Şimdi Ara

Volkswagen, Manisa'da yaklaşık 1 milyar TL sermayeli bir şirket kurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçiş garantili köprüyü yolu alkışlayan kafalar yorum yazıyor Yarabbi.,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 bin araç satış garantisi ve astronomik teşviklerden sonra hayırlı mı bilemedim. Bu kur ve vergilerle 40 bin aracı bırak 10 bin satsa o bile mucize. Yine halkın cebinden çıkacak, köprülerde olduğu gibi.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz gerçekten çok komik. Siyasal olarak mevcut iktidarla en ufak bir ortak ideolojim olmamasına rağmen bu yorumun tarafıma yapılmış olması çok gülünç. Matematik ortada , rakamlar ortada. İşsizlik ortada. 40bin araç sözü verilmese firma Türkiye'ye yatırım yapacakmıydı? Devlet bu sözü vermeseydi farklı bir markadan araç alımını zaten yapacakmıydı? Bu gibi sorulara cevap verirseniz mantıklı makul cevaba ulaşırsınız. Herşeyi eleştirmek için eleştirmeyin kardeşim.
  • ben balıkesirliyim. bölge için çok sevindim. en azından kaç kişiye istihdam sağlayacak. buraya kasıntı kasıntı yorum yazan ılık üniversite öğrencilerine bakmayın siz.

ayrıca seat ve skodanın bazı modelleri üretilecekmiş. öyle diyolla
  • Bu habere çok üzülen olacak.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    İddiaları gelip burada gerçekmiş gibi savunuyorsun hem de boş adamlık raconu kesiyorsun. Delillerinle gel.
    5bin aile ve binlerce yan sanayi ekmek yiyecek ancak konuşun siz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye’nin vw’den yatirim alabilmek icin cok fazla kolaylik sagladigi sebebiyle Avrupa’da homurdanmalar var,rekabete zarar verdigi icin hukuki yollari kullanacaklardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrikanın tam yeri belli oldumu. Bi arsa alıp ilerde tek katlı ev yapalım. Bi iş verirler heralde fabrikada :)
  • Vw mi çöp 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fabrika Manisa'ya açıldı fakat atlanan bir konu var.

İzmir/Torbalı taraflarında çok büyük araziler toplandı son 3 yıldır.

Satışlarına bizzat şahit oldum.

Bana göre 2 ihtimal var ; VAG Torbalı tarafında da yedek parça tedariği vb. gibi bir tesis daha kuracak yada başka bir otomotiv firması da Türkiye'de fabrika kuracak.

İzmir merkezli çok büyük bir conta fabrikası ( otomotiv için her türlü conta imalatı yapan ) da aynı zamanda yakın bir bölgede kendine arazi alıp yeni tesis yapımına başladı.
  • Aga 400 milyon eurosu bizim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    KeçiliköyOSB Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 14/118 Yunusemre/Manisa

Merkez adresi burası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyada

1500 euro asgari ücret desek

10 bin euro ya vw araba satıyorlar

burada fabriak kurdukan sonra 10.000 tl ye vw olmayacak ise

fazla sevinmeye gerek yok

taşeron ülke olmaya monajcı ülke olamaya devam
  • vatanımıza milletimize hayırlı olsun.

doğuştan kurtuluyor vw'ciler
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    faydası olmasında babasının hayrına mı yatırım yapsın hocam ? İş gücü maliyeti ülkemizde düşük eyvallahta bizim insanımıza da istihdam kaynağı olacak bunu da kabul etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Fabrika Manisa'ya açıldı fakat atlanan bir konu var.

İzmir/Torbalı taraflarında çok büyük araziler toplandı son 3 yıldır.

Satışlarına bizzat şahit oldum.

Bana göre 2 ihtimal var ; VAG Torbalı tarafında da yedek parça tedariği vb. gibi bir tesis daha kuracak yada başka bir otomotiv firması da Türkiye'de fabrika kuracak.

İzmir merkezli çok büyük bir conta fabrikası ( otomotiv için her türlü conta imalatı yapan ) da aynı zamanda yakın bir bölgede kendine arazi alıp yeni tesis yapımına başladı.
    tüm türkiye ve hatta 3. dünya ülkeleri için ( ortadoğu pazarı ve afrika pazarı için) yedek parça lojistik merkezi kurabilirler.

araba satışından sonra mutlaka geniş yedek parça ve sevis alt yapısı gerekiyor.belki pazarlama ve eğitim binaları da lojistik yedek parça deposuyle birlikte inşa edilebilir.

büyük ihtimalle doğuş grubunu aradan çıkartacaklar.

bunun örneği mercedes firmasında yaşandı yıllar evvel.

• Hem sevindirici hem biraz içimizi burkan bir yatırım.. İstihdam için güzel haber, Almanlar Bulgaristana fabrika kurduklarından daha fazla kazancı bizden sağlayacakları için biraz içimizi burkuyor. (Muhtemelen hem pazardan hemde ucuz iş gücünden TR seçildi)

İyi günlere vesile olsun..

• Ülkede fabrika açılış haberini senelerdir hiç görmemiştim, onu da yabancılar açtı. Neyse ki bu da bir şeydir.

• corpixx kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısınız ki aklıma bu geldi
    Orhan Gencebay Dünyasıyoutube
    ORHAN GENCEBAY | SEN DE HAKLISIN
    https://www.youtube.com/watch?v=Kekii_x6xaw

Şimdi gelelim işin gerçek kısmına. Ülkemizde işsizlik had safhalarda ve halk olarak ekonomik anlamda dibe vurduğumuz bir dönemde böyle bir yatırımın ülkemize gelmesini bile siyasi nedenlerden ötürü baltalamaya çalışan bir güruh var. Bunlar da onun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Volkswagen'in ülkemize gelmesi demek ülkemizin yabancı yatırımcılar tarafından güvenli bir yer olarak görülmesi demektir. Bu da başka yatırımcıların da ülkemizi seçmesini sağlayabilir.

Şimdi VW gibi başka büyük şirketler gelip 3000-5000 kişiyi istihdam edecek yeni şirketler kursa bunun neyi kötü olacak açıklayabilecek birileri var mıdır? Yok yapılan teşvikler yok ucuz iş gücüymüş geçiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.