< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Volt - Amper - Adaptör - watt ??? (9. sayfa)

-
-
Bende 0-60V arasında çalışan bir voltaj regülatörü var ve bunun ihtiyacı olan DC gerilim 6-60V arasında olması gerekiyor. Hatta linkini vereyim;quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Gerilimi sürücü ayarlıyor. 300 lük sürücüye 300 lük LED bağladınız mesela.
Sürücü en alt gerilimden başlıyor , yük 300 mAh çekene kadar gerilimi yükseltiyor.
Alıntıları Gösterwww.banggood.com
TRY241.43 20% RIDEN® DPS5020 Constant Voltage Current Step Down Communication Digital Power Supply Buck Voltage Converter LCD Voltmeter 50V 20A Module Board For Arduino from Electronics on banggood.comhttps://www.banggood.com/RIDEN-DPS5020-Constant-Voltage-Current-Step-Down-Communication-Digital-Power-Supply-Module-p-1181200.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=511646&cur_warehouse=CN
teknik detaylarında girişte kullanılması gereken herhangi bir amper ihtiyacı görünmüyor. Sadece 6-60V arası yeterli gibi duruyor fakat elimdeki 12V Led Trafosu yüksek voltajlarda maalesef 80-90 dereceleri görüyor. Bu cihazı led driver ile kullanmak mümkün olur mu? ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 11 Haziran 2019; 19:1:20 >
-
Maalesef ne diyorsa onu uygulamak lazım , 6-60 volt diyorsa bunu üstünde gerilim vermek cihazı bozacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Bende 0-60V arasında çalışan bir voltaj regülatörü var ve bunun ihtiyacı olan DC gerilim 6-60V arasında olması gerekiyor. Hatta linkini vereyim;
https://www.banggood.com/RIDEN-DPS5020-Constant-Voltage-Current-Step-Down-Communication-Digital-Power-Supply-Module-p-1181200.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=511646&cur_warehouse=CN
teknik detaylarında girişte kullanılması gereken herhangi bir amper ihtiyacı görünmüyor. Sadece 6-60V arası yeterli gibi duruyor fakat elimdeki 12V Led Trafosu yüksek voltajlarda maalesef 80-90 dereceleri görüyor. Bu cihazı led driver ile kullanmak mümkün olur mu? ...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Maalesef ne diyorsa onu uygulamak lazım , 6-60 volt diyorsa bunu üstünde gerilim vermek cihazı bozacaktır.
Alıntıları Göster...
-
quote:
Orijinalden alıntı: omeregeŞöyle birşey çizdim, umarım basit olmuştur:
Akım = Saniyede geçen litre
Gerilim = Pompanın Yaptığı Basınç
Direnç = O da direnç
Bunlar oturduktan sonra da bu değerleri hesaplayabileceğiniz bir yasa var: Ohm Yasası. O da şöyle: V=I.R; yani gerilim, direnç ve akımın çarpımına eşittir. Kolay gelsin.
-
-
kardeş cok sene geçmiş ama birşey sorucam. 12 volt adaptörüm var arac tavan amülünü rahat calıştırıyor ama far ampülünü taktım adaptör cok ısındı anladımki amper fazla cekiyor anlamadıgım şu amperi adaptörde hangi elaman belirliyor -
arkadaşlar herkese merhaba,
18v 400ma ac/dc adaptörüm var. yaptığım ölçümlerde 18 v çıkış değeri yerine sadece 1.6v çıkış veriyor maalesef ve şarjlı cihazımı şarj etmiyor doğal olarak. bu adaptörün hangi parçası arızalanmış olabilir ?
yardımcı olacak biri çıkar mı ? -
Yardımınıza ihtiyacım var.
2 adet 24v 2w(toplam 4w)luk bir aydınlatmam var. bunu nasıl bir adaptör ile çalıştırabilirim? biliyorum 9 sayfa anlatılmış ama bu konularla o kadar uzağım ki karar veremedim. 5 amperlik bir trafo benim işimi görür mü?
-
24 volt her adaptör olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akım = Watt / Volt = 4W/24V = 0.167A Dolayısıyla 24V 0.5A gibi bir güç kaynağı yeterli.
-
abd amazon dan samsung SWA8500s model arka operlör kiti aldım. gelen kit abd elektrik sistemi 110 v ile çalışıyor. değerler 110-120 v 50 ~ 60Hz - 55 watt.
ben gittigidiyor üzerinden
Tipi : 50W Linear AC AdaptorGiriş Voltajı :220 ~ 240 Vac / 46 ~ 64HzÇıkış Voltajı :110 ~ 120 Vac / 46 ~ 64HzÇıkış Akımı :0.5 A Max.Çıkış Soketi :US (Amerikan) Tipi Priz Ölçüler :85*56*52mm (L*W*H)
satın aldım.
bir sıkıntı yaşanır mı?
teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X