Şimdi Ara

Volkan Demirel Milli Takım Kadrosuna Alınmadı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Volkanın Emrenin oynadığı milli takımı desteklemem.

Volkan Demirel Milli Takım Kadrosuna Alınmadı.
  • ismail kartal ın görev vermesi durumunda egemen pazar günkü derbide görev alabilecek. bilip bilmeden sakat diye yorum yapmayın..
    ülkenin en formda kalecisi volkan ve en formda stoperi egemeni kadroya almayan adama ben yuh derim. fatih terimin fenerbahçe düşmanlığı milli takımı bitirecek.
  • Mevcut kadrodan çıkan en iyi 11;
    Kaleci fark etmez-Gökhan-Serdar-Hakan-Caner-Topal-Selçuk-Hakan-Alper-Arda-Burak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

Egemen??? Adam şuan ligin en iyi en formda stoperi al bi zahmet be.

Fenerli olmasan alıntı yapmayacaktım, arkadaş daha kendi oyuncunun sakat olduğunu, milli takımda oynayamacağını bilmiyorsun.
    Üstelik bu mesajını artılayanlarda bilmiyor.

Körü körüne eleştirmeye devam edin.

Egemen hafta sonu Beşiktaş maçında oynayacakmış, düzelmiş. Kaldı ki Egemen geçen sezon da çok iyiydi, formdaydı. Yine Fatih Terim onu çağırmıyordu. Ben bunu yediremiyorum. Hakedene formayı vermeyeceksen ne anladım ben bu işten. Bi de yıllardır en sıkıntılı mevkiimiz defansın göbeği. Serdar Aziz'i falan oynatır. Fenerbahçeli olduğum için demiyorum, buna inanacağın bir örnek vermek gerekirse Egemen daha iyiyken Bekir'i alıyordu.

Kadrolar hazırlanırken Terim e sakat diye rapor göndermeselerdi o zaman. Egemenin BJK maçında oynayacağı daha yeni netlik kazandı.

Geçen sezon demişsin, 2013-2014 sezonu GS de görev alıyordu Terim, sezon ortasında ayrıldı. Egemen sanırım o aralar mükemmel bir performans gösterseydi alırdı kadroya, adamın Egemen ile bi düşmanlığı mı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

Mevcut kadrodan çıkan en iyi 11;
    Kaleci fark etmez-Gökhan-Serdar-Hakan-Caner-Topal-Selçuk-Hakan-Alper-Arda-Burak.

Arda yok bir hakan baltada bence cok sacma bir tercih fb maçında gördük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Fatih terim olcay da ne gördüyse bize de anlatsın merak ettim. Sahada boş boş koşacak adam arıyorsa olcay ı 11 e yazsın ama yok maç kazanacağız diyorsa yanlış seçim

+1
    Fıtık ediyor bu olcay beni avrupa maçlarında hele

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Hakan Balta ligin en iyi stoperlerinden biridir. Fenerbahçe maçında neyini gördün yahu? Adam zaten 45 dakika oynadı.Onda da gayet iyiydi, rakibe çok az pozisyon verildi, kalemizde yaşanan tehlike miktarı sınırlıydı. Git Hakan çıktıktan sonra maçın ikinci yarısını bir daha izle,aradaki farkı gözlemleyebilirsin belki.
    Arda hazırlık maçında yok sanıyordum. Öyleyse yerine Gökhan Töre oynar.

• quote:

quote:

quote:

Hakan Balta ligin en iyi stoperlerinden biridir. Fenerbahçe maçında neyini gördün yahu? Adam zaten 45 dakika oynadı.Onda da gayet iyiydi, rakibe çok az pozisyon verildi, kalemizde yaşanan tehlike miktarı sınırlıydı. Git Hakan çıktıktan sonra maçın ikinci yarısını bir daha izle,aradaki farkı gözlemleyebilirsin belki.

