Şimdi Ara

VOLTA Elektrikli Bisiklet Kullanıcıları Kulübü VSM VSC (BİM'de satılan bisiklet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
16
Favori
49.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hsevinc1 H kullanıcısına yanıt
    Akuyu cıkartıp alt kısıma koyuyorum. Zemine koydugum akü ile motor arasına 2 ya da 3 cm lik bir nesne koyuyorum. Sonra anahtarla tekeri sokuyurum. 14 15 olsa gerek anahtar. Arka lastık hıc ınmıyor. Lastıkcı motoru ayaga alınca arka teker yerle temas etmesken on teker yukun buyuk kısmına maruz kalıyor bu sebeple arka teker sıkıntı cıkarmazken on tekerın cıkartıyor olabılecegınden bahsettı.
  • Selamlar speedometre için yaptığınız parça ön teker de balans kaymasına neden olmuyor mu. Bende aynı üründen almayı düşünüyorum yaptığınız parçaya nasıl sahip olabilirim
  • hsevinc1 H kullanıcısına yanıt
    Umarım lastik sorununu çözmüşsünüzdür. Geçen gün lastikçi ye uğrayıp sordum lastiğe ne sürdüğünü. Arap sabunu kullandıklarını söyledi yeşil sabun da kullanılsa olur diyo lastikçi ben bir daha aynı sorunu yaşamadım bu arada
  • Bu model ile kullanabileceğim arka bagaj tavsiye edebilcek varmi.
    Arkaya bir bagaj takmak istiyorum.
  • MGES38 kullanıcısına yanıt
    Bende VSM kullanıcısıyım. Hız sınırlandırması akülere, sürücüye ve motorun kendisine zarar vermemesi için yapılmıştır. Motorunuz, pedalla veya yokuş aşağı giderken aküleriniz şarj oluyor. Eğer hız sınırlandırması olmasaydı motor daha hızlı dönerek akülerinize fazla voltaj gönderecek ve akülerinizi bozacaktır.
  • Bozkurtlar81 kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle şarj olmuyor hocam. Yokuş aşağı falan giderken gaza basmazsanız motor çalışmadan gidiyor sadece, tekrar şarj olma durumu yok. Tam boş akü ile deneyebilirsiniz. Uzun bir yokuşta denedim. Ki belli ediyor kendini zaten.
  • hsevinc1 H kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı yeni gördüm :) hallettiniz mi acaba?
  • Sayın MGES38 ;
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Her konuyu detaylı yazmışsın. Elinize sağlık.
    Benim sorum şu...
    Bu anlattığınız Sunding 563 marka bisiklet hız göstergesini alsam direkt takamıyormuyum ?
    Sizin gibi ek parçalar yapıp , birde cihaza detaylı ayar mı yapılması gerekiyor ?
    Siz bu konuda belli ki beceriklisiniz... Bu konuda vasat bilgisi olan ben bunu alsam zorlanmadan montaj ve ayarları yapabilirmiyim ?
    Hayırlı akşamlar.
  • Motolux F2 ile hemen hemen aynı mı hocam?
    Uşak ta kullanmak için alacağım. Işe git gel toplam 6km, gideceğim yerde bayır yok. Eşim kullanacak, bayanlar için uygun mudur? Bir de ne tür kask önerirsiniz? Şöyle hafif bir kask?
  • ***CENK*** * kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, mesajınızı yeni gördüm :) doğrudan takılır ama o mıknatıs olan bir parça var o milimetrik bir hizada olmalı onu sabitleyebilirseniz olur tabi. Bende 3D yazıcı olduğu için ondan bir parça basmıştım. Bakın bulamazsanız ben basıp ücretsiz gönderebilirim, kargo ücreti size ait olacak şekilde. Tabi önce yol bilgisayarını almanız gerek. Keşke farklı bir yol olsa daha güzel olur şöyle sabit bişey ama şimdilik yok sanırım. Ayar kısmı da gerekli varsayılan jant ebatı 26 falan sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 25 Haziran 2020; 22:55:5 >
  • yaklaşık 8 aydır kullanıyorum arka teker patladı kendim söktüm sıfır lastik takım. bide arka fren kolu kırıldı yeni bi tane uydurdum onun dışında çok memnumum hergün 10km gidiş 10km dönüş işe gidip geliyorum
  • Selam beyler.Ben de Volta Vsm elektrikli bisiklet aldım hayırlısıyla.1 haftadır kullanıyorum.Keyifli bir sürüşü var.
    Arkadaş da benden görüp dün aldı.Birlikte sürüyoruz.

