Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.196
Cevap
116
Favori
540.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydını bıraktım ve az önce aradılar bakmaya geliceklermiş.Umarım çözülür sorun...
  • meroboy kullanıcısına yanıt
    Basit bi ariza hemen yaparlar iciniz rahat olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vodafoneda cgn sorunu yaşayan var mı?
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    5 aydır hiç karşılaşmadım
  • VodafoneFibermax V kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüler teşekkür ediyorum.Binaya gelen kablolarda sıkıntı olduğunu söylediler.Uçları değiştirdiler ve sorun çözüldü.
  • telekom adsl hattini iptal ettirip vodafone gpon internete (fiber) gectim. hiz ve baglanti guzel ama telekomdan kalma 60 70 tl lik bir fatura var bu fatura cayma bedeli adi altindaki cezai islem (telekomdan abonelik uzattirdiktan 14 gun sonra ciktim) cayma bedelini odemekle yukumlu olduklari halde vodafone 3 aydir bunu odemiyor. faturayi fakslayin filan dediler faksladik. whatsapp dan numara verdiler oraya da gonderdik. her aramamizda gonderin diyorlar faturayi gonderiyoruz ama bir turlu faturamizdan o bedel dusulmuyor resmen atlatiyorlar ipe un seriyorlar bu konuda ne yapabilirim 60 70 tl para degil ama insani aptal yerine koyuyorlar resmen bu konuda ne yapabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 7 Ağustos 2018; 14:1:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline 50 mgbt kullanıyordum. Sözleşmem bitiyor. Sol fiber altyapısından geçipte sorun yaşayan oldu mu?
    Bayiiler yazmasın lütfen, direkt ana merkezlerinden yapacağım başvurumu geçiş yaparsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos -- 7 Ağustos 2018; 14:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodofone net kullanan arkadaslara bir sorum olacakti. Superonline taahutum eylulde bitecek, sadece evde netflix izliyoruz sosyal medya kullaniyoruz online oyun faslini cocuk olunca kapattim :) . Yogun calistigim icin ariza durumunda servis olaylari ile ugrasamam. Vodofone a gecsek basim agrir mi? Cevaplar icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    netyatdim@vodafone.com buraya abone numaranızı sorununuzu fatura ekte olacak sekilde mail atin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemocancem kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Ben 3 aydır vodafone süpernet kullanmaktayım 100/100 tarife 69 tl ve hız olarak çok memnunum aynı şekilde 4k netflix izliyorum ve bağlantı çok stabil geliyor. 1 kere sorun yaşadım oda bizim apartmandan kaynaklıymış gelip hallettiler.Sanırım biraz şans işi onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Nokia modem isterseniz geldiklerinde tadından yenmez...
  • cemocancem kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Bende 10 gündür müşterisiyim, geçmeden önce bende sizin gibi Superonline kullanıyordum. Geçmeden önce çok çekincem vardı iyi kötü idare ediyoruz diye düşünüyordum ama sonuçtan sonra derece memnun kaldım. Ama burada önemli olan şey sizin binanızda Vodafone'un kendi fiber altyapısı mı var? Çünkü eğer adsl yada vdsl hizmeti alacaksanız o konuda size tavsiye veremem çünkü bütün firmalar vdsl ve adsl hizmetinde altyapı ve teknik hizmet olarak Türk Telekom'un eline bakıyor ki bunu tavsiye etmem. Ancak FİBER varsa bence tereddütsüz geçebilirsiniz. Sorun olsa bile Vodafone kendi ekiplerini gönderip hızlı bir şekilde sorunu çözüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 8 Ağustos 2018; 17:4:25 >
  • Aralık ayında 12 aylık sözleşmem bitiyor, genel olarak Vodafone'dan memnunum zaten bu fiyata başka bir firmadan 100mbps 100gb kota 70liraya bulamam. Geçen gün mesaj gelmiş bu ay sözleşme yenilenmesi için müşteri temsilcilerimiz arayacaklardır diye, benim şuan kullandığım paket ilk sene 69,90 sonraki sene 79,90 fiyatı olmuş 2 yıllık sözleşme yaparsam yeni yıldan sonra AKK kalkması kafama takıldı. Sözleşmesi bitenler ne yapmayı düşünüyor?
  • Yorunlariniz icin tesekkur ederim.Eylulde gecicem bende sorun olmayacagini dusunuyorum. 3-4 aydan beri superonline fiber 24 mb lik paketleri fais fiyattan satmak icin defalarca cagri merkezi arama yapti. Vodofone bu sekilde sizin altyapinizla cok daha ucuza hizmet veriyor sizde ayni fiyat yapin kalalim dedigimde ayni hizmet degil vs. cevap veriyorlar. Peki farki ne dedigimde error veriyor cagri merkezi calisani. Herkese iyi forumlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemocancem kullanıcısına yanıt
    Bizde fibermax 24 mbit kullanıyoruz. ilk 12 ay 44.90 diğer 12 ay ise 59.90 ödeyeceğiz. Gayet memnunuz. Turkcell'de 24 ay 59.90 ödeyeceğimize vodafone aldık.
  • @VodafoneFibermax Sağ olsunlar yardımcı oldular be sorunun kaynağını buldum şuan için eve teknik ekibin gelmesini bekliyorum;çünkü bulduğumuz sorunu teknik ekip onarabilir. Daha önceki gelen süperonline ekibinin vodafoneye geçince yaptığı hata yada muamele ile alakalı bir durum. Teknik ekip gelip kablo ile alakalı onarımı yaptıktan sonra sizlere durumu biraz daha açık şekilde anlatacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 8 Ağustos 2018; 20:46:52 >
  • Beylikdüzünde Superonline altyapısı bulunan bir sitede Vodafone Fibermax 100 Mbit fiber internet aldım. Internet hızım en fazla 40 mbit görüyor (gündüzleri). Dün gece yaptığım testte 10 mbit / 7 mbit speed test sonuçları aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda her seferinde modemi resetleyelim hız testi yapalım gibi papağan cevaplar veriyorlar. Kaç kere modem resetledik sayısını bilmiyorum artık. Teknik servis eve göndermiyorlar, zorla büyük ısrarlarla dün bir teknik servis geldi. RJ45 uçları değiştirdi, modemi resetledi yeni modem kurulumu yaptı, benim bu kadar yetkim var başka birşey yapamam dedi çekti gitti. Vodafone a geçmeden önce Superonline 100 mbit fiber kullanıyordum. Aynı evde aldığım hız 80 mbit ile 90 mbit arasıydı.

    Adamlar aynı kabloya bağlı Superonline modem yerine Vodafone modemi taktı aldığım hıza bak. Sorunu nasıl çözeceğim bilemiyorum.

     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-

    @VodafoneFibermax



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 9 Ağustos 2018; 18:40:30 >




  • Hocam testi kablo ile yaptınız mı ? yani Lan bağlantısı ile ? Daha önceki modem modeliniz ile Vodafone un getirdiği marka model aynı mı ?
  • okttay kullanıcısına yanıt
    wifi ayarını güncellemen şart WPA şifreleme tipi WPA2-PSK WPA şifreleme AES olsun band genişliği 40 mhz ile daha iyi olabilir kanal seçimindede 13 ve11 arasından seç...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    bu akşamki modem resetleme sonrası test sonuçlarım. Bu şekilde olan bir hızı 80-90 mbit yapar mı bu ayarlar ? 😀

     VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    100Mbps fiber hızını 90 ve biraz üstü alırsın ama telefonlarda garanti yok... bendeki ZTE MaxiPLUS5 ile 30Mbps bile göremedim...
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.