Şimdi Ara

Vodafone Superonline Altyapısı 100 mbit 85₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2019 başından beri Vodafone Fiber kullanıyorum modem dahil 50 mbit interneti ilk 12 ay 72, sonraki 12 ay 82 TL ye kullanmak için anlaşmıştık. Açıkçası buradaki altyapı sıkıntısız olduğundan ben de çok memnunum.

Dün müşteri hizmetleri aradı aboneliğimi 100 Mbite yükseltebileceklerini, modem dahil 85 TL ücreti olacağını, buna karşılık taahhüdümün 6-7 ay uzayacağını söylediler kabul ettim. Çünkü zaten birkaç ay içinde 82 TL ödemeye başlayacaktım.

Sizce teklif edilen fiyat nasıl? Bana çok uygun gibi geldi, bundan daha uygunu var mıdır? Uzun süredir forumu takip edemiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence güzel fiyat, kabul edin.
  • Teşekkürler;)

• Bizde 100₺ veriyoz keşke bizide arasalar jffnjf

• Ben yeni vodafone fiber icin imza attim ama 10gun olacak hala kurulum arayan soran yok. Neden kayit ettigi abonesiyle ilgilenmiyor bunlarin sorun nedir? Bu saatten sonra kurmasinlar bir zahmet

• Kendiniz takip etmeniz gerekiyor bölge bölge verilen hizmet değişiyor maalesef ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi de neyi takip etmem gerekiyor ustad? Bana gelen sms de 2 gun icinde kurulum yapilacagi yaziyordu ben isimi gucumu birakip en sıkışık zamanimda vodafone'un pesinde mi kosmaliyim? Imza alirken sozlesme yaparken makara geciyorlar o zaman bizle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 18 Ocak 2020; 8:23:46 >
  • Merhaba hocam

Vodafone fibermax çalısanıyım dilerseniz sizlere yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozcan.babacan

Merhaba hocam

Vodafone fibermax çalısanıyım dilerseniz sizlere yardımcı olabilirim.
    Kardeşim bayi diyorki vodafone sizi arayacak kurulum için bir kere teyit için aradı haber vereceğiz diye bir daha aramadılar. Vodafone'u arıyorum bu sefer bayinin kurması lazım diyor?. Neden bu kadar problem oluyor ben bunu merak ediyorum bir açıklarsanız çok memnun olurum. Ben artık vodafone dan değil internet hiçbirşey istemiyorum.
  • oturduğum yerde superonline ve turktelekom eve kadar fiberleri var ama vodafoneda adresi yazınca altyapı gözükmüyor. vodafone un sitesinde de doğru düzgün bir açıklama yok arkadaşlar bi türlü çözemedim superonline altyapısıyla vodafone tv li paketler falan alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

oturduğum yerde superonline ve turktelekom eve kadar fiberleri var ama vodafoneda adresi yazınca altyapı gözükmüyor. vodafone un sitesinde de doğru düzgün bir açıklama yok arkadaşlar bi türlü çözemedim superonline altyapısıyla vodafone tv li paketler falan alabiliyor muyuz?
    Hocam aynı sorunu ben yaşadım yılbaşında. 10 gün superonline nın çözmesini bekledim ama olmadı. Sonunda binadaki fiber kutunun üzerinde karekod vardı, orada binanın adını farklı yazmışlar onu fark ettim, orada yazana göre başvurunca gelip kurulum tamamlandı. Hata tamamen bina adını yanlış tanımlayan kurulumu yapanlarda. Superonline bu konuda çok beceriksiz.
  • Aynı fiyatı teklif ettiler kabul ettim bağladıkları internet 24 mbit. Bi hata olmuş diyor ilgilenen arkadaş 4 gündür çözemedi yok mu burda bi ilgili çözebilecek?

• Türkiye şartlarında çok iyi teklif.
  • Speedtest sonucunu bekliuoriz

• Download da kablosuz olarak 5ghz bandından 90 mbit civarı alıyorum

Upload sabit 5 mbit

• Dr.Flareon kullanıcısına yanıt
    Ben modem dahil 105 veriyom sizin 8cin cok iyi olmus :)

• türkiye şartlarına göre çok güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D7581321

Bizde 100₺ veriyoz keşke bizide arasalar jffnjf
    nerede o şans bizdee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.