Şimdi Ara

Volkswagen Passat 1.6 TDI DSG TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, can'lı test olarak passat test ettik, iyi seyirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tdiay ve desege super ikili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlükler eşantiyon heralde
  • labidu kullanıcısına yanıt
  • Çoğu insan bu arabayı alamadığı için kötü sözler sarf ediyor hepsi de haklı ülkemizde çok fazla pahalı

• Net olarak bir şey söyleyeyim Golf ün ses yalıtımı B8 Passattan daha iyi. 5 ay 14 bin km b8 passat kullanmış biri olarak söylüyorum. Testte ses yalıtımıyla ilgili verdiğiniz bilgi yanlış olmuş aracın kronik problemi zaten rüzgar sesi sorunu.. Google a b8 passat rüzgar sesi yazıp okuyun isterseniz. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Çoğu insan bu arabayı alamadığı için kötü sözler sarf ediyor hepsi de haklı ülkemizde çok fazla pahalı

Kesinlikle katılıyorum, aracın fiyatı yüksek hele bahsettiğimiz ötv ile daha da ulaşılmaz olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ateca 1.4 TSI 150 PS DSG
    8 yıl önce açıldı
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • of Adana be,dilberler sekisini ozledigimi anladim izleyince.Guzel test,golftutkusundaki linkten izlemistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bazatımız olaydı ne olurdu sanki.

Bomboş passat olmuş 90k. Superb 84k. Şu hale bak ya.

Birde kur farkı+2017 zammı gelse zil takıp oynarız artık.

Ya neden araba deyince aklıma hep zam geliyor niye bu haldeyim? Bende bir sorun var galiba.

• Bunlar bana göre kötü araba değil ama fiyatları fazla.

• Açıkçası yüksek hızlarda detaylı bir test yapamadık, sadece test güzergahı boyunca golften bir tık iyi geldi, genel yol yalıtımı bizi etkilemiş olabilir.

Süspansiyon konforu da torsiyon olan golfe göre bence daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagatay cago

Tdiay ve desege super ikili

250nm tidiayın gücü adına
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    250 nm tdi yer ucagi mubarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatay cago -- 1 Aralık 2016; 15:26:19 >
  • adamlar 250 nm tork ile d sınıfı bir sedanı 0-100 km 10,8 saniyede ulaştırıyor son hızı da 206 km, ş.içi reel yakıt tüketimi 5-6 lt , ş.dışı 3.8-4,5 lt arası ...bu duruma da ileri mühendislik deniyor işte.... marka fanatikliği yapmıyorum ancak adamlar, az yakan, iyi giden, geniş, konforlu güvenli araç yapmışlar işte,alan adam sürerkende tasarruf ediyor, saterken de zarar etmiyor daha ne olması gerekirdi.... şimdi birileri gelir emisyon falan der, lakin bu gerçekleri değiştirmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 1 Aralık 2016; 16:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

adamlar 250 nm tork ile d sınıfı bir sedanı 0-100 km 10,8 saniyede ulaştırıyor son hızı da 206 km, ş.içi reel yakıt tüketimi 5-6 lt , ş.dışı 3.8-4,5 lt arası ...bu duruma da ileri mühendislik deniyor işte.... marka fanatikliği yapmıyorum ancak adamlar, az yakan, iyi giden, geniş, konforlu güvenli araç yapmışlar işte,alan adam sürerkende tasarruf ediyor, saterken de zarar etmiyor daha ne olması gerekirdi.... şimdi birileri gelir emisyon falan der, lakin bu gerçekleri değiştirmez...

Çok güzel özetlemişsiniz hocam tek sıkıntı Yen'i ötv ile aracın git gide ulaşılmaz olması.

• Gerçek nedir Allahıı seversen Da Vinci'nin şifresi mübarek.

Hileli hurdalı motor mu yoksa hala daha bir ayar tutturamadığını her sene yeni motor çıkarması mı yoksa el bombası Dsg mi ya da insanlı yolmayı felsefe haline getirmiş distribütör bozuntusu Doğuş mu veya da İihs testinde kapısı kâğıt gibi yırtılan CC mi? Hiçbiri değilse ruhsuz, sıkıcı, tekdüze tasarımı mı? Sanki adamlar uzay mekiği yapmış ha...

• Her sene yeni motor çıkarmaya ayar tutturamazlık değil arge ystırımı deniyor yeni bir motor üretmek milyon euroluk iş demek bu yüzden Toyota bmw motoru,Mercedes,Nissan Renault motoru kullanıyor vw grubu ise kendi motorlarını üretiyor üstelik bir araçta 4 5 farklı motor seçeneği sunuyor,dsg olayı şans işi senede 22 23 bin adet satsn passatın belki 100 200 ünde problem oluyordur bunuda servislerde çözüyorlar, en önemlisi kimse vw almak zorunda değil,daha iyi araba ürrten markalar vsr onlar tercih edililebilir yada daha kötü üretenler tercih edilebilir...bunları objektif ve almanlardan nefret eden biri olarak yazdım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.