Bildirim
Voice control amacı ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım mikrofon kontrolü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sirinin hizmetçisi :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
adam adam gıbı soru sormus herkez trollemiş
kardeşim kucuk isleri yapıyo play music open facebook gibi minik işleri ama mesela ingilizce saat 07:00 a saat kur desen anlamyor daha minik seyleri yapıyor -
sirinin basit hali ama bir artısı var internetsiz çalııyor -
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LİFE
kardeşim kucuk isleri yapıyo play music open facebook gibi minik işleri ama mesela ingilizce saat 07:00 a saat kur desen anlamyor daha minik seyleri yapıyor
Onları ben de biliyorum da siri varken ne gerek var voice control'e ? Tamam eskiden siri yoktu güzel bir şey gibiydi ama artık gerek yok niye kaldırılmıyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu adam
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LİFE
kardeşim kucuk isleri yapıyo play music open facebook gibi minik işleri ama mesela ingilizce saat 07:00 a saat kur desen anlamyor daha minik seyleri yapıyor
Onları ben de biliyorum da siri varken ne gerek var voice control'e ? Tamam eskiden siri yoktu güzel bir şey gibiydi ama artık gerek yok niye kaldırılmıyor ?
Niye bence gayet iyi internetsiz calisiyor zaten e eski telefonlar napcak sirisiz 3gs-4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden bu kadar taktın anlamadım sanki eksiklikten bahsediyorsun kullanma olsun bitsin
iPod Touch 5th Gen. kullanıyorum, dışarıda internetim olmayınca Siri çalışmıyor. Voice Control gayet güzel müzik işlerimi görüyor. Keşke aralarında kolay geçiş seçeneği de olsa.
bu aklıma geldi
ne diyor Cem Yılmaz ;
"Bizim milletin eksiği yokki fazlası var biliyorum ki o fazlalığı atsa balon gibi hemen yükselecek ağırlıktan gidemiyoruz biz bir yere"
Siri'nin kardeşi Sırrı o 😉
voice controlün benim açımdan zararı bazen home tuşu işlemiyor gibi oluyo ve birden voice control çıkıyor daha da kötüsü kapanmıyor bazen rastgele birisini arıyor -
Hiç kullanmadım henuz ama bir zararı yok bana
Basit fonksiyonları yerine getiriyor ve internet gerektirmiyor,saçma sapan kişileri arıyor bazen yanlış anlayıp onun dışında iyi bişey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X