Şimdi Ara

vodafonenet 12mb hız 3mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece adsl olan bir yerde oldugum için 12mb vodafone adsl aldım ama hat degeri 4mb, hız 3mb, TTnet ile 14mb hız oluyordu. Hat degerimi kısıtlamışlar mı yoksa teknik bir sorunum mu var.vodafonenet 12mb hız 3mb

• Şuan bir kısıtlama gözüküyor böyle devam ederse müşteri hizmetlerini aramalısın
  • Arıza kaydı açın, sorun TT taraflı görünüyor. Port veya kapasite sorunu olabilir.
  • Vodafone kullanırken zaman zamn hızı 4mbps'e aldıkları oluyordu sonrasında üst kata biri taşınıp internet bağlattı ve o günden sonra 4mbps kullanmak zorunda kalmıştım, uzun uğraşlar sonucu işi bilen bir saha görevlisi gelip evde ve ankastrede ölçüm yaptı, üst kata net bağlayan eleman atrak bağlantı yapmış, ankastreden düzelttiler. yakın zamanda binanızda internet bağlatan falan olduysa sorun bu olabilir.
  • Vodafone'dan uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Vodafone'dan uzak durun.
    hocam kötü yanları var ama ne bilim iyi yanlarıda var ya
  • Vodafone müşteri hizmetleri ile olan 2 saatlik uğraş sonucu hız 8mb oldu. Dün almıştık adsl'yi. 12mb adsl satıp ilk günden 4mb hız sınırı koymakta nedir.Arıza kaydı da açtı, kutu komşu binada, onu da kontrol ettirecegim.vodafonenet 12mb hız 3mb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fixnet Upload hızları
    8 yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    1000 mbps Hız
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kutuyu kontrol ettiler ve 12mb ulaştım.vodafonenet 12mb hız 3mb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.