Kendi klübünde zar zor forma giyen(sakatlıga bakan) bir adam mı türkiyenin en iyi stoperi oluyor at gözlüklerinizi çıkarın. Öncelikli mevkisi stoper bile olmayan bir adamı Tr nin en iyi stoperi yaptın. 2. Si fb macında emenikeyi düşürdüğü pozisyonda ne kadar ağır birisi oldugunu gördük ikinci yarıyı kıyaslamamızı istiyorsak koray mıyd cocugun adı onunla kıyaslamış oluyorsun. Ömerin ölüsü hakandan daha iyi oynar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

kimi alirsa alsin. nasilsa hollanda bizi tokatlayacak. ama istifa etmeyi aklina getirmeyecek. yuzsuz yuzsuz suclamalar yapacak dersler verecek yattigi yerden 35 milyon euroyu cebe indirecek. tarihin en kolay gruplarindan birinde bizi sonuncu yapmayi basarirsa gercekten zammi hak ediyor demektir.

[simage]
    [/simage]

TArihin en kolay gruplarından birinde, Hollanda İzlanda ya 2-0 mağlup olmuş, 4. maçlar sonunda 3. sırada.

ayni hollanda simdi vites arttirip cikacak gruptan. turkiye de yapabiliyorsa yapsin. o yuzden hollandanin yenilmesi kazadan ibaret. bu grup da zorsa zaten gidip asya futbol federasyonuna basvuralim burda yerimiz yok.

Bende Türkiye nin Letonya ya filan puan kaybını kazadan ibaret olarak görüyorum. Gruptan çıkamayacağız büyük ihtimalle ama bunda en büyük suçun Terim de olmadığını göstermeye çalışıyorum. Sen resmen adamın aldığı ücretten tut, gelecek planlarından bile bahsedip bi de üstüne hakaret etmişsin Terim e. Adam sanki TFF ye silah zoru ile kontrat yaptı, vermeseydi o kadar parayı Terim benim fiyatım budur dedi, TFF de kabul etti. Ben bunda bi problem göremiyorum.

bütün suç terimde değil tabii ki futbolcuların da suçu var. o ruhsuz halleriyle çıkıp bir de kapalı kapılar ardında prim istiyorlar.

zaten bayrağın olduğu yerde bu paralar konuşuyorsan başarısızlık doğaldır diğer ülkelerde nasıl bilmiyorum ama burası türkiye. büyük bir futbol ülkesi değil. en azından ruhlarıyla oynamalılar ki hocasından futbolcusuna anca öyle başarılı olabilsinler.

taraftar küfür etti diye sahaya çıkmayan futbolcuyu kadroya almıyor. ama taraftara bir şey demiyor. sonra jigolo tutar gibi milyonlar döküp brezilya'yı getirip dörtlük oluyorlar. taraftar ıslıklayınca trip atıyor bizim çocuklar da çok sevimli diye. küfür eden taraftar yerine futbolcuyu cezalandır . ama taraftar demokratik bir şekilde ıslıklayınca dörtlük olduğun maçtan sonra taraftarı suçla.

almasın volkani. volkan suçlu beşikteki bebeğine küfür edildiği için. brezilya maçındaki taraftar suçlu rezilliği protesto ettiği için. kendisi de gariban emre çolak çağırsın milli takıma. kendisi emre'ye taraftarlar seçtikleri bir futbolcuya ana avrat sövsunler.

bu tarz maçlardan sonra da çıkıp başkalarını suçlasın tüm ülkeyi suçlasın ama kendine toz kondurmasin milyon euroları da götürsün. benim fiyatım budur desin. sonra milliyetçiyim ayakları yapsın.

işte tüm bu yazdıklarımdan dolayı fatih terim'e hakaret etmedim. yüzsüzlük demek utanılacak, ayıplanacak işlerden sonra çıkıp gerinmek demek. fatih terim de şu an bulunduğu koltukta en iyi bunu yapıyor.

• quote:

Fatih terim olcay da ne gördüyse bize de anlatsın merak ettim. Sahada boş boş koşacak adam arıyorsa olcay ı 11 e yazsın ama yok maç kazanacağız diyorsa yanlış seçim

Hırs hırsssssssssss.

