Şimdi Ara

Volkswagen, yeni fabrika için Türkiye'yi seçti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    amaçları dizel araçları burada üretmek almanyada artık dizel araç üretilmeycek elektirkli araçlar üzerine yoğunlaşacaklar

  • Bizim başımıza sarılan bela bu işte. Kimse gerçekte uzaklaşalım, ortak hedefe odaklanalım diye düşünmüyor ya da ciddi düşünmüyor. Rekabet, düşmanlık ve kendi cebini doldurmak çok daha tatlı geliyor. A ya da B kesiminden idealist, gerçek amacı iyi olan birileri çıksa bile, eğer başarılı olursa etrafını hemen bu çıkarcılar sarıp boğup atıyor, başarılı olamazsa oradan uzaklaştırılıp düzenin devamı sağlanıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    Açar tabi. Euro kaç para. Kıçı kırık bulgaristan bile avrupa bölgesi, Türkiyede şartlar çok daha kolay, köleler daha fazla, maaşlar yerlerde. Ben olsam bende Türkiyede açardım.

    Peki soru:

    İşgücünün en pahalı olduğu Hollanda'da Tesla niye fabrika açtı?

    Üretim filan da yok sadece abd'den konteynerle gelen parcalar birlestiriliyor yani full montaj (montaj yhaa deyip b.klayanlara selam olsun)

    Evet nedir?
  • Vw yerli ve milli oldu snsmkdskdk canı sıkıldı mı şaaak diye toplu işçi kovar, mis mis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dere.beyi

    ÇİN ASGARİ ÜCRET 400 $
    TÜRKİYE ASGARİ 301 $
    ben olsam bende türkiyeyi seçerdim :))


    Çin'de asgari ücret ortalaması 240 dolar kicinizdan element uydurmayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstihdam yaratır ama elektrikli aracı Avrupa'da üretip gözden çıkardıkları benzinli araçları burada üretecekleri için pek sevinmedim.
  • Burada üretilecek araçlarda elektrikli,hibrit olacak....Yahu Türkiye'de üretilen araçların tamamına yakını avrupa için üretiliyor.Dolayısıyla o pazarda etkili olabilmek için tabi ki yeni teknolojiler üzerinde bulunacak.Bu yeni fabrika 1 araç bizim için üretecekse 6-7 tane'de avrupa için üretecek.

    Mesela Türkiye'de üretilen Toyota hibrit üretiyor corolla gelecek oda hibrit olacak.Örneğin Renault Clio'da hibrit olarak üretilecek.Daha sonra da tam anlamıyla elektrikli safhasına geçilecek çünkü bu araçlar zaten Avrupa için üretiliyor.


    Bu çok büyük yatırımla evet 5000 istihdam geldi ama bunun 4-5 katıda yan sanayiye istihdam gelecek bu yatırım sayesinde.Her aile 4 kişi desek 100.000 kişinin karnı doyacak.Üstelik bu istihdam hiç yoktan nitelikli bir istihdam, üniversite mezunu ve meslek eğitimini almış kalifiye eleman çoğunlukta olacak ve nispeten iyi maaşlar alacaklar.

    Fabrikanın konuşulan kapasitesi yılda 300.000 adet üretim...bu nerden baksan 5 milyar dolar ihracat demek 6-7 milyar dolar ciro demek.




  • bizim ülkedeki vw seviciler; artık ülkemizde yapılıyor diye daha da fazla para verirler gereksiz pahalı volkswagen ailesine :)

  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Ekseri muhalif nefretten beslendiği için böyle. Nefretleri büyüdükçe böyle oksimoron tespitleri de artacak. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye köle dolu diyen cahiller bi araştırın bakalım, bulgaristan da mı ücretler yüksek yoksa türkiye demi ücretler yüksek.haberiniz yok bulgaristan da nufus bitti,kalan gençlerde avrupaya kapak atma derdinde.O fabrikada ne çalışacak adam kalmadı bulgarda.

  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Elon'u şutladılar. Artık aynı havai popülist hareketleri bir daha görmeyeceksiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.