Şimdi Ara

Volkswagen Passat'ın Tahtı Sallanmaya Başlar Mı... ? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
0
Favori
23.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OmerG

Donanımlar henüz tam olarak netleşmedi ama muhtemel gelecek donanımlar belirteyim. Bu donanımlar daha sonra değişkenlik gösterebilir.

Giriş Donanım Seviyesi : Access

Bu donanımda Motor Seçenekleri:
    1.6 VTI 120 Hp Auto6R
    1.6 THP 156 HP Manuel
    1.6 THP 156 HP Otm. 6 İleri
    1.6 HDI 112 HP Manuel
    1.6 HDI 112 Hp Auto6R Start&Stop

Donanım Özellikleri:
    Ön, Yan , Perde Havayastıkları
    Arka Park Sensörü
    16" Alüminyum Alaşım jantlar Style 01 ve Yedek Lastik
    ESP+ ASR Perf. + Hill Assist
    Hız Sınırlama / Sabitleme Sistemi
    Elektrikli Ön Arka Camlar
    Çift Bölgeli Otm. Klima
    Ön Sis Farları
    Mp3 uyumlu CD Çalar+ Bluetooth Telefon Kiti
    Elektrikli Isıtmalı Yan Aynalar
    Yol Bilgisyarı
    Deri Direksiyon Simidi

Opsiyonlar
    Metalik Boya
    Görüş Paketi (Yağmur Sensörü+ Far Sensörü+ Elektrokrom İç Dikiz Aynası)
    Güvenlik Paketi (Alarm+ Süper Kilitleme)

Access ten sonraki donanımı: Active

1.6 VTI 120 Hp Auto6R
    1.6 THP 156 HP Manuel
    1.6 HDI 112 HP Manuel
    2.0 HDI 163 Hp Otm. 6 İleri

Donanım Özellikleri: (Access 'e ilave)

17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar (Style04) ve Yedek Lastik
    Ön ve arka park sensörü
    Elektrikli Katlanan yan aynalar
    Görüş Paketi (Yağmur Sensörü+ Far Sensörü+ Elektrokrom İç Dikiz Aynası)
    Elektrikli Koltuklar
    Head-Up Ekranı (Renkli )
    Krom Çerçeveli Yan Camlar

Opsiyonlar
    Sunroof
    Metalik Boya
    Deri Koltuklar
    Dört Bölgeli Otm. Klima
    WIP Navigasyon Sistemi
    Güvenlik Paketi (Alarm+ Süper Kilitleme

Active de kesmediyse Allure donanımı verelim.

1.6 THP 156 HP Manuel
    2.0 HDI 163 Hp Otm. 6 İleri

Donanım Özelikleri (Active'e İlave)
    MPD (Park Ölçüm Sistemi)
    FSE (Elektronik Park Freni)
    ADML (Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi)
    Dört bölgeli Otm. Klima
    Deri Koltuklar
    Akıllı Uzun far sistemli Bi-Xenon Farlar
    17" Al. Alaşım jantlar (style 05) ve Yedek Lastik

Opsiyonlar
    Metalik Boya
    Sunroof
    WIP Navigasyon

ve benim favorim 508 GT

Bu donanımda motor seçenekleri
    2.2 HDI 204 Hp Otm. 6 İleri

Donanım Özellikleri: (Allure' e ilave)
    18" Alüm. Alaşım Jantlar (Style 10) ve ince Yedek Lastik
    Yarı deri koltuklar
    Isıtmalı Ön Koltuklar
    Ayarlanabilir Baldır Desteği

Opsiyonlar
    Metalik Boya
    Sunroof
    WIP Navigasyon

Geçmiş olsun Passat'a

• SKODA SÜPERB İ ALICAK ZATEN UZUN SÜRELİ KULLANMAK İCİN ALIR SKODANIN MÜŞTERİSİ ÖZELDİR SKODAYI HERKEZ BİLMEZ ASLINDA BU ARABA BİR TANILSA BURDA BAK BAKAYIM 50 YE ALDIGINI 45 E Mİ SATI YORSUN 48 E Mİ
  • Hepsinin seveni farklı... Toyota avansis alan yeni seri gelince yine ondan alıyo... passat sevende yine gidip ondan alır bence... Arada kaçışlar olur ama hepsi kendi yağıyla kavrulmaya devam eder...
  • Kpt Sedat ESS hayat kurtaracaksa ben ESP falan istemiyorum arkadaş.
    Bahsettiğin donanım Trendline Passat'ta bile var.Hatta C segmenti araçların çoğunda standart bir donanım.İnternet sitesinden bakacaksak standart donanımlarda direksiyon görünmüyor.Bu arabaların direksiyonları yok mu şimdi
  • renault'a değilde fransızlara karşı oldum olası bir antipatim var siniro luyorum diyebilirim

hiç sevmem allah biliyor işte sırf bu yüzden kia ve hyundai tercih ederim renault tercih etmem

liderlik kısmında ise renault kendini aşmayı başaracak bir firma değil volkswagen gibi ekol bir firmayı en azından kısa vadede aşmaları çok zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Kpt Sedat ESS hayat kurtaracaksa ben ESP falan istemiyorum arkadaş.
    Bahsettiğin donanım Trendline Passat'ta bile var.Hatta C segmenti araçların çoğunda standart bir donanım.İnternet sitesinden bakacaksak standart donanımlarda direksiyon görünmüyor.Bu arabaların direksiyonları yok mu şimdi

Çok güzel bir bakış bakış açısı gerçekten. Bravo

Yazmayan bir donanıma nasıl var diyorsunuz gerçekten enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kpt Sedat

