Şimdi Ara

VOLKSWAGEN POLO LOUNGE TANITILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
16.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alman markanın küçük sınıftaki beğenilen modeli Polo, geçtiğimiz yıl geçirdiği makyaj operasyonundan sonra dış ve iç mekanda ufak tasarım değişikliklerine yer verilen Lounge versiyonuyla tekrar yenilendi Polo Lounge'un dış tasarımında karartılmış ön cam, yine karartma yapılan farlar ve stoplar, koyu siyah renkli radyatör ızgarası ve 15 inç'lik hafif alaşım jantlar dikkat çekiyor.........

http://www.motobilim.com/2015/01/volkswagen-polo-lounge-tanitildi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 6 Ocak 2015; 20:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

VOLKSWAGEN POLO LOUNGE TANITILDI

Alman markanın küçük sınıftaki beğenilen modeli Polo, geçtiğimiz yıl geçirdiği makyaj operasyonundan sonra dış ve iç mekanda ufak tasarım değişikliklerine yer verilen Lounge versiyonuyla tekrar yenilendi Polo Lounge'un dış tasarımında karartılmış ön cam, yine karartma yapılan farlar ve stoplar, koyu siyah renkli radyatör ızgarası ve 15 inç'lik hafif alaşım jantlar dikkat çekiyor.........

http://www.motobilim.com/2015/01/volkswagen-polo-lounge-tanitildi.html

Ufak dokunuşlarla bizim 6c1 modelimiz lounge yapılır =) Fiyatlar en düşük 1.0 litre benzinli motor olmak üzere Almanya’da 15,200 Euro’dan, en yüksek 90HP TDI dizel motor DSG kombinasyonu ile 20,375 Euro’dan başlıyormuş bizim ülkemizde fiyatlar nasıl olur siz hesap edin.

• Bu model ülkemize gelecek mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu model Türkiye'ye gelsede satılmaz,orda 20.375 euro ise bize gelene kadar %45 ÖTV+%18 KDV ile 35.000 euro edecekki buda 2,80 TL euro hesaplanırsa yaklaşık 98.000 TL gibi komik bir rakam olur :) daha bayi kar oranı hariç bu rakama
  • getaway kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    dediğiniz fiyat maalesef mümkün değil, gerçi st o modeli getirmiyoruz diyor ayrı konu :)
    donanımları türkiye de satılandan (aşağıda listesini çıkardıklarım) eksik olan 1.2 tsi comfortline polo almanyada 16175€.
    beyaz renk için 139€
    composition colour için 235€
    4 kapı olması için 800€
    fonksiyonel direksiyon içinde 325 € istiyor.
    toplamda 17644€
    yukarıdaki standart donanıma sahip polo türkiyede 46100 tl
    1.2 tsi 90 ps polo lounge almanya fiyatı 17050€
    19500€ luk 1.4 tdi dsg polo türkiyede 61500 tl ye satılıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

bu model Türkiye'ye gelsede satılmaz,orda 20.375 euro ise bize gelene kadar %45 ÖTV+%18 KDV ile 35.000 euro edecekki buda 2,80 TL euro hesaplanırsa yaklaşık 98.000 TL gibi komik bir rakam olur :) daha bayi kar oranı hariç bu rakama

sizin hesabınıza göre almanyada vergi yok=)
    ayrıca ben imzamdaki golfü aldığımda tr fiyatı almanyadan sadece 300 euro fazla idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: getaway

bu model Türkiye'ye gelsede satılmaz,orda 20.375 euro ise bize gelene kadar %45 ÖTV+%18 KDV ile 35.000 euro edecekki buda 2,80 TL euro hesaplanırsa yaklaşık 98.000 TL gibi komik bir rakam olur :) daha bayi kar oranı hariç bu rakama

sizin hesabınıza göre almanyada vergi yok=)
    ayrıca ben imzamdaki golfü aldığımda tr fiyatı almanyadan sadece 300 euro fazla idi.

evet 98.000 gibi rakam banada tuhaf geldi :) fabrika çıkışı gibi hesaplamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar açıklandı lounge için manuel için 50.600 tl dsg için 55,900 tl nasıl sizce? ek olarak yağmur sensörü hız sabiyleyici otomatik klima gibi gayet önemli ayrıntılar var?
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Comfortline modeliyle olan fiyat farkını hakediyor.Aşağıdaki donanım farkıyla comfortline almak saçmalık olur.Bazıların fiyatlarını yazdım zaten bunlar fiyat farkını çoktan aşıyor.

