< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Vodafone Tobi ile Ücretsiz İnternet Hediyesi
Vodafone, Tobi uygulaması kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor! 3 gün boyunca tam 2 GB ücretsiz internet hediyesi kazanabilirsin. Bu kampanyadan yararlanmak son derece kolay.
Tobi uygulamasını açarak "Hediye İnternet" sekmesine git. Burada Vodafone 2 GB internet hediye seçeneğini göreceksin. Hediyeyi almak için "Al" butonuna tıklaman yeterli.
Vodafone 10 GB hediye tobi fırsatını kaçırma! Bu kampanya sınırlı bir süre için geçerli. Hemen Tobi uygulamasını kontrol et ve bedava internet hakkını kullan.
Vodafone bedava internet kampanyaları ile internet kullanımını artırabilir, sevdiklerinle daha fazla zaman geçirebilir veya işlerini halledebilirsin. Hemen Vodafone 2 GB hediye nasıl alınır öğren ve ücretsiz internetin keyfini çıkar.
Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Vodafone'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Vodafone 10 GB hediye link üzerinden kampanyaya doğrudan ulaşabilirsin. Tobi bedava internet fırsatından yararlanarak internet kullanımını sınırsız hale getir!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
telefondan bu linke tıklayın yanımda uygulamasından tabi açılacak adres güncelleme seçeneğini seçin ve adres ekleyin. Invalid Dynamic Link https://preview.page.link/vfselfservis.page.link/318ctMN4rkzFtMWD9 |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tobi açılıyor ancak sadece hoşgeldiniz diyor,2 GB Kazan yazdığımda da anlamadım diyor saçmalık. |
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
Tobinin arkasında güneş resmi çıkmasını bekle biraz dolaş uygulamada. |
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
Çok teşekkürler hocam,bir kaç kere deneyince oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|