Şimdi Ara

Volkswagen Bora aracımın yedek su deposun da gaz kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2002 model 1.6 16V bora aracımı alalı 2 hafta oldu. Yedek su deposun da her 200 300KM de bir max seviye den min seviyeye su eksiltme problemi var. Kaçağı buldum ama bundan daha önemlisi yedek su deposun da gaz kokusu var. LPG'ciye gittim. Yedek su deposuna çakmak çaktıkların da bildiğiniz alev alıyor.. Gaz regülatörü arızalanmış dediler ve cangaz ile değiştirdiler. Ancak yedek su deposun da gaz kokusu devam etmekte idi. Tekrar gittim ve ürün problemlidir diye bu sefer atikerin regülatörünü taktılar. Doğru anladıysam eğer alüminyum ayırıcı mı ne varmış. Yani su ile lpg girişi ayrı dediler. Bunda depoya gaz basma ihtimali 0 dediler.. Bu sırada su hortumlarını da 0 ile değiştirdik. Ancak sorun hala devam etmekte.. Tekrar görüştüğüm de ise contan yanık ozaman dediler. Conta kaçırdığı için suya basıyor dediler.. Ancak aracım da hararet gayet normal. 90 a sabitlenir ve hiç kıpırdamaz.. Her gün aktif olarak kullanıyorum ve çoğu zaman sıkıştırıyorum aracı.. (200-220km)hızlara kadar. Hava sıcaklığı normal olduğun da egzoz dan beyaz duman atma vb durum da yok.. Yağa su karıştırma yok. Araçta çekiş problemi hiç yok. Patırdama yok.. Bu arızayı bulasıya bana bir çok para harcatacak gibi duruyor.. Egzoz manifoldu olabilir mi dedim su ile alakası yok dediler.. Ben sorunu bulamadım bulasıya boşa bana para harcatacaklar.. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benzin kokusu çözümü? (Honda)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.