Şimdi Ara

Volkanın yaptığı hareket çok yanlıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet güzel sorunsuz kardeşçe geçen bir maç hakkımızla da kazandık ne diye gidip Melo'nun üzerine atlıyorsun. Milletin ağzına laf veriyorsun. Hayır yani ne gerek var?

• sahaya yabancı madde atan gs taraftarı = melonun üzerine atlayan milli takım kalecisi volkan

aynı düzeyde rezillik, başka bir şey değil...
  • Volkana kırmızı göstermeyen hakeme ne demeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış tabii ama biz alkışliyoruz bunları.Melo dil çıkarınca da Gsliler alkışlıyor.Yani kendi taraftarı tepki koyamadigi sürece yada başkanlar biz burada anca 3 5 kkişi hoş hareket değildi yakışmadı der kendimizi yirtariz

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

sahaya yabancı madde atan gs taraftarı = melonun üzerine atlayan milli takım kalecisi volkan

O madde atan hırdoların da tükettiği oksijene yazık. Serserilik yapmaya geliyorlar maça... Ne zaman şunların soyu tükenecek ya..
  • az kaldı dövecekti meloyu, meloda yusufladı baya tabi herkese aslan kesilirdi normalde , 2008 yılında ki volkan olsaydı eğer , bknz. koller lincoln :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

sahaya yabancı madde atan gs taraftarı = melonun üzerine atlayan milli takım kalecisi volkan

O madde atan hırdoların da tükettiği oksijene yazık. Serserilik yapmaya geliyorlar maça... Ne zaman şunların soyu tükenecek ya..

Tamamen rezillikti cidden.TV başında ben utandım resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya şu iki takım 120 dakika gol atamamış,penaltılara geçilmiş kullanılan penaltıların (yekta,selçuk,mehmet topuz) seviyesi ilkokulda beden eğitiminde atılan penaltı seviyesinde,türk futbolu bitmiş gitmiş yazıktır valla.
  • http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/214954/melonun-volkanin-ziplamasina-engel-olmasi
    AL BAK BAKALIM VOLKANIN NE SUÇU VAR İYİ İZLEYİN ŞUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/214954/melonun-volkanin-ziplamasina-engel-olmasi

sonra sağda solda adalet diye konuşuyorsunuz.

Gerçekten adalet olacaksa insan önce kendine menfaati olduğu zaman adil olacak
  • Bırakın günah çıkarmayı.Bi Volkanın yaptığı haraket mi kötü ? Taraftar Fenerbahaçe takımına her türlü yabancı maddeyi atsın ondan bahseden olmaz.Volkanın penaltı kurtarış sevincine takarlar yok öyle yağma.Volkan orada sevincini gösterirken önüne geçen melo ama suçlu volkan.Geçiniz bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

quote:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/214954/melonun-volkanin-ziplamasina-engel-olmasi

kardeşim şu melonun yaptığı harekete baksana sen. arkasına dönüp geri çıkıyor göremiyor musun bunu ne adaletinden bahsediyosun bana?

• hakem maçın başında başladığı işe bu harekete aldığı tavırla tüyü dikti. iki taraf içinde geçerli hakemin hareketleri. volkan ise küfürsüz tanımlanamaz.
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim şu melonun yaptığı harekete baksana sen. arkasına dönüp geri çıkıyor göremiyor musun bunu ne adaletinden bahsediyosun bana?

sen bir daha izle bence orada sadece arkasını dönüyor bir adım atıp önüne geçmiyor. Adamın arkasını dönmemesini beklemek orada hata olur.

Benim bildiğim melo orada kötü niyeti olsa kendini yere atardı

• Senin gibi Fenerlileri tebrik ederim gerçekten. Bugün zaten mantıklı şekilde baktığımızda maçı hakeden takım fenerbahçeydi. Volkanın yaptığı hareketi savunanlarla sahaya madde atanlar arasında en ufak fark yok, zira tribünde olsalar onlar da atarlardı eminim zihniyet aynı çünkü.
  • Ya volkan adam gibi topunu oyna kardeşimyine yan toplarda hatalı çıkışlar yaptın ,bırak şu ergen hareketlerinide işini düzgün yap.Tavukları pişirmişem şarkısını söyletiyor birde.bu adam iyice raydan çıktı ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN!
  • quote:

quote:

quote:

koca sahada melo ya koşmanın dışında sevinilecek yer mi yok adi herifin teki zaten rezillik çıkarmak için yaptığını yanımdaki fenerliler bile söverek söylüyor gerek yok diye . sonrada diyorsunki arkasını dönüyor sana doğru ormandan koşarak bir ayı gelse ne yaparsın adam daha fazla darbe almamk için arkasını dönmüş , taraftar cehaleti bari yapmayın yahu

bu arada sahaya yabancı madde atan ileri geri zekalı gs taraftarınada dicek birşey bulamıyorum , zaten maçı izledikten sonrada bu hayvanları bu senede izlememeye karar verdim

• Şu pozisyonda bari Melo'yu suçlu yapmayın kardeşim. Bu gece herşey rezildi , TV de izlerken utandım resmen. İyi diyebileceğimiz tek bir olay bile yok.
  • Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...
  • Volkanin kesinlikle psikolijik tesavi gormesi gerek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.