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat
    Nick adim senin gücünemi gidiyor, hosunami gitmedi. Arkadasim benden birsey saklama ne problemin var ise söyle. Ben Sana "Kaptan Sedat" nickin ile elestiri yapiyormuyum ? Sana herseyi ispat ettim yazdim, sana daha ne yazip anlatayim. Sen Mazda binmeye devam et bende Passat binmeye. Sana Passat al dememde, Mazdaya cirkinde kötü demem. Interneti biraz arastirsaydin ESS dedigin Sistemin Passat´ta seri oldugunu görürdün.
    Hadi saglicakla Kal,
    Saygilar

Passat'ta seri veya değil. VW.tr sitesinde olmadığı yazıyor. Burada beni yazdığım masajlar ile bilen bilir. Kimseye bir garezim olmaz, olamaz. Bu arada ben de Passat'a kötü demedim. Kaliteli bir araç olduğu su götürmez. Benim demek istediğim "pahalı olduğu gerçeği".
    Siz de sağlıcakla kalın.
    Saygılar

esp dediğin olay comfortline jettada bile var.Önce bilgi sonra fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: Kpt Sedat

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat
    Nick adim senin gücünemi gidiyor, hosunami gitmedi. Arkadasim benden birsey saklama ne problemin var ise söyle. Ben Sana "Kaptan Sedat" nickin ile elestiri yapiyormuyum ? Sana herseyi ispat ettim yazdim, sana daha ne yazip anlatayim. Sen Mazda binmeye devam et bende Passat binmeye. Sana Passat al dememde, Mazdaya cirkinde kötü demem. Interneti biraz arastirsaydin ESS dedigin Sistemin Passat´ta seri oldugunu görürdün.
    Hadi saglicakla Kal,
    Saygilar

Passat'ta seri veya değil. VW.tr sitesinde olmadığı yazıyor. Burada beni yazdığım masajlar ile bilen bilir. Kimseye bir garezim olmaz, olamaz. Bu arada ben de Passat'a kötü demedim. Kaliteli bir araç olduğu su götürmez. Benim demek istediğim "pahalı olduğu gerçeği".
    Siz de sağlıcakla kalın.
    Saygılar

esp dediğin olay comfortline jettada bile var.Önce bilgi sonra fikir

Esp değil ess konuşuluyor.

• passatın son kasası gerçekten tip olarak çok kötü.Opel insignia daha güzel.Beyaz renk oldunmu dahada güzel duruyor.
    Fakat passat o eski ağırbaşlı havası tamamiyle gitmiş.Arka stop lambalarıda ucuz çin işi arabaların görünümünde.Yazık olmuş.
  • Şu gözünüzde büyüttüğünüz donanımın ne işe yaradığını söyleseniz de öğrensek.Bu ani frenlerde dörtlülerin devreye girmesi değil mi?2003'de çıkan Megane 2'lerde bile var bu donanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

renault'a değilde fransızlara karşı oldum olası bir antipatim var siniro luyorum diyebilirim

hiç sevmem allah biliyor işte sırf bu yüzden kia ve hyundai tercih ederim renault tercih etmem

liderlik kısmında ise renault kendini aşmayı başaracak bir firma değil volkswagen gibi ekol bir firmayı en azından kısa vadede aşmaları çok zor görünüyor.

Hiçbir VW (Bütün Modelleri dahil olmak üzere) bir renault kadar sağlam olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 12 Şubat 2011; 23:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

renault'a değilde fransızlara karşı oldum olası bir antipatim var siniro luyorum diyebilirim

doğrudur otomobilden çok fazla anlamıyorumben sadece fransızları sevmediğimi belirttim ve istatiki bilgilere göre konuştum yoksa bilşey bildiğimden değil

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

quote:

Adam dogru söylüyor ne sırıtıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Bırak ya sende rol yapma.

• Arkadaşlar skoda super b yi çoğunuz beğeniyor ama konu vw passat olunca beş para etmez oluyor benim bildiğim aynı motor ve neredeyse aynı donanımlar var bu kadar fark 4000 liradanmı kaynaklanıyo bu nefret neden?
  • quote:

quote:

Gülmekten sandalyeden düsüyordum gercekten .

Haklisiniz ya tartismaya gerek yok.

Bir Mercedes - Renault edemez
    Bir BMW - Mazda olamaz
    Bir Renault - Volkswagen´den kalitelidir
    Bir Audi - Fiat´in yaninda bes para etmez

Yani ne diyeyim, Akil var Fikir var.

Buraya yazanlarda 100% kesinlikle hic bir Bilgisi yoktur. Yaw allahinizin askina biz birseyleri bilip yaziyoruz bari ona saygi gösterin. ESS dediginiz Sistem Passat var diyoruz (hatta Golf 5´de bile vardi) ama hala idaaa edilip yok deniliyor. Ya sizmi biniyorsunuz Passat´a benmi anlamadim. Herkez kendini kandirsin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Birazcık iddaalı olmamış mı, piyasadaki aynı model Megan-Golf, Polo-Clio kondisyonlarına bakmanızı öneririm

• bence tek neden var hazımsızlık. Avrupada da passat, superb den pahalıya satılıyor. Bir de vw, kendi çatısı altında olan skodayı neden kendi marka adını taşıyan passattan daha başarılı ve kaliteli bir araba olarak yapsın ki?
  • quote:

quote:

Çok iddialı yazmışsınız ama VW kalite olarak çok çok yukarılarda.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.