• ha eklemeyi unutmuşum. silah çeken adamı değil de ağzına silah sokulan adamı suçlanmışlığı da var kendisinin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi klübünde zar zor forma giyen(sakatlıga bakan) bir adam mı türkiyenin en iyi stoperi oluyor at gözlüklerinizi çıkarın. Öncelikli mevkisi stoper bile olmayan bir adamı Tr nin en iyi stoperi yaptın. 2. Si fb macında emenikeyi düşürdüğü pozisyonda ne kadar ağır birisi oldugunu gördük ikinci yarıyı kıyaslamamızı istiyorsak koray mıyd cocugun adı onunla kıyaslamış oluyorsun. Ömerin ölüsü hakandan daha iyi oynar

Saçma sapan zırvalamayı kes.Hakan oynamadığı zamanlarda ya sakat okuyor, ya da yerine Semih oynuyor.Semih şu anda milli takımda olmadığına göre Hakan oynayacak. Hakan'dan iyi stoper mi var? Kim var kadroda söylede bilelim.Ömer Toprak oynasa Serdar Aziz'i kesersin ki ben Ömer'i pek beğenmem ve abartılmış bir oyuncu olarak görürüm.
    İkinci saçmalık da şu;sonradan stoper olan futbolcu iyi stoper olamaz mı yani?Corluka sağ bek iken,sonradan stoper olmuş bir futbolcudur. Ya da Ujfalusi Fiorentina ve Atl.Madrid'te genelde sağ bek oynarken, Galatasaray'da stoper oynayarak kendi döneminde ligin en iyi stoperi olmuştur. Hakan Balta'da son 3 sezondur genelde stoper oynamaktadır. Oynadığı maçlarda da minimum hata ile oynamış,tecrübesi ve oyun bilgisi ile mevkisinde yeterli olduğunu kanıtlamıştır.
    Üçüncü saçmalık;Emenike'yi düşürdüğü pozisyon olarak gösterilmiş ve Hakan'ın yavaş olduğundan dem vurulmuş.
    O pozisyonda birisi suçlanacak ise bu Hakan değil, Hamit olmalıdır. Zira Hakan'a pası gönderen oyuncu olan Hamit, riskli ve yavaş bir pas atarak Emenike'nin topu kapmasına sebep olmuştur. Hakan'da yapabileceğinin en iyisini yaparak, Emenike önü boş şekilde kaleci ile karşı karşıya kalmadan kendisine sakatlanmak pahasına faul yapmıştır. Ayrıca bir stoperde öncelikli aranması gereken özellik; çok çok düşük olmadığı takdirde, hızı değildir. Çünkü tecrübeli ve pozisyon bilgisi yüksek stoperler, yavaş olma dezavantajlarını rahatlıkla kapatabilmektedirler.Buna verilebilecek örnek onlarcadır.
    Ömer'in ölüsü Hakan'dan iyi oynar derken, bu sezon eminim Ömer'in oynayıpta izlediğin Leverkusen maçı sayısı toplam 5'i geçmez. Boş konuşup hariçten gazel okuyacağına,senin hayatın kadar futbol takip etmiş ve bu sezon 14-15 Leverkusen maçı izlemiş birine kulak verirsen kendin için daha mantıklı olan yolu tercih etmiş olursun!Ha,ömer oynayacaksa da, kesilen Hakan değil, Serdar olmalıdır.
    Bu kadar bilgisizliğe,böyle dolu cevaplar verilir sanırım!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kimi alirsa alsin. nasilsa hollanda bizi tokatlayacak. ama istifa etmeyi aklina getirmeyecek. yuzsuz yuzsuz suclamalar yapacak dersler verecek yattigi yerden 35 milyon euroyu cebe indirecek. tarihin en kolay gruplarindan birinde bizi sonuncu yapmayi basarirsa gercekten zammi hak ediyor demektir.

[simage]
    [/simage]

TArihin en kolay gruplarından birinde, Hollanda İzlanda ya 2-0 mağlup olmuş, 4. maçlar sonunda 3. sırada.

ayni hollanda simdi vites arttirip cikacak gruptan. turkiye de yapabiliyorsa yapsin. o yuzden hollandanin yenilmesi kazadan ibaret. bu grup da zorsa zaten gidip asya futbol federasyonuna basvuralim burda yerimiz yok.

Bende Türkiye nin Letonya ya filan puan kaybını kazadan ibaret olarak görüyorum. Gruptan çıkamayacağız büyük ihtimalle ama bunda en büyük suçun Terim de olmadığını göstermeye çalışıyorum. Sen resmen adamın aldığı ücretten tut, gelecek planlarından bile bahsedip bi de üstüne hakaret etmişsin Terim e. Adam sanki TFF ye silah zoru ile kontrat yaptı, vermeseydi o kadar parayı Terim benim fiyatım budur dedi, TFF de kabul etti. Ben bunda bi problem göremiyorum.

bütün suç terimde değil tabii ki futbolcuların da suçu var. o ruhsuz halleriyle çıkıp bir de kapalı kapılar ardında prim istiyorlar.

zaten bayrağın olduğu yerde bu paralar konuşuyorsan başarısızlık doğaldır diğer ülkelerde nasıl bilmiyorum ama burası türkiye. büyük bir futbol ülkesi değil. en azından ruhlarıyla oynamalılar ki hocasından futbolcusuna anca öyle başarılı olabilsinler.

taraftar küfür etti diye sahaya çıkmayan futbolcuyu kadroya almıyor. ama taraftara bir şey demiyor. sonra jigolo tutar gibi milyonlar döküp brezilya'yı getirip dörtlük oluyorlar. taraftar ıslıklayınca trip atıyor bizim çocuklar da çok sevimli diye. küfür eden taraftar yerine futbolcuyu cezalandır . ama taraftar demokratik bir şekilde ıslıklayınca dörtlük olduğun maçtan sonra taraftarı suçla.

almasın volkani. volkan suçlu beşikteki bebeğine küfür edildiği için. brezilya maçındaki taraftar suçlu rezilliği protesto ettiği için. kendisi de gariban emre çolak çağırsın milli takıma. kendisi emre'ye taraftarlar seçtikleri bir futbolcuya ana avrat sövsunler.

bu tarz maçlardan sonra da çıkıp başkalarını suçlasın tüm ülkeyi suçlasın ama kendine toz kondurmasin milyon euroları da götürsün. benim fiyatım budur desin. sonra milliyetçiyim ayakları yapsın.

işte tüm bu yazdıklarımdan dolayı fatih terim'e hakaret etmedim. yüzsüzlük demek utanılacak, ayıplanacak işlerden sonra çıkıp gerinmek demek. fatih terim de şu an bulunduğu koltukta en iyi bunu yapıyor.

Huyunu suyunu dinini mezhebini siyasi görüşünü v.s beğenmeyebilirsin

Ne zaman böyle konuşulsa bi kupa kaldırıp tokat gibi cevabını verir Terim, en son Avrupa 3. sü olduğumuzda bu yazdıklarının aynısını hatta daha da ağırını yazanlar söyleyenler artık tv lere çıkacak o yüzü bulamıyorlar.

• dini mezhebi görüşü hiçbiri önemli değil. önemli olan egosu. başarısızlık ayıp değil. başarısızlıktan sonra şişmek ayıp. bana göre de terim türkiye tarihinin en kariyerli başarılı hocası. ama geçmişle yaşanmıyor. başarısızsan istifa edersin. sürekli başkalarına suç bulmazsın. avrupa üçüncüsü olursak, üçüncülüğü bırak, şimdilik gruplara bile kalırsak ben özür dilerim, hata etmişim derim merak etme. ama kalamazsak da terim istifa etmesini bilecek
  • quote:

dini mezhebi görüşü hiçbiri önemli değil. önemli olan egosu. başarısızlık ayıp değil. başarısızlıktan sonra şişmek ayıp. bana göre de terim türkiye tarihinin en kariyerli başarılı hocası. ama geçmişle yaşanmıyor. başarısızsan istifa edersin. sürekli başkalarına suç bulmazsın. avrupa üçüncüsü olursak, üçüncülüğü bırak, şimdilik gruplara bile kalırsak ben özür dilerim, hata etmişim derim merak etme. ama kalamazsak da terim istifa etmesini bilecek

14 yabancılı sistemi getiren fikirin alt yapısı kendisine ait, ülke futbolun iyiye gitmesi için alınan kararlarda fikrine danışılan önemli bilir kişilerden de birisi.
    Şuan bi kaç sene daha kalmasını istiyrum, başladığı işi bitirip neticesini görmek istiyorum. Bakalım önümüzdeki senelerde bu alınan kararlar ne derece olumlu sonuçlar doğuracak merak ediyorum. Haa yine başarısız olursa zaten artık arkasında kimsenin duracağını sanmıyorum.

