Şimdi Ara

VodafoneNet(Biri adsl)e Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3 yıllık Ttnet macerasının ardından Ttnet'in son günlerde internetimi kesik kesik vermesi ve önceden 8 mbpsi gördüğüm internetimi 2 mbps e bile cıkarmayınca biri adsl'e gectim.

ilk 5 ay 5 tl(+1 tl aktivasyon +1 Tl modem)
    sonra 54,99 ödeyeceğim

ARKADAŞLAR BEN BU MODEMİ İSTİYORUM FAKAT BAYİNİN İNSİYATİFİNDE DİYORLAR NE YAPABİLİRİM BUNU ALMAK İÇİN?

• hayırlı olsun, bende dün geçtim Biri ye, modem olduğu için almadım, henüz gelip aktivasyon yapmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

hayırlı olsun, bende dün geçtim Biri ye, modem olduğu için almadım, henüz gelip aktivasyon yapmadılar.

Allah razı olsun.

bu istediğimiz modeli nasıl temin edeceğiz?
  • cevap yokmu arkadaşlar

istediğimiz model modemi nasıl temin ediyoruz biriden
  • Müşteri hizmetleri daha iyi cevap verir buna.
    Peki şu an hızınız nasıl ve kopma vs. durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Müşteri hizmetleri daha iyi cevap verir buna.
    Peki şu an hızınız nasıl ve kopma vs. durumu nasıl?

modemi müşteri hizmetleri bayinnin insiyatifinde diyor...

suan daha tam olarak geciş olmadı ttnet'den
  • valla pirelli marka modem veriolar diye duydum ben o da airties dan daha iyi sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

valla pirelli marka modem veriolar diye duydum ben o da airties dan daha iyi sanırım

yok hocam airties olduğu kesinde ben o iki antenli olandan istiyorum(arkadaşımda gördüm) digerleri baya kötü

rt-212 verilir diyorlar
  • İki antenliler 300 Mbps Wireless N destekli herhalde ve USB desteği falan da var ki, biraz pahalı olduğundan her bayi vermeye yanaşmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

İki antenliler 300 Mbps Wireless N destekli herhalde ve USB desteği falan da var ki, biraz pahalı olduğundan her bayi vermeye yanaşmayabilir.

yok hocam fark yok.. benim buradaki bir arkadaşım/komşumda ondan var oda aynı şekilde başvurdu....

yani eline ne gelirse onu veriyor bakayım yarın sanırım arcelik bayini yönlendirmişler bize bir uğrayacağım en yakın arceliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Evet arkadaşlar 3 yıllık Ttnet macerasının ardından Ttnet'in son günlerde internetimi kesik kesik vermesi ve önceden 8 mbpsi gördüğüm internetimi 2 mbps e bile cıkarmayınca biri adsl'e gectim.

sonra 54,99 ödeyeceğim

ARKADAŞLAR BEN BU MODEMİ İSTİYORUM FAKAT BAYİNİN İNSİYATİFİNDE DİYORLAR NE YAPABİLİRİM BUNU ALMAK İÇİN?

Benim biri adsl e geçme sebebim bu yüzden idi ama vermediler o modemden bende verdikleri modemi geri iade ettim. Sonra stoklarda gelince biz sizr haber vericez dediler ama nafile maksat abone yapana kadar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

quote:

Evet arkadaşlar 3 yıllık Ttnet macerasının ardından Ttnet'in son günlerde internetimi kesik kesik vermesi ve önceden 8 mbpsi gördüğüm internetimi 2 mbps e bile cıkarmayınca biri adsl'e gectim.

sonra 54,99 ödeyeceğim

Benim biri adsl e geçme sebebim bu yüzden idi ama vermediler o modemden bende verdikleri modemi geri iade ettim. Sonra stoklarda gelince biz sizr haber vericez dediler ama nafile maksat abone yapana kadar işte

hocam aynı seyi bende düşünüyorum senin dediğini gibi birazda modem için aldım..

yoksa benim tplink babalar gibi modemim var zaten iki yıldır taş gibi suan antende sorun cıktı ücretsiz servise yolladım gelecek

ama arkadaşıma aynısını bir yıl öncesinde vermişlerdi

bu modemi vermezseler bende modem almam...iki kere mmodem için aradım nuh diyorlar peygamber demiyorlar....

yarın ilgili biri bayisine gidip bir ifadelerini alacağım.

• Benim bağlantım dün sağlandı, 8 mbit AKK siz tarifedeyim, yaptığım hız testinde ping 20-30 arası çıkıyor, hızda wifi ile 6-7 mbit arasında oynuyor.Şimdilik fena değil gibi ama bakalım zaman ne gösterecek. En azında ttnet tekelinden kurtulmuş oldum, ayrıca başka bire iss ye geçmenin aslında o kadar da zor olmadığını öğrendim
  • quote:

Benim bağlantım dün sağlandı, 8 mbit AKK siz tarifedeyim, yaptığım hız testinde ping 20-30 arası çıkıyor, hızda wifi ile 6-7 mbit arasında oynuyor.Şimdilik fena değil gibi ama bakalım zaman ne gösterecek. En azında ttnet tekelinden kurtulmuş oldum, ayrıca başka bire iss ye geçmenin aslında o kadar da zor olmadığını öğrendim

hayırlı olsun.

öncelikle ttnetted iken hangi mbpsde kac mbps alabiliyordunuz...

aldığınız modem modeli nedir?
  • quote:

quote:

Benim bağlantım dün sağlandı, 8 mbit AKK siz tarifedeyim, yaptığım hız testinde ping 20-30 arası çıkıyor, hızda wifi ile 6-7 mbit arasında oynuyor.Şimdilik fena değil gibi ama bakalım zaman ne gösterecek. En azında ttnet tekelinden kurtulmuş oldum, ayrıca başka bire iss ye geçmenin aslında o kadar da zor olmadığını öğrendim

hayırlı olsun.

airties rt-205 kullanıyorum, aynı modem. Ttnete göre az da olsa hızlı diyebilirim, şu an evde olmadığım için değer veremiyorum

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun.

airties rt-205 kullanıyorum, aynı modem. Ttnete göre az da olsa hızlı diyebilirim, şu an evde olmadığım için değer veremiyorum

bu model modemi mi verdiler size?

• hayır kendi modemim TTnet vermişti 5 yıl önce
  • quote:

Bende 8 mb akksize geçtim birinin beş bşlik kampanyasından. Henüz portu geçirmediler daha. Sözleşmeyi falan imzaladık modemide aldık
  • Sordum ben rt 205 veriyorlarmış sanırım
  • rt 212 verdiler bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.