Bildirim
Vodafone ve İphone 3gs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SBSetting programını kullanarak 2G'de ben kapatabiliyorum ama benimki JB yapılmış ve cydia'dan yüklediğim bir program. -
quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
Vodafone dan ıphone 3gs aldım ne yaptıysam ınternete baglanmasını engellıyemıyorum ! bunun operatorden edge yı kapatmak harıcınde bır yolu varmı ? kullanıcı adını degısıyorum olmuyor apn adını degısıyorum olmuyor ! yardım lutfen ?
ben de basaramadim. jailbreak yapmak gerekiyor. ya da my vodafone'a login olup kendiniz internet uzerinden acip kapayabilirsiniz. -
oylede my vodafone cok pretık degıl ....Mutlaka bır yolu vardır jaılbreak yapmadan olan bır yol bulan olursa mınnetar olurum ya ! -
Hücresel veri ağı ayarlarındaki bilgileri rastgele değerlerle değiştirmek yeterli. bende işe yarıyor. (vodafone 3gs) -
ayarlar-genel-ağ-hücresel veri ağı-APN'yi silin , girmek istediğinizde internet yazıp internete girin , tek yolu bu , ben böyle yapıyorum -
Jailbreak yap bence.Nasılsa herkese lazım.Ha şimdi ha yarın. -
Ayarlar> bildirimleri kapa kendi kendine kont yemez sadece sen bağlandığında gider -
yapıyorum ama malesef olmuyor bende anlamadım !
quote:
Orijinalden alıntı: mastermax
Hücresel veri ağı ayarlarındaki bilgileri rastgele değerlerle değiştirmek yeterli. bende işe yarıyor. (vodafone 3gs)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X