    Genelde ufak tefek sattığım şeyleri taşımak için kargoya giderken ve dolaşma amaçlı kullanıyorum.Kargoya ara sokaklardan giderken hız yeterli oluyor.Max 25kmh yapıyor.Sokaklardan çıkıp bi Taksim-Beşiktaş yapayım dolaşayım desem sağdan pır pır pır yavaşça gidiyorum ve baya yavaş kalıyor.Bisikletin yasal olarak 25km hız ile sınırlandırıldığını da biliyorum fakat bi tık daha hızlı olsa çok iyi olacak.Atıyorum Galata köprüsü genelde bomboş oluyor ve bu hız o boş köprüyü geçmek için cidden kağnı gibi geliyor.Bu ve benzeri boş ve güvenli yollarda bi tık daha hız istiyor insan.

    Beyin değişimiyle , akü eklemeyle uğraşmada sadece yazılımla hızı bir miktar arttırmanın imkanı var mıdır ? Varsa İstanbul içinde nereye yaptırabilirim.Tavsiye ettiğini bir servis vs var mı ?

    VOLTA Elektrikli Bisiklet Kullanıcıları Kulübü VSM VSC (BİM'de satılan bisiklet)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 27 Haziran 2020; 23:9:39 >




  • Herkese merhaba, ben de volta vsm elektrikli bisikletimin anahtarlarını taşınırken kaybettim. Web sitesinde yedek parçalara baktığımda yedek anahtar yok. Anahtar çok basit bir anahtara benzediğinden anahtarcıdan falan hallettirebilir miyim? Başına gelen var mı daha önce? Teşekkürler.
  • Algısı vergisi olmaması büyük avantaj istediğim her yere benzin parası ödemeden gidebileceğim.VOLTA Elektrikli Bisiklet Kullanıcıları Kulübü VSM VSC (BİM'de satılan bisiklet)
  • Öncelikle selamın aleyküm abi benim numaram 05368949863 bu numarayı ararsan sevinirim hem bilgi hem parça isteyecektim ücreti neyse almasın uğraşıyorsun seni tebrik ederim senin gibi insanlar lazım bu ülkeye gördüğün zaman dönersen sevinirim benim burdan bakma şansım pek yok koydum şifreyi şimdiden unuttum
  • MGES38 kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden çok güzel bir iş yapmışsınız 3d yazıcıdan basarak. Mümkünse bende dün sizin tavsiyeniz üzerine aynı üründen aldım ama bağlantıyı sağlayamadım.

    05556373567 numarasına WhatsApp dan dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxsinox

    Hocam cidden çok güzel bir iş yapmışsınız 3d yazıcıdan basarak. Mümkünse bende dün sizin tavsiyeniz üzerine aynı üründen aldım ama bağlantıyı sağlayamadım.

    05556373567 numarasına WhatsApp dan dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler
    Hayırlı olsun hocam, yardımcı olurum tabi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eserylmz

    Öncelikle selamın aleyküm abi benim numaram 05368949863 bu numarayı ararsan sevinirim hem bilgi hem parça isteyecektim ücreti neyse almasın uğraşıyorsun seni tebrik ederim senin gibi insanlar lazım bu ülkeye gördüğün zaman dönersen sevinirim benim burdan bakma şansım pek yok koydum şifreyi şimdiden unuttum
    Aleyküm selam, hayırlı olsun yarın size ulaşacağım inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MGES38

    Hayırlı olsun hocam, yardımcı olurum tabi...

    Alıntıları Göster
    İletişim no verirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.