Şimdi Ara

Volkswagen Passat'ın Tahtı Sallanmaya Başlar Mı... ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
0
Favori
23.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman06

508 konusunda merkan27 isimli üyenin paylaştığı videoyu sizlerle paylaşayım, tahtı sallanırmı sallanmazmı siz karar verin...

passat akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

508 konusunda merkan27 isimli üyenin paylaştığı videoyu sizlerle paylaşayım, tahtı sallanırmı sallanmazmı siz karar verin...

passat akar.

akar tabi muayyeni gelmiş yellozun

• Denizkubi nerelerde diye aranıyordum ahada buldum
    Passat ta kaliteli araçtır ama Laguna 2 kadar olamaz
  • volkswagen kalitesiz araç üretiyor demek cahilliktir.ama abartmamakta lazım. Güzel araçları ve motor seçenekleri var.
    Ama türkiyede daha pahalıya satılıyor vede bir premium marka edalarında görülüyor.

eniştemin şirket tarafından verilen 2.0 TDI passatı ve bir arkadasımdaki tüplu hitler motorlu passat'a bindim ve şuanki kasanın bir öncesi olan 2006 model golf ile seyehate çıkmışlığım vardır.
    Golfun arka kapısının kapı acma kısmından tıkırtılar geldi yol boyunca inanılmaz sinirim bozulmuştu. Golfun içini begenmedim açıkcası kaliteli malzemelerden kullanılmıs gelmedi. Passat ise aşırı sade buluyorum. Artık D sınıfındaki arabalar tasarım olarak çok önde.

Ben yeni jettayı beğeniyorum. Fiyatıda gayet uygun. Passata bukadar para verilmez.
  • Diğer markaları bilmem ama renault ve hyundai yeni sonata passatı biraz zorlar.. Özellikle renault, 1996-2002 serisi balina kasa laguna 1 kalitesinde olursa passat'ı yerinden etmekle kalmaz, resmen yere çakar...

Ama Mazda 6, c5, insignia, vectra, laguna 2, hyundai sonata, skoda superb gibi modeller de passat kadar tutulmadı. Daha kaliteli olmak kaydıyla bizim insanımız sadece ve sadece renault alır gibime geliyor.

Şahsen ben ikisini de almam, o ayrı.. Ama vw ve reno bu memlekette cumhuriyet altını gibi mübarek... Rekabet anca ikisi arasında olur...
  • renault masrafsız genelde ve cok arıza cıkarmıyor. ama işçilik çok kötu. kullanılan malzemeler ve içerideki takırtılar adamı hasta eder.

renault'a 40 binden fazla para verilmez
  • ohhh beee sonunda söyleyen biri çıktı...Hele o plastiği öldürüyor adamı.

quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

renault masrafsız genelde ve cok arıza cıkarmıyor. ama işçilik çok kötu. kullanılan malzemeler ve içerideki takırtılar adamı hasta eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

ohhh beee sonunda söyleyen biri çıktı...Hele o plastiği öldürüyor adamı.

quote:

renault masrafsız genelde ve cok arıza cıkarmıyor. ama işçilik çok kötu. kullanılan malzemeler ve içerideki takırtılar adamı hasta eder.

Aslında bunun biraz kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Şu anda elimizde 5 yılık bir laguna var ama en ufak bir tıkırtısı ve çıtırtısı yok. 2003 model Megane 1'im vardı yine aynen en ufak bir tıkırtısı yoktu. İşçilik konusunda eski modellerde geride kalsa da malzeme kalitesi pek çok markadan daha iyi sanki. Çoğu yerde yumuşak plastik kullanıyor Renault. Yeni modellerde işçilik sorununu da minimuma indirmiş gibi geldi bana. Biraz zaman geçsin bakalım. Ayrıca

Renault'a ya da herhangi bir markaya şu kadardan fazla para verilmez gibi cümleler biraz mantıksız geliyor bana. Markalardan ziyade sınıfları konuşulmalı bence. Renault'a 40.000 liradan fazla para verilmez demek "Renault'dan D sınıf ve dizel C sınıfı araba alınmaz" demek oluyor çünkü. Bu tarz lafların genelde ön yargı ürünü olduğunu düşünüyorum ben.

Ayrıca bu ülkede renault'a 40.000 liradan fazla vererek araç alanların çoğu aracını yine sıfır bir Renault almak için satıyor. Mutlu ve mesutlar yani. Verdikleri paradan dolayı pişman olsalardı bir daha Renault almazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

ohhh beee sonunda söyleyen biri çıktı...Hele o plastiği öldürüyor adamı.

quote:

Aslında bunun biraz kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Şu anda elimizde 5 yılık bir laguna var ama en ufak bir tıkırtısı ve çıtırtısı yok. 2003 model Megane 1'im vardı yine aynen en ufak bir tıkırtısı yoktu. İşçilik konusunda eski modellerde geride kalsa da malzeme kalitesi pek çok markadan daha iyi sanki. Çoğu yerde yumuşak plastik kullanıyor Renault. Yeni modellerde işçilik sorununu da minimuma indirmiş gibi geldi bana. Biraz zaman geçsin bakalım. Ayrıca

Renault'a ya da herhangi bir markaya şu kadardan fazla para verilmez gibi cümleler biraz mantıksız geliyor bana. Markalardan ziyade sınıfları konuşulmalı bence. Renault'a 40.000 liradan fazla para verilmez demek "Renault'dan D sınıf ve dizel C sınıfı araba alınmaz" demek oluyor çünkü. Bu tarz lafların genelde ön yargı ürünü olduğunu düşünüyorum ben.

