Bildirim
Volkanik Wukong skini ile beraber alınır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
al bence güzel bir kostüm _____________________________ If your gods are real and they are just, why is the world so full of injustice? There are no men like me, only me. -
Yeşim ejder daha güzel bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yesterday is history Tomorrow is mystery -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shaclone
Yeşim ejderin skill efektleri nasıl ?
Yani ben bir skin alacaksam anlında SKIN yazmasını istiyorum. Kendini belli edecek ön plana atacak korkutacak bir şeyler...
Sen bayaa arcade hecarim diyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
alnında SKIN yazmasını istiyosan jade dragon al qamqi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vahcan4444
quote:
Yani ben bir skin alacaksam anlında SKIN yazmasını istiyorum. Kendini belli edecek ön plana atacak korkutacak bir şeyler...
Sen bayaa arcade hecarim diyosun
Ama ona para verilmez ki bedava dagitildi aslında bende arcade sona almistim RP ile
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Jade dragon iyidir,yürürken yeşil dumanlar falan çıkıyor sopasından
Volkanik wukongda bildigin her yeri yanıyor heronun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Ruh Söken Draven al madem, "takımımdaysa free win, karşıdaysa 1-0 yenik başladık" diye düşünüyorum hep maçı._____________________________ I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was really... I was alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: Live Free or Die
quote:
Ruh Söken Draven al madem, "takımımdaysa free win, karşıdaysa 1-0 yenik başladık" diye düşünüyorum hep maçı.
Var zaten
_____________________________ -
Volkanikte her yeri yanıyor bence çok hoş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
wukong al güneşateşi kas eğer görüntüsü hoşuna giderse volkanik alırsın gitmezse yeşim ejder alırsın bunuda mı ben söyleyeyim
tabi şaka bir yana bu spotlightları izlemeni öneririm:
http://www.youtube.com/watch?v=j3ViVcWP85Q
http://www.youtube.com/watch?v=InUCA95n-O4_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler