Şimdi Ara

Volkan Demirel ifade verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Demirel, Anadolu Adalet Sarayı'na avukatı Mahir Işıkay ile geldi. Basın Savcısı Sıddık Çinko, yaklaşık 15 dakika Demirel'in ifadesini aldı.

Volkan Demirel'in, Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği'nin suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdiği ifade edildi.

"SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM"
    Demirel'in ifadesinde "Böyle bir kastım yok. Suçlamayı kabul etmiyorum" dediği kaydedildi. Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği'nin, Demirel'in, 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Manisa'da oynanan TFF Süper Kupa maçı sonrası "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" şeklinde sarf ettiği sözlerin "hayvanlara hakaret" ve "hayvan severlere yönelik aşağılama" kastı içerdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Suç duyurusu dilekçesinde Volkan Demirel'in, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu düzenleyen 216. maddesi uyarınca cezalandırılması talep edildi.

• böyle saçma sapan bir şey görmedim zaten dünyada ki en dandik şey şu hayvan severler ne ayaklar anlamıyorum.
  • zaten birşey çıkmaz bundan. Hayvan hakları diye bir hak kavramı hukukta yok.
  • Volkan'dan önce eleştirilecek çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Volkan'dan önce eleştirilecek çok kişi var.

doğru diyorsun volkan çok temiz kalpli bir oyuncu
  • Taraftara şirin gözükeyim her fırsatta mantalitesi..

şu yukarıda söylediği cümle sadece benimi hasta etti hayvanseverler tamam birçok şeyi abartıyorda söylediği cümleyi okuyunca hak verdim çok mide bulandırıcı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan'a herşey serbest...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında o kasıtla söylenmediğini hepimiz biliyoruz, aklınca laf sokmaya çalıştı işte ama yanlış kelimeler kullandı.
  • Gündeme gelmek için bu kadar saçma sapan bir şeyde kullanılmaz. Neymiş hayvanlara hakaret bilmem ne
  • dernek reklamını yaptı tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

böyle saçma sapan bir şey görmedim zaten dünyada ki en dandik şey şu hayvan severler ne ayaklar anlamıyorum.

• hayvan öldürenler ceza almıyorlar hakaret eden mi alacak? malesef hayvanları canlı sıfatına koymuyoruz hukuk yetersiz kalıyor bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Aslında o kasıtla söylenmediğini hepimiz biliyoruz, aklınca laf sokmaya çalıştı işte ama yanlış kelimeler kullandı.

vay anasını, ciddi misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.