Tartan kumaş koltuk döşemesi
    Deep inox' iç dekor
    'Lounge' marşpiyel kaplamaları
    'Composition Media' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 6,5' renkli dokunmatik ekran)
    USB-in müzik çalar bağlantısı
    5,5 J x 15 'Novara' alüminyum alaşımlı jantlar, 185/60 R15 lastikler
    Ön çamurlukta 'Lounge' amblemi
    Ön sis farları ve entegre statik dönüş farları
    %65 karartılmış arka ve arka yan camlar 710TL
    Karartılmış stop lambaları
    Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı
    Hız sabitleyici (Cruise Control) 2150TL
    Klimatronik (Tam otomatik klima) 3600TL

Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
    Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home)
    Otomatik yanan kısa farlar
    Park mesafe sensörleri (ön/arka)
    Yağmur sensörü
    Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
    Yorgunluk tespit sistemi

• Türkiye'ye gelen modellerin fotolarına ulaşan varsa lütfen paylaşabilir mi..
  • Araçın donanımına göre fiyatı gayet iyi, nasip olursa 1.4 Polo mu satıp bu araçtan almayı düşünüyorum.
  • Ben launge modelini sipariş edeceğim ama siparişler dolardan dolayı kapatılmış durumda şuan launge çıkmadan önce confortline siparişi için kapora vermiştim iyiki siparişler kapandı simdi açılınca launge modeli için sipariş verilecek ekstra cam tavan opsiyonel aldım dolar farkıyla asa yukarı 55.000 bulur dedi bayi calisani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugun lounge marka arabası ıcın polonun el sıksıtık sayılır 57 bın tl bu fıyata ruhsat ıslemlerı trafık sıgortası renk farkı dahıl

test surusu yapın derım toyota corsa ve polo test suruslerıne katıldık en sonunda toyota ıle polo arasında kaldık polo dedık işcılık tokluk goze hoş gelen kaplamalar pıano black cok ılgı cekıcı motor sesı yok denecek kadar az dedıgım gıbı test suruslerıne cıkın uzuzn uzun kullanmak sıtıyoyın 300 metre degıl 10 yıldır corsa kullanıcısıyım sorularınzı varsa alabılırım tesekkurler
  • Selam

ben de eylul gibi manuel lounge almayi dusunuyorum aslinda. ne kadarlik bir indirim saglandi size dsg icin? 2 ay oncesine gore yine iyi bir artis gelmis fiyatlara gibi gozukuyor
  • merhabalar valla hemde cok artmıs mayısta ılk fıyat aldıgımda 55 bın tl idi sımdı rakam nerdeyse 59.500 e falan gleıyor mavi renk secenegı ektra para bılıyorsunuz burdan 57 lere kadar ancak ınebıldık hedıye falanda artık yok :( gercekten cok aktılar tek tavsıye direl dogusa gıtmenız ...

Sadece kafam tek bır soru var tatıle yenı arabaylamı cıksam rodaj olurmu yoksa alıskın oldugum bıldıgım eskı arabamlamı yaklasık 1500 km yapıcam fıkırlerınızı palasırsanız sevınırım
  • acelede olsa bir kac resım attım hafta sonuan detaylı video
     VOLKSWAGEN POLO LOUNGE TANITILDI VOLKSWAGEN POLO LOUNGE TANITILDI VOLKSWAGEN POLO LOUNGE TANITILDI

• Hocam 1,2 tsi sanırım. Memnun musunuz? Manual 1.2 tsi lounge ne kadar istiyorlar? Yıl sonu uygun olmaz mı kampanya falan.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam çok memnunum manual fıyatı sormadım 5 lıra fark eder sanırsam yıl sonları bellı olmuyor bırde kampanya varen sımdı almak ıstedım yoksa 1 lıra yıl sonuna farkedebılır videoyu sımdı youtube yukluyorum
  • Araç içi ilk kayıt sımdılık hazır dış kayıt gelicek

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge

Amatörce oldu ama idare edın :)
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeş , siz 2 ay once kapora verdiğinde ne kadar anlaşmıştınız ? yani ben simdi 1000 tl kapora verdim ama araç geldiğinde fiyattan alınıyor . araç için ağustos sonu dediler. sen aracı boya beyaz olsaydı 55 mi olacaktı ? trafıgı falan cıkaralım. büyük bir fiyat farkı sürprizi oluyor mu ?
    son olarak da hocam torpidodaki cd yeri açılıp kapanan birşeymi ? test sürüşü yaptım torpidoya bakmayı unuttum. sürüşe daha cok odaklandım. ben de uzun zamandır corsa kullanıcısıyım sizin gibi. ayrıca navıgasyon yok ama telefon ekranını paylaşabiliyormusuz sanırım denediniz mi ?

ayrıca karter koruması varmıdır aracın ? eğilip bakma şansınız varsa süper olur cok merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 24 Temmuz 2015; 0:18:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.