Şimdi Ara

Voit Eliptik Bisiklet (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
39.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GÖSTERGE BİLGİLERİ: ZAMAN,MESAFE,KALORİ,NABIZ,BODY FAT,RECOVERY,ODA SICAKLIGI

GÖSTERGE TİPİ: TEK PENCERELİ LCD EKRAN

CİHAZIN KURULU EBATLARI : 140 X 67 X 154 CM

CİHAZIN AGIRLIGI : NET 48 KG BRÜT: 54 KG

NABIZ ÖLÇME SİSTEMİ: ELDEN NABIZ ÖLÇER

PEDAL SEVİYESİ : 8 SEVİYELİ MOTOR KONTROLLÜ DİRENC AYARI

DİSK AĞIRLIĞI : 7 KG

arkadaşlar ürün geldi. fotodaki ürünün aynısı. cihaz diğer manyetiklerden farklı olarak motor kontrollü çalışıyo. yani adaptörü var. üzerindeki tuşlardan gücünü artırıp azaltabiliyosunuz. adaptörü takmadanda zorluk seviyesi en altta olacak şekildede kullanabiliyosunuz ama bu sefer ekran çalışmıyo tabi. hazır programlarıyla beraber kendinizin belirleyebileceği programlar mevcut . daha önce spor salonunda koşu bandı kullanmıştım fakat bu alet gerçekten çok farklı. en büyük avantajı bana göre dizlere baskı yapmaması. havada koşuyomuş gibi oluyo. aynı kullanım süresinde koşu bandına göre daha fazla kalori yakıyosunuz.bacaklar haricinde kollarında çalışması çok efor sarfettiriyo gerçekten.tabi isteyen kırmızı kısımdan tutup sadece alt kısmı çalıştırabilir. motor kontrollü olmasına rağmen ses yok.adaptörlü kullanımda ortalama 100-150 w elektrik sarfiyatı var. buda günde 1 saat kullanımda ayda 1 tl yi bile bulmuyo. Voit markası olarak düşünürsek, en uygun koşu bandının fiyatının yarısından daha az paraya daha az yer kaplayan ve daha çok kalori yaktıran bir cihaz.

ürünün videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 7 Şubat 2010; 18:28:04 >

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • Bu ürünlerde önemli olan disk ağırlığı.Disk ağırlığı ne kadar çoksa o kadar iyidir.Ayrıca manyetik olanlarından almanı öneririm.Voit'in sitesinden online yardım almıştım.Bunları söylemişlerdi bana.Ayrıca taşıma kapasitelerinide göz önünde bulundur.Benimde almaya niyetim var.Voit iyi bir marka diye duydum.Araştırmalarını burda paylaşırsan sevinirim...

Orijinalden alıntı: wedo

Bu ürünlerde önemli olan disk ağırlığı.Disk ağırlığı ne kadar çoksa o kadar iyidir.Ayrıca manyetik olanlarından almanı öneririm.Voit'in sitesinden online yardım almıştım.Bunları söylemişlerdi bana.Ayrıca taşıma kapasitelerinide göz önünde bulundur.Benimde almaya niyetim var.Voit iyi bir marka diye duydum.Araştırmalarını burda paylaşırsan sevinirim...
    Hmm anladım. disk ağırlığı önemliyse at-300 daha mantıklı o zaman. yaklaşık 2 kat fark var. zorluk dereceside 2 kat farklı (16 ya 8). at-300 dokunmatik. diğeri manuel miş. koşu bandı alacaktık fakat eliptik bisikletin daha faydalı olduğunu söylemiş çoğu kişi. üstelik koşu bandına göre daha uygun fiyatı. en uygun fiyatla satan yer burayı buldum. 1 hafta içinde satın alıcam bakalım inşallah parasını hakediyodur.

Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

Hmm anladım. disk ağırlığı önemliyse at-300 daha mantıklı o zaman. yaklaşık 2 kat fark var. zorluk dereceside 2 kat farklı (16 ya 8). at-300 dokunmatik. diğeri manuel miş. koşu bandı alacaktık fakat eliptik bisikletin daha faydalı olduğunu söylemiş çoğu kişi. üstelik koşu bandına göre daha uygun fiyatı. en uygun fiyatla satan yer burayı buldum. 1 hafta içinde satın alıcam bakalım inşallah parasını hakediyodur.

Alıntıları Göster
    bencekoşu bantı daha yararlı eliptik bisikletleri alıpta çok fazla kullanana rastlamadım.

• quote:

hocam aldığın zaman benide haberdar edersen sevinirim.Yorumlarını merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: kalekale

bencekoşu bantı daha yararlı eliptik bisikletleri alıpta çok fazla kullanana rastlamadım.

çok fazla kullanana rastlamaman doğru. çünkü 10 koşu bandı satılıyosa 1 yada 2 tane bu aletten satılır. şimdi;

forma girmek istiyosun. koşu bandı olursa koşarsın ama eliptik bisiklete binmezsin üşenirsin zor gelir. e o zaman uyuşuksun.uyuşuk olduğun için koşu bandınıda bir süre sonra çamaşır askılığı yapma garantin var demektir. benimde araştırmalarımda eliptik bisikletin daha faydalı olduğu. spor salonu hocasınada sordum. oda bu aleti önerdi. her tarafın çalıştığı gibi en önemli şeyin dizlere koşu bandı kadar baskı yapmamasıymış. şimdi bu aleti alma sebeplerine gelirsek;

fiyatı nerdeyse 3 te 1 fiyatı ,elektrik sarfiyatı yok, bakım sıkıntısı yok,alt ve üst komşuya ses gitme sorunu yok,koşu bandına göre daha fazla kas grubu çalıştırıyo.

tek sıkıntısı aynı süre içinde insanı daha fazla yorması. e zaten amacımız nedir

• quote:

hocam aldığın zaman benide haberdar edersen sevinirim.Yorumlarını merak ediyorum.

1 hafta içinde almam lazım. bizim spor salonu hocasından haber bekliyorum.onun aletleride voit marka. biraz daha uygun fiyata buluruz dedi. bakalım kaça ayarlıcak. haberdar ederim senide. ama kesin at-300 modelini alıcam. fiyat farkına değer dedi hoca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1 hafta içinde almam lazım. bizim spor salonu hocasından haber bekliyorum.onun aletleride voit marka. biraz daha uygun fiyata buluruz dedi. bakalım kaça ayarlıcak. haberdar ederim senide. ama kesin at-300 modelini alıcam. fiyat farkına değer dedi hoca.

Alıntıları Göster
    Voit iyi bir markadır kullandım uzun süre. Bence eliptik bisiklet, koşu bantından daha mantıklı. Düzenli kullandığın sürece tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 25 Ocak 2010; 15:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Voit iyi bir markadır kullandım uzun süre. Bence eliptik bisiklet, koşu bantından daha mantıklı. Düzenli kullandığın sürece tabi ki.

Alıntıları Göster
    eliptik bisiklet siparişi verdim arkadaşlar. hocanın tavsiyesi üzerine Voit Bh Ocean Eliptik Cihaz ( VOIT BH G2345 ) aldım. 1 hafta sonra gelecek. fiyat peşin olarak 600 tl ödicem. diğer modellerden daha dayanıklı ve sağlammış. çalışma prensibi ise diğerlerinden farklı olarak motor kontrollü.

örnek link

http://www.spormarkt.com/index.php?p=show&pid=50362&k_id=1122&kn=BH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 7 Şubat 2010; 18:29:06 >

• quote:

eliptik bisiklet siparişi verdim arkadaşlar. hocanın tavsiyesi üzerine Voit Bh Ocean Eliptik Cihaz ( VOIT BH G2345 ) aldım. 1 hafta sonra gelecek. fiyat peşin olarak 600 tl ödicem. diğer modellerden daha dayanıklı ve sağlammış. çalışma prensibi ise diğerlerinden farklı olarak motor kontrollü.

örnek link

http://www.spormarkt.com/index.php?p=show&pid=50362&k_id=1122&kn=BH

Alıntıları Göster
    Motor sistemi, kayış sisteminden katbekat daha iyidir. Dikkat ederek kullanırsanız 20 yıl bile kullanırsınız. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Motor sistemi, kayış sisteminden katbekat daha iyidir. Dikkat ederek kullanırsanız 20 yıl bile kullanırsınız. Hayırlı olsun.

teşekkürler. aslında şuan popüler olanlar manyetik olanlar. bende ondan alıcaktım. ama bu işi bilen kişilerin tavsiyesi motor kontrollü olanlar oldu. manyetik olan model 150 tl daha pahalı olmasına rağmen bunu önerdiler. kurulum ve kargo içinde ayrıca para vermicem.

• quote:

quote:

teşekkürler. aslında şuan popüler olanlar manyetik olanlar. bende ondan alıcaktım. ama bu işi bilen kişilerin tavsiyesi motor kontrollü olanlar oldu. manyetik olan model 150 tl daha pahalı olmasına rağmen bunu önerdiler. kurulum ve kargo içinde ayrıca para vermicem.

Alıntıları Göster
    Hiç kullanmadım ama çok basit bir mekanizma gibi geliyor. Sanki salıncak gibi. Fazla güç gerektirmiyormuş gibi duruyor. Gerçekten iyi efor harcatıyor mu acaba ? Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Fakat kullanmaya başladıktan sonra izlenimlerini bizle paylaşırsa sevinirim. Bir koşu bandı ya da bisiklet gibi ağır bir antreman yapılabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Hiç kullanmadım ama çok basit bir mekanizma gibi geliyor. Sanki salıncak gibi. Fazla güç gerektirmiyormuş gibi duruyor. Gerçekten iyi efor harcatıyor mu acaba ? Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Fakat kullanmaya başladıktan sonra izlenimlerini bizle paylaşırsa sevinirim. Bir koşu bandı ya da bisiklet gibi ağır bir antreman yapılabiliyor mu ?

Alıntıları Göster
    valla aynı süre içinde daha fazla kalori yakılıyomuş. daha fazla kas grubu çalışıyomuş. benim için en önemli olanda dizlere baskıyı koşu bandından daha az yapması. 1 hafta sonra gelecek bakalım. koşu bandına göre farkını yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

İlk gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim. 5 dakikadan fazla duramadım üzerinde.

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

İlk gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim. 5 dakikadan fazla duramadım üzerinde.

Alıntıları Göster
    Hocam yorumlarını bekliyoruuzz

• quote:

Hocam yorumlarını bekliyoruuzz

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam, görüşlerini ve incelemelerini bekliyoruz. :)

Orijinalden alıntı: Styric

Hayırlı olsun hocam, görüşlerini ve incelemelerini bekliyoruz. :)

Alıntıları Göster
    daha gelmedi arkadaşlar.adamın dediğine göre 1-2 gün içinde gelmesi lazım.

• quote:

daha gelmedi arkadaşlar.adamın dediğine göre 1-2 gün içinde gelmesi lazım.

Alıntıları Göster
    kondisyon bisikletimi yoksa bumu ? baldırları calıstırıp guclendirmek icin hangisi daha iyi?

Orijinalden alıntı: teacher47

kondisyon bisikletimi yoksa bumu ? baldırları calıstırıp guclendirmek icin hangisi daha iyi?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ürün geldi. fotodaki ürünün aynısı. cihaz diğer manyetiklerden farklı olarak motor kontrollü çalışıyo. yani adaptörü var. üzerindeki tuşlardan gücünü artırıp azaltabiliyosunuz. adaptörü takmadanda zorluk seviyesi en altta olacak şekildede kullanabiliyosunuz ama bu sefer ekran çalışmıyo tabi. hazır programlarıyla beraber kendinizin belirleyebileceği programlar mevcut . daha önce spor salonunda koşu bandı kullanmıştım fakat bu alet gerçekten çok farklı. en büyük avantajı bana göre dizlere baskı yapmaması. havada koşuyomuş gibi oluyo. aynı kullanım süresinde koşu bandına göre daha fazla kalori yakıyosunuz.bacaklar haricinde kollarında çalışması çok efor sarfettiriyo gerçekten.tabi isteyen kırmızı kısımdan tutup sadece alt kısmı çalıştırabilir. motor kontrollü olmasına rağmen ses yok.adaptörlü kullanımda ortalama 100-150 w elektrik sarfiyatı var. buda günde 1 saat kullanımda ayda 1 tl yi bile bulmuyo. Voit markası olarak düşünürsek, en uygun koşu bandının fiyatının yarısından daha az paraya daha az yer kaplayan ve daha çok kalori yaktıran bir cihaz.

GÖSTERGE BİLGİLERİ: ZAMAN,MESAFE,KALORİ,NABIZ,BODY FAT,RECOVERY,ODA SICAKLIGI

GÖSTERGE TİPİ: TEK PENCERELİ LCD EKRAN

CİHAZIN KURULU EBATLARI : 140 X 67 X 154 CM

CİHAZIN AGIRLIGI : NET 48 KG BRÜT: 54 KG

NABIZ ÖLÇME SİSTEMİ: ELDEN NABIZ ÖLÇER

PEDAL SEVİYESİ : 8 SEVİYELİ MOTOR KONTROLLÜ DİRENC AYARI

DİSK AĞIRLIĞI : 7 KG

• Hayırlı olsun arkadasım,güle güle kondisyon depolarsin inşallah, maksimum kullanıcı ağırlığı ne kadar, 1,83 boy var 105 kilo var , elbise uzarinden belli olmuyor ama ben 90a inmek istiyorum, bu alet 105i cekermi, bide kullandıktan sonraki yorumlarını paylaşırsan sevinirim, iyi terletip yoruyormu,90a inmemde yardımcı olurmu, tabi diyetle beraber
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.