Şimdi Ara

Vodofone Hat Almak - Yaş Sınırı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodofone freezone yaş sınırını 15'e indirmiş felan filan bişeyler duydum ama benim 18'ime daha 2 ay var ve turkcell hat alamıyorum hattım kırıldı.Vodofoneda ise hat alma yaşı 15 yaş ve üzeriymiş doğrumudur acaba ?

Orijinalden alıntı: tief

Vodofone freezone yaş sınırını 15'e indirmiş felan filan bişeyler duydum ama benim 18'ime daha 2 ay var ve turkcell hat alamıyorum hattım kırıldı.Vodofoneda ise hat alma yaşı 15 yaş ve üzeriymiş doğrumudur acaba ?

O uygulamayı BTK durdurdu ve anne-baba tarafından belge getirmeyenlerin hatlarını iptal etti. Bütün operatörlerde hat alabilmek için 18 yaş sınırı var.

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Vodofone freezone yaş sınırını 15'e indirmiş felan filan bişeyler duydum ama benim 18'ime daha 2 ay var ve turkcell hat alamıyorum hattım kırıldı.Vodofoneda ise hat alma yaşı 15 yaş ve üzeriymiş doğrumudur acaba ?

O uygulamayı BTK durdurdu ve anne-baba tarafından belge getirmeyenlerin hatlarını iptal etti. Bütün operatörlerde hat alabilmek için 18 yaş sınırı var.

Kaynak var mı hocam acaba ?

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Kaynak var mı hocam acaba ?

https://tuketici.btk.gov.tr/haber/?id=62

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.