Ayrıca bu ülkede renault'a 40.000 liradan fazla vererek araç alanların çoğu aracını yine sıfır bir Renault almak için satıyor. Mutlu ve mesutlar yani. Verdikleri paradan dolayı pişman olsalardı bir daha Renault almazlardı.

Hocam tıkırtı falan dert değil ama o süspansiyonlar adamda böbrek taşı bırakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat
    Teknoloji olarak neyi kastettiniz ?
    Passat 3C (B6) ve su anda 3A (B7) kasasinda olan Teknolojiler (Hepsi Opsiyondur);
    - "ACC" (Otomatik Hiz Kontrollü Cruise Control) + "FrontAssist"
    - "DCC" Adaptif Sasi Kontrol
    - Parkasistani "Park Assist" (Kendi Park edebilen Sistem)
    - Arka Kamera "Rear Assist"
    - Elektronik acilip Kapanan arka Bagaj
    - "Keyless Access" Anahtarsiz giris Sistemi
    - Halojen Farlarda "Light Assist" veya Bi-Xenon Farlarda "Dynamic Light Assist"
    - Serit Takip Asistani "Lane Assist"
    Renault Laguna´da ne tür Teknolojik var, sayabilirmisir ?

Renault Laguna değil ama Mazda 6'da bu ve daha fazla özelliki bulabilirsiniz. Hem de aynı kalite ve daha düşük fiyat avantajıyla

Mazda 6 Sport 2,0 MZR 155 Hp Activematic(72,673 TL)

Mazda gelişmiş darbe önleme sistemi (MAIDAS)
    İlave sınırlama sistemi (SRS)
    Kilitlemeyi önleyici fren sistemi (ABS)
    Elektronik fren basıncı dağıtımı (EBD)
    Acil fren desteği (EBA)
    Dinamik Stabilite Kontrolü (DSC)
    Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
    Arka Araç İzleme Sistemi (RVM) (100,000 TL'lik Passat Highline'da yok)
    Acil Durum Sinyal Sistemi (ESS)
    Sürücü ve ön yolcu ön hava yastıkları
    Ön yan hava yastıkları
    Ön ve arka perde hava yastıkları
    Lastik basıncı izleme sistemi (TPMS)
    18" alaşım jantlar, 225/45 R18 lastikler
    Spor Görünüm Paketi (spor ön ızgara, arka rüzgarlık, spor ön ve arka tamponlar)
    Yağmur sensörü
    Sürüşe duyarlı bi-xenon ön farlar (yıkamalı ve yükseklik ayarlı)(AFL olarak bilinen sistem)
    Otomatik yanan farlar
    Elektrikli, ısıtmalı ve katlanan yan aynalar
    Ön ve arka park sensörleri
    Elektrikli sunroof
    Karartılmış arka camlar
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi
    Elektrikli hidrolik direksiyon
    Hız kontrol sistemi
    Tek dokunuşla otomatik kapanan ön ve arka camlar
    Çift bölgeli otomatik klima
    Hafızalı sürücü koltuğu
    Spor ön koltuklar
    Elektrikli ön koltuk ayarları
    Isıtmalı ön koltuklar
    Deri döşeme
    Müzik sistemi, klima ve yol bilgisayarı kumandalı deri direksiyon
    Radyo / 6CD / MP3 çalar
    Bose ses sistemi ve 8 hoparlör (Passat Highline'da yok)
    Hız alarmlı yol bilgisayarı

• video da pejo navigasyonlu iken passatın rcd310lu modelini koymuşlar , rns serisinden bir navgasyonlu birşey koysalardı içi mekan daha güzel görünebilirdi, ama şu bir gerçek ki vw ön konsol yıllardır aynı, eski tarz araç sevenler dışında beğenilmesini beklemek doğru olmaz, beğenmeyene söyleyecek laf yok......
  • @kpt sedat Doğuş'un Passat'ta getirmediği bir dolu opsiyon var.Bahsettiğin donanımlar Passat B6'da bile alınabiliyordu(ses sistemi Dynaudio ama)Arada donanımlar için Almanya Vw sitesine girip bakıyorum.Eğer Doğuş o opsiyonları da Highline paketine eklerse 200.000 Tl'e full+full Passat sahibi olabiliriz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

