Şimdi Ara

Vodafoneden çok memnunum/Turkcell'den geçiş içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 yıllık Turkcell hattımı uyguladığı yüksek fiyat politikası ve müşteri hizmetlerinin size ihtiyacımız yok tavrı nedeniyle kapattım. Yeni bir Vodafone hat aldım 1 aydır kullanıyorum. Şebeke ile ilgili kafamda çok soru işareti vardı Vodafone hattımı kullanmaya başlayınca ne kadar yersiz olduğunu anladım, Turkcell'den eksik yanının olduğunu düşünmüyorum Şuana kadar en ufak şebeke ya da başka bi problemle karşılaşmadım, herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi paketi kullaniyorsun. Hic bilgi bile vermemissin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul/Fatih in göbeginde 2.katta işyerimiz var, vodafone çekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

8 yıllık Turkcell hattımı uyguladığı yüksek fiyat politikası ve müşteri hizmetlerinin size ihtiyacımız yok tavrı nedeniyle kapattım. Yeni bir Vodafone hat aldım 1 aydır kullanıyorum. Şebeke ile ilgili kafamda çok soru işareti vardı Vodafone hattımı kullanmaya başlayınca ne kadar yersiz olduğunu anladım, Turkcell'den eksik yanının olduğunu düşünmüyorum Şuana kadar en ufak şebeke ya da başka bi problemle karşılaşmadım, herkese tavsiye ederim.

neresi sıcak fırsat bunun?
  • Burası sıcak Fırsatlar değil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Hangi paketi kullaniyorsun. Hic bilgi bile vermemissin.

spotify tarifesine geçtim 500 dk 2,5 gb internet 4000 SMS + premium spotify 35 tl

• Hepsi bi yana vodafone dan memnun insan gormek guzel birsey.

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun diyelim. Vodafone son zamanlarda kapsama olsun diğer hizmetler olsun kendini geliştirdi ki pazar payının yükselmesi de buna işaret. Turkcell in en ciddi rakibi vodafone gibi duruyor. Ilerleyen zaman ne gösterecek bakalım.

• kusura bakma hocam ben çok yanlış gelmişim o zaman :) konuyu sıcak fırsatlar bölümünde görmüştüm sanki. Hayır ordan buraya nasıl geldim onu hiç anladım, neyse artık.
    Bende bir adet avea bir adet vodafone kullanıyorum. Bugün aveayı turkcell yaptım bakalım karşılaştırırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

kusura bakma hocam ben çok yanlış gelmişim o zaman :) konuyu sıcak fırsatlar bölümünde görmüştüm sanki. Hayır ordan buraya nasıl geldim onu hiç anladım, neyse artık.
    Bende bir adet avea bir adet vodafone kullanıyorum. Bugün aveayı turkcell yaptım bakalım karşılaştırırım artık.

Kanka ben sikayet ettim naber olum ariyom acmiyon

• Turkcell pişmanlıktır.
  • Vodafone 3G de sarj sorunu yasiyor musunuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Vodafone 3G de sarj sorunu yasiyor musunuz acaba

Turkcell'de Nasılsa vodafonede öyle bi fark göremedim

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Bir gün bir sıkıntı çıkarda vodafone müşteri hizmetlerini ararsan o zaman görürsün turkcellden beter olduğunu Şu var turkcell'deki turbo internet zımbırtısı vodafonede varmı bilmiyorum ama eskiden hatırladığım kadarıyla vodafone 20 megabitleri geçerken turkcell 7 megabitte kalıyordu. Bu turkcellin kötü olduğunu değil kısıtladığını gösteriyor belki şu anda vodafone da aynısını yapıyordur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Vodafone 3G de sarj sorunu yasiyor musunuz acaba

kesinlikle yaşıyorum. Bir yıldır vodafonedayım şarjım akşam eve gidene kadar yetsin diye bir yıldır 3g kapalı dolaşıyorum. Veri alış-verişi değil 3g komple kapalı yoksa yine farketmiyor sömürüyor pilimi. Önceden aveada çok rahat gün sonunu çıkarıyodum. Geçmeden önce okumuştum böyle yorumlar ama inanmamıştım

• efekan_02 kullanıcısına yanıt
    bende geçeli 1 ay oldu bu sorunu büyük ölçüde çözmüşler
    cihaz ısınmıyor sarja etkisi normal diğer hatlarda neyse o düzelmiş gerçekten turkcellden geçtim bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.