Şimdi Ara

Voice control amacı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda siri varken neden hala voice control diye bir şey var telefonda ? Benim bilmediğim bir özelliğe mi sahip nedir bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım mikrofon kontrolü

• Sirinin hizmetçisi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam adam gıbı soru sormus herkez trollemiş
    kardeşim kucuk isleri yapıyo play music open facebook gibi minik işleri ama mesela ingilizce saat 07:00 a saat kur desen anlamyor daha minik seyleri yapıyor
  • sirinin basit hali ama bir artısı var internetsiz çalııyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

adam adam gıbı soru sormus herkez trollemiş
    kardeşim kucuk isleri yapıyo play music open facebook gibi minik işleri ama mesela ingilizce saat 07:00 a saat kur desen anlamyor daha minik seyleri yapıyor

Onları ben de biliyorum da siri varken ne gerek var voice control'e ? Tamam eskiden siri yoktu güzel bir şey gibiydi ama artık gerek yok niye kaldırılmıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

adam adam gıbı soru sormus herkez trollemiş

Onları ben de biliyorum da siri varken ne gerek var voice control'e ? Tamam eskiden siri yoktu güzel bir şey gibiydi ama artık gerek yok niye kaldırılmıyor ?

Niye bence gayet iyi internetsiz calisiyor zaten e eski telefonlar napcak sirisiz 3gs-4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bu kadar taktın anlamadım sanki eksiklikten bahsediyorsun kullanma olsun bitsin

• iPod Touch 5th Gen. kullanıyorum, dışarıda internetim olmayınca Siri çalışmıyor. Voice Control gayet güzel müzik işlerimi görüyor. Keşke aralarında kolay geçiş seçeneği de olsa.

• bu aklıma geldi
    ne diyor Cem Yılmaz ;
    "Bizim milletin eksiği yokki fazlası var biliyorum ki o fazlalığı atsa balon gibi hemen yükselecek ağırlıktan gidemiyoruz biz bir yere"

Siri'nin kardeşi Sırrı o 😉

• voice controlün benim açımdan zararı bazen home tuşu işlemiyor gibi oluyo ve birden voice control çıkıyor daha da kötüsü kapanmıyor bazen rastgele birisini arıyor
  • Hiç kullanmadım henuz ama bir zararı yok bana

• Basit fonksiyonları yerine getiriyor ve internet gerektirmiyor,saçma sapan kişileri arıyor bazen yanlış anlayıp onun dışında iyi bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.