEDE SAYGI DUYULMASINI BEKLERİM...Hadi Eywallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 22 Ekim 2018; 18:35:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.