@kpt sedat Doğuş'un Passat'ta getirmediği bir dolu opsiyon var.Bahsettiğin donanımlar Passat B6'da bile alınabiliyordu(ses sistemi Dynaudio ama)Arada donanımlar için Almanya Vw sitesine girip bakıyorum.Eğer Doğuş o opsiyonları da Highline paketine eklerse 200.000 Tl'e full+full Passat sahibi olabiliriz herhalde

Ewet haklısın. Ben de bunu diyorum işte VW kalite satıyorum diye milleti enayi yerine koyup kazıklıyor. Kandisini Audi, Mercedes zannediyor. Bir çok özellik kazık bir fiyata opsiyonel satılıyor. Aynı kaliteyle hemde bütün özellikler standart olarak Mazda 6 alabilirsin. Hem de 30,000 TL daha ucuza. Mazda 6 parasına anca 1,4 TSI ya da 1,6 TDI Passat alırsın. Kolay para kazanan varsa 70 küsün bin TL parasını gidip 1,4 arabaya verebilir. Sadece Passat için söylemiyorum, hiç bir 1,4 araba 70,000 TL etmez bence. Ayrıca diğer özellikleri alabilirsin ama "Arka araç izleme radarı(RVM)" hiç bir Passat'ta bulunmuyor. Saygılar

• 1.5 bmw çıkınca parasını hakedicek mi bakalım? yada 1.4 audia4 çıkınca neler söylenicek? çok merak ediyorum.
    Audi 1.8 tsi 120 bg hakkında ne düşünüyorsunuz, 200bg olabilcek bir arabayı 120 bg'e sınırlamanın mantığı nedir acaba?
  • Ne PASSAT'mış be..
  • Taht Passat'ın da olsa başkasının da olsa arabalara verilen paralar ülkemizden akıp gidiyor. Almanya ve Fransa'ya mı akacağı sizi niye bu kadar geriyor ?

Alman Passat'ın yerine kendi markamız bir aracın geçmesi söz konusu olsa ölümüne mücadele edelim, insanları ikna edelim derim ama Alman Passat'ın yerine Fransız Renault veya Peugeot mu geçecek bana ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Taht Passat'ın da olsa başkasının da olsa arabalara verilen paralar ülkemizden akıp gidiyor. Almanya ve Fransa'ya mı akacağı sizi niye bu kadar geriyor ?

Alman Passat'ın yerine kendi markamız bir aracın geçmesi söz konusu olsa ölümüne mücadele edelim, insanları ikna edelim derim ama Alman Passat'ın yerine Fransız Renault veya Peugeot mu geçecek bana ne?

Barış bey , bende size katılıyorum sonuçta birileri zenginliğine zenginlik katıyor , neticede o zenginlik bizim yurdumuza ait olmadıktan sonra gerisini tartışmak bencede gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt Sedat

quote:

Passat 3C (B6) ve su anda 3A (B7) kasasinda olan Teknolojiler (Hepsi Opsiyondur);

Renault Laguna değil ama Mazda 6'da bu ve daha fazla özelliki bulabilirsiniz. Hem de aynı kalite ve daha düşük fiyat avantajıyla

Acil fren desteği (EBA)
    Ön yan hava yastıkları
    Yağmur sensörü
    Sürüşe duyarlı bi-xenon ön farlar (yıkamalı ve yükseklik ayarlı)(AFL olarak bilinen sistem)
    Otomatik yanan farlar
    Elektrikli sunroof
    Karartılmış arka camlar
    Hız kontrol sistemi
    Hafızalı sürücü koltuğu
    Spor ön koltuklar
    Isıtmalı ön koltuklar
    Deri döşeme
    Radyo / 6CD / MP3 çalar

Passat' taki özellikleri ben burda göremiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kpt Sedat

quote:

Acil fren desteği (EBA)
    Ön yan hava yastıkları
    Yağmur sensörü
    Otomatik yanan farlar
    Elektrikli sunroof
    Karartılmış arka camlar
    Hız kontrol sistemi
    Hafızalı sürücü koltuğu
    Spor ön koltuklar
    Isıtmalı ön koltuklar
    Deri döşeme
    Radyo / 6CD / MP3 çalar

dayı, passattaki özellikler ile senin koydukların bir mi? ısıtmalı koltuk ,md3 çalar ,ABS falan yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed
    dayı, passattaki özellikler ile senin koydukların bir mi? ısıtmalı koltuk ,md3 çalar ,ABS falan yazıyo

Doğru diyorsun bir değil. 100,000 Tl lik Highline de bile RVM(Arka araç izleme radarı) yok,Bose müzik sist. yok,18" Jant yok. Passat'ta 1/3-2/3 katlanır arka koltuk diyo enteresan bir özellik olsa gerek,
    Ön ve arka kol dayama,
    Ön bardak tutucu,
    Yükseklik ayarlı ön koltuk,
    Gövde rengi tampon darbe çıtaları,
    Ön sis farı,
    Polen filtresi,
    Ön ve arka disk frenler.
    Bu özellikler gerçekten enteresan. Bunlar yenimi? hiç bir araçta görmediğim özellikler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.