2011'den beri hizmet veren Vodafone TV platformundan kötü haber! 90'dan fazla yerli ve yabancı televizyon kanalını akıllı telefon, tablet bilgisayar, web sitesi veya akıllı televizyon üzerinden izleme imkânı sunan platformun 31 Mayıs 2022 itibariyle hizmetine son vereceği açıklandı. Öte yandan gelen duyuru mesajında ise üyelerin BluTV'ye yönlendirildiği görülüyor. "Değerli müşterimiz, 31 Mayıs itibarıyla Vodafone TV hizmetimiz sonlanıyor. ancak sizleri de unutmadık ve size çok özel bir teklif hazırladık. Ayda 29,90 TL yerine sadece 25,90 tl'ye blutv'nin binlerce film, dizi, canlı tv ve özel yapımlarını izleyebilirsiniz. "blutvay" yazıp 5678'e ücretsiz göndererek vodafone mobil ödeme ile üyeliğinizi kolayca başlatabilirsiniz. Mevcut vodafone tv paketiniz otomatik olarak iptal edilecektir." 'Kafa Doktoru' adlı ilk ve tek orijinal projesini 2020'de yayınlayan platform, daha önce BluTV'yle çeşitli ortak kampanyalar düzenlemiş ve geçen yıl izleyiciyle buluşan 'Doğu' dizisini de yine BluTV'yle birlikte ekranlara getirmişti. |
Vodafone TV Kapanıyor! (Sektörel)
-
-
Mibox tan canlı TV izlemek için kullanıyordum kötü oldu ): alternatif olarak ne kullanabiliriz acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım nisan başında s sport sinema tv vs derken birçok kanalı kaldırınca anlamıştım. Pek ullanmiyorum ama annemin hatta tanımlı idi smart tvye girmiştim ara sıra bakardım. Kanallar kalkınca zaten pek acılmaz olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell Tv+. Hem tv tvplusun kanal yelpazesi daha iyi bende geçen ay aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Mayıs 2022; 1:33:10 >
Vodafone TV ücretsiz kullanılıyordu TV+ için öyle bir imkan var mı
Sanırım yok. Aylık 16.90 idi kredi kart ile zam gelmediyse. Ama kanallari için o fiyat çok iyi. S sportlar tek yetiyor.
Teşekkürler
İzleyen var miydi ki?
Tv+ güncel abonelik fiyatı aylık 24.99₺ isteyen olursa uygun fiyata üyelik kodu verebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Durdurma ve geri alma ozellikli sporsuz ve uygun fiyatlı bir platform sart.
Youtube bu işe girip hepsini hizaya getirsin de görelim.
iki seneye bu Vodafone tamamen ülkeden çıkar. Sabit internet hizmetlerinin devredilmesi de yakındır..
mobil tarafta da berbatlar.
android autoda fermatanın tarayıcı sayfasından izleyebiliyordum işime yarıyordu kötü oldu.
Hazırda BluTV üyeliğim var üstüne ekleniyor mu?
Ekleme: Şimdi denedim kod yerine 6 ay ücretsiz hesap açabileceğiniz link yolluyor o linkten mevcut hesaba girerseniz de bi şey olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 25 Mayıs 2022; 15:6:2 > -
Alin iptv tum platformlar var surusune bereket dizi film.Ne uğraşıyorsunuz sunlarla.İptv den haberi olmayan varmis hala demekki🤩😄🌼
Herkes Vodafone ülkeyi terkedecek diyor ama adamlar her ne olursa olsun az yada çok yatırımlara devam ediyor hem kısa-orta vadede çekilecekleri pazarlarda yeniden oluşum ve kadrolaşmaya gitmez genelde şirketler.
Hocam nereye, hangi mesajı yolladınız da, 6 ay ücretsiz blutv kodu geliyor.
Kod gelmiyor link. Benim ilk sene diye pakette TV hediyesi vardı olanlara gitmiştir muhtemelen. BLUTVHEDİYE 5678 - iptali IPTAL BLUTVHEDİYE 5678 6 ay sonra muhtemelen mobil ödemeden 25,9 keser.
-
Yahu baksanıza, Tivibu, TV+ ve TV+'a yancılık yapıyor diye bildiğim Vodafone TV... Başka hangi canlı yayın portali var?
