Şimdi Ara

Vodafone ve İphone 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone dan ıphone 3gs aldım ne yaptıysam ınternete baglanmasını engellıyemıyorum ! bunun operatorden edge yı kapatmak harıcınde bır yolu varmı ? kullanıcı adını degısıyorum olmuyor apn adını degısıyorum olmuyor ! yardım lutfen ?

• SBSetting programını kullanarak 2G'de ben kapatabiliyorum ama benimki JB yapılmış ve cydia'dan yüklediğim bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Vodafone dan ıphone 3gs aldım ne yaptıysam ınternete baglanmasını engellıyemıyorum ! bunun operatorden edge yı kapatmak harıcınde bır yolu varmı ? kullanıcı adını degısıyorum olmuyor apn adını degısıyorum olmuyor ! yardım lutfen ?

ben de basaramadim. jailbreak yapmak gerekiyor. ya da my vodafone'a login olup kendiniz internet uzerinden acip kapayabilirsiniz.
  • oylede my vodafone cok pretık degıl ....Mutlaka bır yolu vardır jaılbreak yapmadan olan bır yol bulan olursa mınnetar olurum ya !
  • Hücresel veri ağı ayarlarındaki bilgileri rastgele değerlerle değiştirmek yeterli. bende işe yarıyor. (vodafone 3gs)
  • ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-APN'yi silin , girmek istediğinizde internet yazıp internete girin , tek yolu bu , ben böyle yapıyorum
  • Jailbreak yap bence.Nasılsa herkese lazım.Ha şimdi ha yarın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlar> bildirimleri kapa kendi kendine kont yemez sadece sen bağlandığında gider
  • yapıyorum ama malesef olmuyor bende anlamadım !
    quote:

Orijinalden alıntı: mastermax

Hücresel veri ağı ayarlarındaki bilgileri rastgele değerlerle değiştirmek yeterli. bende işe yarıyor. (vodafone 3gs)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.