''Ben her zaman bizim ne yapacağımızın önemli olduğunu söylemişimdir. Spartak maçında belki de ilk yarıda 2. yarı da oynadığımız oyunu oynasaydık maçı götürebilirdik. Yeni bir heyecana adım atıyoruz, hayırlısıyla yolumuza devam etmek istiyoruz.
Sağlık durumum için elimden gelen yapılıyor. Büyük ihtimal Sivas maçında ve Milli takım ilk maçında oynamayacağım.
Biz sezona başlarken Cl'de hedefimiz gruplara kalmaktı ama olmadı. Biz iyi bir takımız biz inandığımız takdirde umulmadık başarılara imza atabiliriz. UEFA kubasına talibiz diyebiliyorum, kendi arkadaşlarıma bakarak takımıma güvenerek. Getiremesekte FB ve TR bayrağını götürebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz.
Ülke olarak her anlamda birlikte olmayı bilmemiz gerek.Mesela FB eleniyor bazıları seviniyor mesela dün TS ve Bursaspor elendi ben üzüldüm
Mesela şimdi Rum takımıyla eşleştik futbol konuşulmayacak siyasi olaylar konuşulacak, herkesin sağ duyulu olması lazım.
Takımı ve oyuncuları ıslıklayanların gerçek taraftar olduğunu düşünümüyorum. Onlar ıslıklandığında ben üzülüyorum aksine onlarık alkışlıyorum. Herşey birbirimizi destekleyince güzel olacak. Güzel bir kura çektik umarım gidebildiğimiz yere kadar gideriz. ''