Şimdi Ara

VOLKSWAGEN'ciler BU AKŞAM MARMARA FORUMDA BULUŞUYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duyduğuma göre bu akşam saat 19.oo da Volkswagenciler bulusuyo. Buluşmaya VAG Grubu araçları SEAT_SKODA_AUDİ araçlarıda katılabilir.

¨Facebook Polo büyüksün gurubu olarak bizde orda olacağız. Gelmek isteyenleri bekleriz.

Adres: Marmara Forum alışveriş merkezi Kırmızı Otopark D-01 Bölümü... Saat 19.oo itibari ile toplanılmaya başlanılacaktır.
    Buluşmadan sonra ise Go kart yapılması planlanılmaktadır. İyi günler.

Temsili bir Polo buluşmamızdan bir fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyman -- 24 Eylül 2013; 14:12:51 >

• Bence acik otoparkta bulusun araclar acik havada daha iyi gorunur
    Modifiye varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Üst otopark çok dolu oluyo sanırım bu yüzden orda yapıcaklar duruma göre açık otoparka çıkma teklifini sunarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Arkadaşlar duyduğuma göre bu akşam saat 19.oo da Volkswagenciler bulusuyo. Buluşmaya VAG Grubu araçları SEAT_SKODA_AUDİ araçlarıda katılabilir.

¨Facebook Polo büyüksün gurubu olarak bizde orda olacağız. Gelmek isteyenleri bekleriz.

Adres: Marmara Forum alışveriş merkezi Kırmızı Otopark D-01 Bölümü... Saat 19.oo itibari ile toplanılmaya başlanılacaktır.

Siz şu espsiz polo espli sanderodan daha iyi diyenler değilmisiniz

Bir gece gruba baskın yapmıştık bizi engellediniz ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben hatırlamıyorum öyle birşey. Özgür özkurt diye biri vardı o herşeye atlıyodu sanırım o demiştir zaten guruptan atıldı.
  • quote:

Yok hocam ben hatırlamıyorum öyle birşey. Özgür özkurt diye biri vardı o herşeye atlıyodu sanırım o demiştir zaten guruptan atıldı.

Polo sahiplerinin gözü kör hiç birşey görmüyorlar

Bizde satılan pololar EURO ncaptan taş çatlasa 3,5 yıldız alır bunu bile anlatamadık adamlara
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bizim guruptan çoğu kişi aracının ne olduğunun farkında ama arada böyle yerlere göklere sığdıramayanlarda oluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence marmara forumda degil de hemen karsidaki dürüm truckta bulusun hem guzel bi durum yersiniz hem de orada hafif ralli yaparsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Arkadaşlar duyduğuma göre bu akşam saat 19.oo da Volkswagenciler bulusuyo. Buluşmaya VAG Grubu araçları SEAT_SKODA_AUDİ araçlarıda katılabilir.

Buluşmaya da gidelim mi şöyle bi 5-10 kişi ?
    Nasılsa hepimize yetecek kadar VW var sende

• SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    Bir toplanalım ondan sonra go kart yada yemek orada planlarız.
  • çapultra Ç kullanıcısına yanıt
    Herkes gelsin hocam araçsızda gelseniz olur. Basın isterseniz ama öyle dengesiz adam bulamazsınız emin olun guruptaki gibi.
  • Ankarada BMW'cilerin Toplandığını Biliyorum.Toplandıklarında Hep Beraber Gezip Toplu Halde Yemek Yemeye Filan Gidiyorlar.Vw.ciler Ne Yapıyor ? Gerçekten Merak Ettiğim İçin Soruyorum
  • TEKLER kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu bizim düzenlediğimiz değil başka gurubun düzenlediği bir buluşma. Bizim buluşmalarımızda sabah toplanıp kahvaltı yapıyoruz genelde, sonra güzel bir yere çekip fotoğraf çekiliyoruz ve konvoy yapıp evlere dağılıyoruz. Bir kere birşeyler içtikten sonra go kart yapmıştık. Bu akşam nasıl olucak tam bilemiyorum.
  • quote:

Şimdi bu bizim düzenlediğimiz değil başka gurubun düzenlediği bir buluşma. Bizim buluşmalarımızda sabah toplanıp kahvaltı yapıyoruz genelde, sonra güzel bir yere çekip fotoğraf çekiliyoruz ve konvoy yapıp evlere dağılıyoruz. Bir kere birşeyler içtikten sonra go kart yapmıştık. Bu akşam nasıl olucak tam bilemiyorum.

Anladım Teşekkürler , Resimleri Forumdada Bekleriz
  • Bir de Cetta'cılara özel buluşma lazım
  • Folksfagınımyok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Buluşmaya da gidelim mi şöyle bi 5-10 kişi ?
    Nasılsa hepimize yetecek kadar VW var sende

Olur abi

• fordçu olarak katılabilirm
  • Ehliyetim olsa babamın Caddy'sini alıp gelirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ehliyetim olsa babamın Caddy'sini alıp gelirdim.

Ne zaman alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 24 Eylül 2013; 18:12:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.