Şimdi Ara

vokal sesini çekme programı yok muu??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vokal sesini enstrumanlardan ayıran bir program arıyorum sesim güzel değil fakat gitarı iyi çalıyorum şarkının vokalini çekip üstüne çalmak istiyorum.Biraz nette baktım ama sadece vokal sesini silenleri buldum yani karaoke için sanırım bunun tam tesi yok mu ?? sadece sanatçının sesini ayıran? Yardımlarınızı bekliyorum..

• Valla kendin zor yaparsın ama youtube'da var.Demeye çalıştığın böyle bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Valla kendin zor yaparsın ama youtube'da var.Demeye çalıştığın böyle bir şey mi?

evet aynen böyle bişey bazıları youtube da var ama bazıları yok mesela türkçe şarkılar çok aradım ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtaremmi35

quote:

Valla kendin zor yaparsın ama youtube'da var.Demeye çalıştığın böyle bir şey mi?

evet aynen böyle bişey bazıları youtube da var ama bazıları yok mesela türkçe şarkılar çok aradım ama bulamadım

Türk şarkıları genelde türkler dinlediği için çoğu vokalleri enstrümanları vs. ayırmak için uğraşmıyor kimse.
    Ama arama yaparken şöyle yap.Örneğin;Blackened Vocals Only,Blackened Guitar Track ve ya Master Of Puppets Guitar Track

• quote:

quote:

quote:

Türk şarkıları genelde türkler dinlediği için çoğu vokalleri enstrümanları vs. ayırmak için uğraşmıyor kimse.
    Ama arama yaparken şöyle yap.Örneğin;Blackened Vocals Only,Blackened Guitar Track ve ya Master Of Puppets Guitar Track

metalica henüz çalamıyorum akustik gitarım var.Fakat A7x sofar avay,hotel california,seiza day.... gibi şarkıların vokal only si youtube da var onları görünce zaten bu işe karar verdim.türkçeden umudumu kestim zaten baya aradım ama yok böyle gitarisler için bi internet sitesi yok mu sadece vokaller olan

• quote:

quote:

quote:

quote:

metalica henüz çalamıyorum akustik gitarım var.Fakat A7x sofar avay,hotel california,seiza day.... gibi şarkıların vokal only si youtube da var onları görünce zaten bu işe karar verdim.türkçeden umudumu kestim zaten baya aradım ama yok böyle gitarisler için bi internet sitesi yok mu sadece vokaller olan

Ne yazık ki :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.