Şimdi Ara

VODAFONE YÜKLEYEN KAZANIR KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone’da faturasız aboneler 10 TL ve üzeri her yüklemede sürpriz hediyeler kazanıyorlar. Şart yok, koşul yok, Vodafone’da hep kazanmak var!

15 Mart – 15 Nisan 2012 tarihleri arasında devam edecek olan Yükleyen Kazanır Kampanyası ile tüm bireysel faturasız aboneler 10 TL ve üzerinde sürpriz hediyeler kazanıyorlar.
    Yükleyen Kazanır Kampanyası’nda,

· Kayıt koşulu yok!

· Tarife kısıtı yok!

· Katılım sınırı yok!

· Yaş sınırı yok!

· 10 TL ve üzeri her yüklemede kazanmak var!

Hediyeler arasında neler var?

Abonelerimize 10 TL ve üzerindeki her yüklemelerinde geçerlilik süresi değişen her yöne veya şebeke içi dakika ya da SMS’ler hediye edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofaceofmirror -- 15 Mart 2012; 18:21:07 >

• kaynak neresi hocam sitesinde göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

kaynak neresi hocam sitesinde göremedim

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Yukleyen-Kazanir-Kampanyasi.php
  • cepözgür de 30 tl yükledimi 120 dk her yöne gelir 7500 sms 180 dk da bu kampanyadan çok ii olur
  • Yukleyen kazanir kampanyasi (Heryone)
    Kalan kullanım miktarı

120.00 Dakika

Son kullanma tarihi

29/03/2012 00:00

• daha gecen gun 20 lira yuklemistim.
  • Az yüklemeyenlere çok yükleyenlerden daha fazla hediye var. Nasıl bir kampanya anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Biz Kampanyası...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Az yüklemeyenlere çok yükleyenlerden daha fazla hediye var. Nasıl bir kampanya anlamadım.

Ben geçiş yapalı 1 ay olmadı daha, bana 120 dakika + 30 sms verdi

10 yıllık kardeşime 15 sms verdi sadece
  • quote:

Az yüklemeyenlere çok yükleyenlerden daha fazla hediye var. Nasıl bir kampanya anlamadım.

Az harcayanları teşvik etmek için yapılmış bir kampanya.

Noxco şimdi 10 yıllık hat diyince aklıma abonelik yaşına bağlı yüklemeyle orantlı verilen kontör kampanyası geldi ahde vefa mı neydi adı, süper kampanya idi ya.Tamamen eski aboneye verilen değeri gösteren bir kampanya idi.Nekadar faturalı hatta kullanıyor olsam faturasızlar da böyle kampanyalar olsa daha anlamlı olurdu bence.
  • Tebrikler vodafone.Nede olsa ilk göz ağrım yıllardır vazgeçilmez oldu.Bugüne kadar gerçekten çok çok fazla avantajını görüp çok kampanyasından faydalandım eski telsim zamanından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Az harcayanları teşvik etmek için yapılmış bir kampanya.

Noxco şimdi 10 yıllık hat diyince aklıma abonelik yaşına bağlı yüklemeyle orantlı verilen kontör kampanyası geldi ahde vefa mı neydi adı, süper kampanya idi ya.Tamamen eski aboneye verilen değeri gösteren bir kampanya idi.Nekadar faturalı hatta kullanıyor olsam faturasızlar da böyle kampanyalar olsa daha anlamlı olurdu bence.

Kesinlikle katılıyorum. Yeni gelenlere zaten 200 dk veriliyor.
  • *7000# yaparak CepÖzgür kalan bedava dakikalarımı gördüm. Önceden bakılmıyordu galiba. Yanlışım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebekeici 30 dk verdi, hic vermese daha iyidi. Bunu da kesin beyin takimi yapmistir.
  • daha yeni yüklemiştim neyse bir dahaki sefere
  • 7 yıldır vodafone abonesiyim düzenli her ay 20 30 tl yüklüyorum. Bugün 30 tl yükledim vodafone içi 30 sms verdi şaka gibi yaa. Aferim vodafone eski aboneleri enayi yerine koyan aveanın yolunda ilerliyorsun.
  • Benimde 8 senelik hattıma 1 günlük 10 sms verdi.
  • İlk önce sms geliyor, sonra dakika gelebiliyor, kardeşime çok sonra 60 dakika geldi
  • kampanya harikulade olmuş biz faturalılar hala daha üvey evlat muamelesi görelim.bu arada vodafone kampanyaları neden 1 ay ile sınırlı tutuyor anlayabilmiş değilim.
  • kampanya güzel ama uzun süreden beri vodafone kullanıcı olanlara şaka gibi hediyeler veriliyor.

Bu şekildeki hediyeler insanların başka operatörlere kaçmasına sebep olabiliyor,heleki yeni geçiş yapanlara fazla verildiğini duyuyorsa..Arkadaşım 20 tl yükledi şebeke içi 10 sms geldi.
  • Vodafone bir numara :) süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.