VOLTA Elektrikli Bisiklet Kullanıcıları Kulübü VSM VSC (BİM'de satılan bisiklet) (6. sayfa)
-
-
Güzel olmuş elinize sağlık jant aynı olsa bende isterdim pleksi satana yerlere sordum parça vermiyorlar mıknatıs yüzünden bağlayamadım bende artık anakart alınca yazıcıya basarım.
-
Bugün A101 den sipariş verdim heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacak. 3.5 km iş yolu var çok az bir kısmı yokuş. Beni ihya edeceğini düşünüyorum. İnşallah sorun yaşamam. İlk sipariş sonrası önereceğiniz şeyler var mı? -
Hayırlı olsun. Tek kişide yokuş sıkıntı olmaz, menzil de 40km değil 30a düşer mesela belki o da çok iyi zaten. Çocuk kilidini kaldırmanız gerekir sadece o var, koltuk altında bi soket sökülüyor falan, youtube da videoları izleyebilirsiniz. -
Volta VSA Hız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 24 Mart 2022; 3:8:6 > -
Hayırlı olsun benim belgeler 2 ay kadar sonra kavga dövüş gelmişti siznde gelmezse diretin. Ben lastiklere formula x sıktım patlmasın diye arkaya çanta aldım mefatech marka ikide ayna aldım ama görüntü acısı kötüymüş
-
Selamlar A101 volta vsm sahibiyim.Arka lastik sibopu attı.Bu problemi yaşayan var mı?Neler yaptınız.
-
Bimdeki yeni kuba için ne dersiniz.? -
Arkadaşlar merhaba. volta vsm'ye hem ön hem de arka tekere kalın lastik takmak istiyorum. en kalın ne takabilirim sürtme vb bir sorun olmadan?
-
Arkadaşlar Volta vs2 var bende. Ara ara resimdeki kırmızı yuvarlak içindeki uyarı çıkıyor ve mopet duruyor. servise götürdüm. teknik serviste 1 gün kaldı. usta biraz sürmüş. kullandığı zaman uyarı çıkmamış. arızayı görmeden bir şey diyemem dedi. ellerinde bilgisayarlı techizat yok. internetten bektım bu arıza simgesi nedir diye. akülerden başlayıp soketleri kontrol edin yazmış. ön farı söküp inventer ucundaki soketleri çıkarıp taktım. akü bağlantılarını kontrol ettim. bir şey görünmüyor. 200 km den sonra yapmaya başladı. şimdi 1300 km de. yine yapıyor. motor arızası olduğunu düşünmüyorum. bazen tam şarjı bitirip 60km yaptım. o zaman uyarı çıkmamıştı. ne tavsiye edersiniz?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X