Vodafone TV app'i zaten geliştirme yüzü pek görmedi. Kanallar eksildi, Kanal D, TV8 falan derken durduk yere kimi kanalda seçmece geri alma özelliği kaldırıldı... Bir düzgün net açık web sayfası olmadı. Açıklaması olmadı. Yapılmıyor.
Kısa bir reklamasyonu yapıldı dizilerde vesair (ben bile denk geldiysem baya yapmışlardır).. Sonra sessizce, bir iki ay içinde, eksilmeler, geri almanın kaldırılması ile başbaşa kaldık. Zavallı reklam izleyenler (para verenler) para verdilerse yazık ettiler.
Bunu (VodTV) bir de Red'den kaldırmaya kalktılar... Bir ara. Bilen bilir. Sene 2020-19 olabilir. Yazmıştım herhalde forumda.
Bunlar bu platformu öldürmek için mi kurdu? Yazılımcı bile tutmadılar doğru dürüst.
Bir sürü girişim. Vodafone Pay dediler, yok yanımda başımda biçimde dediler.
GSM servisleri de ayrı bir eğlence. İlk geçtiğim yıllarda promosyonlar bir görünüyor bir kayboluyor. Vodafone TV bir vardı, bir yoktuya getirdiler. Yukarıda da dediğim gibi ekran görüntüsü falan alıp BTK'ya şikayetlenince geri adım atıldı.
Şimd, deyin bana,
Vodafone TV bitiyorsa, yarın Vodafone Pay biter, öteki gün yanımda.
Vodafone Net zaten pişmanlıktır diye uzun yıllar önce yazmıştım. Ekşide de başıklar duruyor. Koç net üzerine 1 gram yatırım yapamadılar, superonline ve telekoma yancı oldular. Yatırım yapıyoruz diyorlar görenler beri gelsin. Vodafone Net online işlem arayüzünü bir ara artık her tarafından nostalji akan jetfuraya geri yönlendirmeye başladılar online işlemleri. Şimdi bir çalışan bir çalışmayan Yanımda uygulaması var yine. Herhalde bir tek Yanımda uygulaması geliştiriliyor, geliştirildikçe jetfatura ile arasındaki iğne ipliğe bağlı hooklar iptal oluyor.
Bugün anlamsız yere bana daha pahalı paket kaktırmaya çalışan Vodafone Müşteri Hizmetlerinden bir arkadaşla konuştuk. Kaç zamandır arıyorlar, açmıyorum. Taahhütüm bitiyor. Benden 25-30 lira daha fazla olan bir pakete geçmemi istiyor, taahhütüm bitiyormuş. E sordum, "ben sizin arkadaşlardan biriyle (bir kaç hafta önce) konuştum, dedim ki 'çok arttırıyorsunuz, kapattıracağım, dedi ki "ya kapatmayın, bekleyin, kendiliğinizden 5 lira zamla kurtulacaksınız: 25-30 TL değil'; o halde neden beni Allah'ın her günü daha pahalı paketi satmak için arıyorsunuz?", dedi ki, "yok efendim, 10 lira farkla artıyor", e dedim, "beni neden arıyorsunuz o zaman? amacınız ne?" cevap: <kem küm>. Bir de dedim, "vodafone tv'yi de kapatıyormuşunuz", cevap "evet". sonra "emin de değilim ama". Eh sen emin değilsen, ben emin değilsem, ben neden sende durayım?
Velhasılı, Vodafone, ı - ıh.
Anlarım yani kararlarını.
Kâr edemiyorsanız yapacak birşey yok. Bir süre daha sağar, satın aldığınızın bilmemkaç katına satmaya çalışır, çıkarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 27 Mayıs 2022; 22:40:12 >
-
Vodafone TV kapanmış fakat 2gb hediye data hala duruyor silmeyi unuttular heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi olmuş. Son bir iki yılda iyice bozuyorlardı zaten. En iyi olduğu zamanlar 2019'du hatta o sıralar fox yayın grubu bile vardı...
Benzer içerikler
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- vodafone sesli mesaj kapatma
- lütfen hattan ayrılmayınız
- vodafone tarife iptal etme sms
- sim kart değişikliğinde rehber kurtarma
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vodafone hediye internet
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X