• umurım mert milli maçlarda kendini gösterirde yetenekli, karakterli bir kaleci kazanırız ülkece
  • Volkan'ın da çok umrundaydı zaten. Iyi en azından adamımızın morali bozulmaz. Milli takımım Fenerbahçe
  • quote:

İmzanı görmüş olabilir

Volkanın alınmaması taraftarıyım kazakistan maçında olan tavrı hangi takım futbolcusu yaparsa yapsın bir daha milli formayı giymesin zaten mümkünse, kimse milli takımdan büyük değildir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma sapan zırvalamayı kes.Hakan oynamadığı zamanlarda ya sakat okuyor, ya da yerine Semih oynuyor.Semih şu anda milli takımda olmadığına göre Hakan oynayacak. Hakan'dan iyi stoper mi var? Kim var kadroda söylede bilelim.Ömer Toprak oynasa Serdar Aziz'i kesersin ki ben Ömer'i pek beğenmem ve abartılmış bir oyuncu olarak görürüm.
    İkinci saçmalık da şu;sonradan stoper olan futbolcu iyi stoper olamaz mı yani?Corluka sağ bek iken,sonradan stoper olmuş bir futbolcudur. Ya da Ujfalusi Fiorentina ve Atl.Madrid'te genelde sağ bek oynarken, Galatasaray'da stoper oynayarak kendi döneminde ligin en iyi stoperi olmuştur. Hakan Balta'da son 3 sezondur genelde stoper oynamaktadır. Oynadığı maçlarda da minimum hata ile oynamış,tecrübesi ve oyun bilgisi ile mevkisinde yeterli olduğunu kanıtlamıştır.
    Üçüncü saçmalık;Emenike'yi düşürdüğü pozisyon olarak gösterilmiş ve Hakan'ın yavaş olduğundan dem vurulmuş.
    O pozisyonda birisi suçlanacak ise bu Hakan değil, Hamit olmalıdır. Zira Hakan'a pası gönderen oyuncu olan Hamit, riskli ve yavaş bir pas atarak Emenike'nin topu kapmasına sebep olmuştur. Hakan'da yapabileceğinin en iyisini yaparak, Emenike önü boş şekilde kaleci ile karşı karşıya kalmadan kendisine sakatlanmak pahasına faul yapmıştır. Ayrıca bir stoperde öncelikli aranması gereken özellik; çok çok düşük olmadığı takdirde, hızı değildir. Çünkü tecrübeli ve pozisyon bilgisi yüksek stoperler, yavaş olma dezavantajlarını rahatlıkla kapatabilmektedirler.Buna verilebilecek örnek onlarcadır.
    Ömer'in ölüsü Hakan'dan iyi oynar derken, bu sezon eminim Ömer'in oynayıpta izlediğin Leverkusen maçı sayısı toplam 5'i geçmez. Boş konuşup hariçten gazel okuyacağına,senin hayatın kadar futbol takip etmiş ve bu sezon 14-15 Leverkusen maçı izlemiş birine kulak verirsen kendin için daha mantıklı olan yolu tercih etmiş olursun!Ha,ömer oynayacaksa da, kesilen Hakan değil, Serdar olmalıdır.
    Bu kadar bilgisizliğe,böyle dolu cevaplar verilir sanırım!

Adam hala iyi stoper diyor vede süperligde 11 maç forma giyen adamla alman liginde 28 maç forma giyen adamı kıyaslıyorsun. İnan hakan gelse kendini bukadar savunmazdı vede oynamadıgı zamanlar sakat oluyormuş yada semih oluyormuş Allah aşkına adam bu seson tek sakatlık geçirmiş oda uzun süreli değil ve semih yerine tabiki oynayyacak başka türk tecrübeli stoperiniz mi var sizin zihniyetinize göre olcan en iyi sol bek melo en iyi def ortasaha chejcu en iyi defans avrupaya cıkınca sapıtıyorlar nedense neyse tartışmayacagım daha fazla

• Fatih Terim'i an itibariyle sadece GS'lılar destekliyor. Kimse kendini kandırmasın. Milli Takım'ın hali ortada, görmeyen at gözlüğüyle bakıyordur. Kadroda kimin olduğu olmadığı önemli değil, zihniyet yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.