bunun tek bir anlamı olabilir.. akü ve şarj sisteminde bir sorun olabilir ya da kontak sisteminde bir sorun olabilir.başka birşey olması zor.
eshotta çalışıyorum ve bir çok alimünyum parçaya kaynak yapılabiliyor hemde çok sağlıklı oluyor aynı yerden bir daha kaynağa gelmiyor sadece bilgilendirmek amacıyla değindim konuya
bu olaylar artık benim canımı sıktı.. dğn akşam AASLM efendi peydah olup gene bana hakaretler yağdırdı ama bu defa da ben misilleme yaptım.sevgili arkadaşlar ben burada bir otorite olarak bulunmuyorum.. sadece tecrübesi olan birisi olarak bulunuyorum.ama içimizde son derece dürüst ve efendi insanlar olduğu kadar AASLM gibi herşeyi ben bilirim diyen ve tecrübeler ve yaşanmış olaylara rağmen tamiri mümkün olmayan şeylere tamir olur ben yaptırdım diyen kişiler oldukça ben bir daha bu konu veya başka konuda yazmayacağım.bundan sonra volvo ile ilgili dertlerinizi Hesheit nickli arkadaşımıza sorarsınız.. ben konunun tamamen silinmesi için yönetime başvuracağım biraz sonra..
herkesin zaten başka meşgaleleri var.. kiminiz öğrenci kiminiz iş güç coluk çocuk sahibi insanlarsınız.. ve takdir edersiniz ki bu kadar işin arasında bu forumlara zaman ayırmak sayfalarca yazmak kolay değil.üstelik burada yapılan şeylerin tamamı gönüllü olarak yapılan şeyler..
ben dün akşam gördüm ki aaslm efendi bana çıkışmış birisinin motor bloğu çatlak olan volvosunun bloğunun komple değişimi 5-6 bin tl belki daha fazla olur dedim diye.. ama ben olabilecek şeyi söyledim.şimdi kalkıp o arkadaşa bloğa kaynak yaptır demek onu yanıltmak olur. ben bu tür bir yanıltma yapamam bu benim bakış açıma ve düşünme tarzıma ters.
sonuç olarak bugüne kadar bu konuya ve şahsıma gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim..
Mete
meteg usta gitmemeli. Beni on ile carpsaniz bir meteg etmez, ben sadece ilgili bir kullaniciyim. meteg ustaya hepimizin ihtiyaci var.
hesheit teşekkür ederim bana olan desteğine ama bence artık sen cevaplamalısın bu soruları benim yerime.. benim keyfim kaçtı artık hiç keyif almıyorum soru cevaplamaktan.. bu aaslm denen kişi soğuttu beni bu işten.. belki ban yedi adam ama beni de bıktırdı..
bu arada tekrar ifade etmek isterim ki benim size verdiğim cevaplar ve önerilerim sadece öneriden ibarettir.yani ben ne dediysem o diyen birisi değilim.. aaslm ile yaşanan polemikte ne yazık ki sanki ben ne diyorsam o doğrudur kabul edeceksiniz demişim gibi algılandı ve bu yüzden üzüldüm..
Meteg hocam, sen başkasının dediğine ne bakıyorsun? sen diyeceğini demişsin, doğru bildiğini söylemişsin. kabul edip etmemek herkesin kendi tercihi, boşver. ayrıca şahsen ben, her dediğinin doğru olma ihtimali olmasa bile hemen her konuda herkesten daha fazla bilgi sahibi olduğuna inanıyorum. bu kadar iyi niyetle sürdürdüğün emeğini niye kaldırıp bir kenara atıyorsun. ben bunları kafana hiç mi hiç takmamanı ve doğru bildiğin gibi, aynı iyi niyetin ile bizlere destek vermeni dilerim. Sevgiler.
aaslm efendi..
eğer gerçekten bilgili isen sana bırakalım bu sayfayı da görelim maharetini.. hadi cevapla bakalım soruları.. öyle bana sataşıp hakaret etmekle olmuyor bu işler..
volvo uzmanı aaslm sorularınızı bekler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme