Şimdi Ara

Void Staff VS Rabadons Deathcap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyenler , izlemeyenler vardir diye belki ;

http://www.youtube.com/watch?v=IyxBWcinViA

• Why not both ??
  • Koreli reyizler zaten şu sıralar core itemden sonra void çıkıyor yani rabadondan önce
  • rabad(5+5) daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 13 Aralık 2013; 19:34:52 >
  • arkadaş peltek mi bana mı öyle geldi
  • özet yok mu
  • 6 rabadon candır gerisi heyecandır aksini idda eden bronzdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staff Combosu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani void staff ı rabadondan önce çıkmanın mantıklı late game de void i satıp rabadona dönüştürmenin daha mantıklı olduğunumu açıkladı ?
    Yada ben yanlış anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Yani void staff ı rabadondan önce çıkmanın mantıklı late game de void i satıp rabadona dönüştürmenin daha mantıklı olduğunumu açıkladı ?
    Yada ben yanlış anladım

Hayir. Dedi ki bazi sampiyonlarin ap ratiolari fazladir bazilarinin base damageleri fazla ap ratiolari azdir dedi.

yani rakip 48 m resistten fazla ise ( ki bi zahmet fazla olsun ) Void staff vladimir icin rabadondan daha fazla damage vurmasini sagliyor.

Yani her zaman damage lazim rabadon almaliyim dememek lazim .
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    70 ap neyya 2-3 rabadon almış söyle onlara rabadon stacklesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane rabad 1 tane bot yeter.
    Böyle detaylara gerek yokk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Yani void staff ı rabadondan önce çıkmanın mantıklı late game de void i satıp rabadona dönüştürmenin daha mantıklı olduğunumu açıkladı ?
    Yada ben yanlış anladım

Hayir. Dedi ki bazi sampiyonlarin ap ratiolari fazladir bazilarinin base damageleri fazla ap ratiolari azdir dedi.

yani rakip 48 m resistten fazla ise ( ki bi zahmet fazla olsun ) Void staff vladimir icin rabadondan daha fazla damage vurmasini sagliyor.

Zaten Vlad'a kim Rabadon alıyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

quote:

Yada ben yanlış anladım

Rabadon core item vladimir icin. Ama damage icin degil pasif icin. Zaten ben void aliyorum erkenden bu yuzden 4. veya 5. item olarakta rabadon aliyorum :)

• Eğer elinde başka bir AP itemi varsa tabi ki önce Rabadon alacaksın.
    Ama ilk başta Void Staff almak mantıklı olabilir.
    Yoksa bir Zhonya Hourglass ile,bir spell vamp. itemi ile her türlü Rabadon ile fazla vurursun Elise felan değilsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

5 tane rabad 1 tane bot yeter.

5 rabadonun mantıgı nedir ? 120 ap veren 3 item var aynı adı taşıyan pasifler birleşmedigi için birinin pasifi etkili olacak onun için 1 rabadon 1 bot 1 ölümatesi 3 zhonya daha mantıklı olmazmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kögmaw için magic resisti 16'dan yüksek olan rakip için void staffın rabadondan iyi olduğunu biliyorum ratiolardan dolayı. bi de bunu izleyim bakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

5 rabadonun mantıgı nedir ? 120 ap veren 3 item var aynı adı taşıyan pasifler birleşmedigi için birinin pasifi etkili olacak onun için 1 rabadon 1 bot 1 ölümatesi 3 zhonya daha mantıklı olmazmı

Knk 3 df 2 zhonya 1 rabad kasalım o zaman en fazla böyle olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

Knk 3 df 2 zhonya 1 rabad kasalım o zaman en fazla böyle olur

Hayır df de bi tane kasılır aktifi sadece birinden kullanabiliyo oysa zhonya 3 tane çıkarsan extra 150 geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 tane rabadon al kafa rahat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

quote:

Yada ben yanlış anladım

Rabadon core item vladimir icin. Ama damage icin degil pasif icin. Zaten ben void aliyorum erkenden bu yuzden 4. veya 5. item olarakta rabadon aliyorum :)

AP Ratio çok düşük diye almıyordum ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.